• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Hej alla! Förmodad ÄL idag! Mannen har varit extra sugen denna månad, förut har det varit mer påtvingat eftersom vi försökt i 1 år nu men bestämt oss för att ligga när vi känner för det :) ni som varit gravida innan och vet när ni hade det där sexet som gjorde er gravid, hur många dagar innan ÄL hade ni sex? Skickar med en FLO bild där alla hjärtan är då vi haft sex, tycker ni det ser lovande ut?

  • Jagerika

    BIM-lista

    1/1 Sångfågeln87, Kstadtjej87, Jsv17, holocene

    2/1- Canary

    3/1 Jagerika

    4/1 mangon

    6/1 Myline

    7/1 Livethänder, Siri88, Mezzy

    8/1 Milka21

    9/1 MissKelli

    10/1 FruEA

    11/1 Rosarosorochtee

    12/1 EliMil

    13/1 Jojjans

    18/1 Nicciz

    19/1 Clemmentina

  • Jagerika

    Nu är jag 100% på att ÄL sker idag! Har värk i hela magen så ändrade min Bim till 3:e januari :) ska försöka haffa mannen ikväll om det går :D wohoo!

  • Jagerika
    Längtarefterbarn83 skrev 2018-12-19 13:49:31 följande:

    Fick äntligen min glada gubbe på ägglossningstestet idag så lägger till mig i BIM-listan 3/1 ?? Nu är det bara mysa på och hoppas på det bästa.


    Då har vi både ÄL och bim samtidigt!! Roligt med nån som har likadant! :D
  • Jagerika
    Längtarefterbarn83 skrev 2018-12-20 19:21:41 följande:

    Ja verkligen kul att följas!

    Åh håller tummarna att vi får fina plus! :D

    Tempar du?


    Nej ingen temp eller ÄL-tester men känner mig kropp väl ändå :) tror jag hade blivit stressad av att tempa och ledsen om tempen inte var som jag ville haha xD blir ju ändå besviken varje gång man tar gravtest. När ska du testa dig? Jag tänkte testa på ÄL+10 alltså nästa lördag och sen på Bim om det inte visar nått :)
  • Jagerika
    Längtarefterbarn83 skrev 2018-12-21 04:27:45 följande:

    Jag testade inte förut för jag trodde jag hade koll på kroppen. Tydliga smärtor och ägglossningsflytningar med mera. Men nu när jag har fått positivt utslag två månader på ägglossningstester så ser jag att alla symtom kommer mycket tidigare än själva ägglossningen. Så nu kör jag alla hjälpmedel ett tag :)

    Ska FÖRSÖKA att inte testa förrän på BIM! Kommer troligen inte lyckas haha :)

    Hur länge har ni försökt bli gravida?


    Jag testade med ÄL tester i några månader för att förstå kroppen och när jag fattade så slutade jag :) detta blir vårat 12 månaders försök då jag slutade med p-pillren i december förra året! Och inte minsta plus, så det är verkligen efterlängtat nu!! Haha Ja det går inte vänta tills Bim Hahaha jag försöker varje månad men trillar likt förbannat dit i förväg!! XD hur länge har ni försökt?
  • Jagerika

    Jag blir knäpp!! Är idag bara på ÄL +7 men jag känner mig som jag är i v 8!!! Mensvärk från helvettet och illamående sedan 2 dagar sen. Nära på att spy flers gånger! Det sticker och värker och spyan liksom sitter i halsen! Är jag gravid så är jag enbart i v3+2 idag. Nån annan som mått illa INNAN ni ens plussat? Jag ska beställa test för denna månaden är den månad med starkast symtom.,

  • Jagerika
    Hallondröm1111 skrev 2018-12-26 16:31:59 följande:

    Jag plussade idag (äl+9), och är enl NC i 3+2. Jag har fått illamåendevågor till och från i några dagar, samt problem med sura uppstötningar vilket jag ALDRIG har annars. Hoppas att det är ett tecken även för dig! Och hoppas verkligen att du plussar, känner igen ditt nickname från andra trådar och håller stenhårt tummarna för att det är din tur nu <3


    Om man räknar veckor så är jag också 3+3 idag och mår fortfarande piss! Mitt test såg ut såhär idag! Det är det översta! Ska ta igen om några dagar men tycker jag ser nått där! Ja vi har försökt i 1 är nu så har hängt här ett tag Hahaha :D grattis till plusset!!! :D

  • Jagerika
    holocene skrev 2018-12-26 18:52:13 följande:

    Åh jag ser också nåt där, hoppas hoppas! Vad spännande :D

    Och GRATTIS till plusset Hallondröm1111! <3


    Vad roligt att fler ser då kanske jag inte är så knäpp! Har mått så illa att jag tackade nej till öl igår när en granne bjöd, och jag älskar prova olika sorters öl annars så det va konstigt för mig också! Dom tog fram nån mintuflaska, den med chokladsmak, och jag trodde jag skulle kräkas av lukten. Älskar ju mintu choklad annars! Så gick hem tidigt och typ vek mig dubbelt för jag mådde så illa! Inte alls likt mig! Känns som jag är superduper mätt fast kan inte äta, ätit en gång idag bara och mensvärken gnager så det känns nästan som det bränns vid blygdbenet! Allt är bara sjukt konstig så vore väldigt förvånad om jag inte är gravid!!
  • Jagerika

    ÄL+9 idag och dag 5 av illamående, mensvärk och ilningar. Förhoppningsvis kommer testen på posten idag så ska testa igen då jag spricker av nyfikenhet efter det svaga strecket på ÄL+7. Förmodligen har jag haft tidigare ÄL än jag trott! :D

Svar på tråden Nya BIM januari 2019