• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Bim i morgon men hoppas kunna testa idag om testen kommit på posten, har sparat morgon urin i kylskåpet denna gången! Nån som vet om urinet blir dåligt eller kan man använda det morgonurinet senare? Önska mig lycka till nu brudar!! <3

  • Jagerika
    mangon skrev 2019-01-02 08:17:45 följande:

    Kunde inte hålla mig.

    Äl+13 bim-2.

    Tokblankt :(

    Antar att det ej tagit sig & vi får ge oss på försök nr 5 :)


    Nej vad synd!! :( sänder en kram<3
  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-02 07:26:39 följande:

    Håller verkligen tummarna för dig! Tycker det är din tur nu <3 tror du ska kunna spara det till senare, men vet inte säkert.


    Jag är såå nervös!! Har som ÄL-värk idag, hoppas det inte är mensen kommer bara! Vill så gärna men händer aldrig nått! :( inte ont i brösten som jag alltid får innan mens så det känns bra! :D
  • Jagerika
    holocene skrev 2019-01-02 11:58:14 följande:

    Vad spännande! Verkligen på tiden att du får ditt plus <3 Skulle du testa i em (har inte hängt med vad du skrivit hehe)?


    Ja du är inte den första som tycker det är på tiden :D ja precis, testen kommer nog på posten idag så har sparat morgonurin i kylskåpet hemma haha xD är såå spänd och vill bara hem nu!!
  • Jagerika

    Tog test nu som var negativt, så allt jag känt va tydligen bara inbillning :( nu ska jag lägga mig och dö i sängen resten av dagen...kul med försök 13 nästa månad, eller inte! Tack alla som har peppat mig, kan säga att det värmer nått så oerhört <3

  • Jagerika

    Nån mer som använder appen FLO? Den ändrar min Bim hela tiden så blir helt förvirrad! När jag räknar själv så är BIM idag. Men enligt FLO är den i morgon men nu helt plötsligt står det att jag skulle haft BIM den 1 januari? Alltså att jag är försenad! Testet var ju negativt igår så tror inte jag är gravid trots allt jag känt men undrar mer om appen gör så för er? Jag loggar alltid när vi haft sex för att kolla chanserna vid ÄL och om jag känner nått annurlunda som illamående och yrsel men inte sekret och sånt.

  • Jagerika
    Emmissss skrev 2019-01-03 08:41:07 följande:

    Hej! Jag kan rekommendera appen Maya, har du testat den? :)


    Jag laddade ner den precis innan jag läste din kommentar haha :D den säger att idag är min BIM precis som jag trott! Ska ha kvar båda för att jämnföra ett tag :)
  • Jagerika

    Alltså hållåå!! Världens konstigaste sak hände precis! Har ju Bim idag men ingen mens och inte ens nån känsel stt mensen är på väg. Men kom precis Ur duschen och kände lite på mina bröst för jag brukar få så ont innan mens. Men inget. Så klämde jag på ena brsötvårtan och då kom det ut en vit vätska??? Blev riktigt förvånad!! Har man alltid mjölk i brösten? Eller vad kan det har varit?

  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2019-01-04 07:06:51 följande:

    Det händer mig nu, men jag har ju nyligen ammat... har aldrig hänt mig innan... verkar väldigt märkligt, har du tagit något nytt gravtest?


    Ja jag tog i morse men det va negativt så fattar ingenting! Jag måste googla på detta xD ja tror ju inte jag är gravid för annars borde det väl visat idag på Bim+1?
  • Jagerika

    Jag har nu läst om att man kan få bröstmjölk utan att vara gravid och det kan orsakas av att man har för högt prolaktin värde. Har man det så kan man ha svårt att bli gravid!! Det kanske är därför jag aldrig blir med barn! Har ringt till mödravården precis och ska kolla vad dom säger :) det finns medicin för detta så kanske var bra att jag klämde på brösten haha

Svar på tråden Nya BIM januari 2019