• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Banuni skrev 2019-01-08 10:15:56 följande:

    Jo jag läste det!! TUSEN MILJONER TACK<3

    Du som verkar så kunnig utifrån allt jag läst, vad tror du kring att det blev svagare på stickan idag jämfört med igår?? <3


    Det kan bero på koncentratet på urinet, vad du har ätit eller om du druckit mycket! Vissa personer får starkare på morgon och vissa på kvällen, alla är vi olika och utsöndrar olika mycket hcG :) jag hade inte hakat upp mig för myclet på det nu när digitala säger att du är gravid :D är du fortfarande nojjig så vänta en vecka och ta digitalt igen så ska du se att det står 2-3 v istället ;)
  • Jagerika

    Grattis alla som plussat! <3 blir så otroligt glad för eran skull!! En fråga till er, har ni typ som träningsvärk i mitten av livmodern? Jag är på Bim+5 med sista negativa testet på Bim+3 tror jag. Ska ta ikväll igen, men det jag mest reagerat på är att jag har ingen mensvärk utan typ tränskngsvärl i magen? Ligger jag på mage i sängen och *gör yoga* så man sträcker ut sig och tittar i taket så spänner det i magen! Har haft så några dagar nu och önskar verkligen det är växtvärk jag känner :)

  • Jagerika
    Banuni skrev 2019-01-08 17:20:07 följande:

    Du! Jag har exakt exakt så.

    Inatt innan jag testade med CB så tänkte jag precis samma. Såg att någon beskrev det riktigt bra i en tråd från typ 2009. Hon skrev att mensvärk brukar kännas i äggstockarna men att hon nu kände det mer i mitten i livmodern. Vilket precis stämmer in på mig med! Det lugnade mig för jag var så rädd att det var mensvärk. Och jag har precis som du just Träningsvärk och jag har absolut inte tränat något hahaha

    Håller tummarna för dig ikväll!! <3


    För saken är att på nyår så lekte vi en lek och i den leken skulle jag göra 20 armhävningar på 1 minut! Har inte gjort det på flera år men jag klarade det! Och dagen efter hade jag sån jävla träningsvärk i armarna och magen. Men sen försvann värken i armarna och magen men när jag sträcker på mig så känns fortfarande träningsvärken i magen, fast liksom mer i mitten och ja lite längre ner! Har inte ens tänkt på det eftersom jag trodde det va från nyår. Men det är ju längesen nu!! Så tänk om det är växtvärk jag känner :O och jag har inte tränat nått efter dom armhävningar!
  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-08 21:08:18 följande:

    Testade du igen idag? Hur har det gått?


    Testade nyss, tvärblankt! Jag har ingen aning vad som händer med mig. I morgon är det CD39, ÄL+21 och Bim+ 6 ...hade hållt mig i 4,5 timme!
  • Jagerika
    Jojjans skrev 2019-01-08 22:18:30 följande:

    Så otroligt märkligt! Måste vara frustrerande att inte veta vad som pågår.


    Jag har aldrig varit såhär sen! Hela 2018 va mensen punktlig. Men november tror jag ingen ÄL skedde och nu december/januari händer detta! Så jädra frustrerande ja! Fast om ÄL kommit en hel vecka sen, som det verkar som, så är ju Bim denna veckan nån gång. Hoppas tills mensen kommer :)
  • Jagerika
    Mia86a skrev 2019-01-09 00:16:43 följande:

    Åh en till med en cykel helt åt skogen denna månad. Själv är jag på CD 48 nu (onsdag) och ska nog ta ett test när jag vaknar. Testade i torsdags senast, negativt såklart...


    Hur lång brukar din cykel va annars? Min ligger på 32-33 men är idag på CD39 och ALDRIG gått över tiden så här länge!! Blir galen snart! Jag känner ju nånting i magen, molvärk som kommer och går men inte den klassiska mensvärken. Och alla testen är blanka. Fick två svaga streck på ÄL+7 och ÄL + 9 och testade enbart så tidigt för jag mådde så sjukt illa mellan ÄL+5 till ÄL+10 sen avtog det och kommer ibland. Trodde jag kanske kunde varit gravid sedan förra försöket men nu är alla helt blanka.
  • Jagerika
    Mia86a skrev 2019-01-09 09:49:26 följande:

    Ja, visst är det frustrerande?! Mina cykler brukar vara på ca 30 dagar. Jag har aldrig heller haft en oregelbunden cykel så detta är helt främmande för mig med. Jag har varit svagt illamående länge nu och känner också lite i magen, men testen är negativa även här. Förmodligen lyckades kroppen aldrig ägglossa när jag trodde, misstänker att den försökte igen för 1,5 vecka sedan så är väl bara att fortsätta denna väntan för min del.


    Kände du av nån ÄL värk? För jag kände tydligt min ÄL den 19 december, därför är det så konstigt att den inte har kommit? Eller som du säger så kanske kroppen inte lyckades släppa ett ägg? Knepigt är det iallafall.
  • Jagerika
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-01-09 18:39:20 följande:

    Vad menas med äl+9


    Ägglossningsdagen + så många dagar det gått efter :) och BIM = Beräknad Icke Mens
  • Jagerika
    Anonym (BIM 18/1) skrev 2019-01-09 20:27:05 följande:

    Hej! Har följt er under tystnad ett tag. Är det någon mer som har BIM 18/1? Har precis börjat tempa och då blev ÄL senare än jag trott den skulle bli. Vi sexade 1/1 sen har vi inte hunnit/ orkat mer, så lär väl inte bli något. då det var för många dagar före ÄL :(

    Trodde ÄL skulle vara 1/1-2/1, men verkar mer som den kom 4/1.


    Men då har ni haft sex tre-fyra dagar innan ÄL? Det är ju chans då! Spermier kan leva i ca 5 dagar :) ibland krävs det bara en gång för att det sk ta sig :) en kompis hade sex fyra dagar innan ÄL och blev gravid!
Svar på tråden Nya BIM januari 2019