• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    Jsv17 skrev 2018-12-28 09:23:27 följande:

    Alltså nu gjorde jag något tokigt... haha jag som har en historia av att plussa sent dessutom... tog ett test imorse! Har en sån känsla bara, av att jag skulle vara gravid. Nu vet jag att fl upplösning är riktigt dålig, men där är ett svagtsvagtsvagtsvagt streck..... Jag har hört om cb spökstreck men jag har aldrig någonsin fått något, när jag inte har varit gravid har mina cb varit helt totalt tvärblanka... Det är definitivt för tidigt och för svagt att dra några större växlar på men hoppet gick upp iaf äl+10 bim -4....


    Åh jag ser precis vad du menar!!! :D ta i övermorgon igen!! <3
  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2018-12-28 09:38:38 följande:

    Det ska jag absolut göra! Håller tummarna för dig med! Har du testat idag, eller ska du med testa igen imorgon?


    JAg ska testa efter jobbet idag! Sparade morgonkisset i en mugg Hahah för jag tror min test kommer på posten idag, ett nytt märke så om det inte syns något så va det förra ett spökstreck men hoppas så fruktansvärt mycket på plus idag!! Då har jag tänkt att ta digitalt och ge min sambo på tolvslaget på nyår :D
  • Jagerika

    Tog test idag efter jobbet men måste tyvärr meddela att det är tvärbrankt :( blev såå ledsen men detta vara inget tidigt test utan vanligt så hoppet lever såklart vidare! Hade inte fått mina tester på posten så blev ett från apotekets egna, aldrig provat förut men visar inte ens svagt vad jag kan se :(

  • Jagerika
    Jsv17 skrev 2018-12-28 15:27:55 följande:

    Apoteket visade fortfarande svagt för mig i v6 med min son, och var mycket svagare än cb testet taget med samma urin när jag plussade (galen som man är testade jag med 3 olika samtidigt haha) så jag köper inte dem av den anledningen, de kan ju ha blivit bättre det vet jag inte... Jag vet att cb har dåligt rykte för spökstreck och sånt men de har alltid visat tidigast och mest korrekt för mig iaf så jag köper alltid dem och sen bekräftat jag med ett digitalt om jag tycker strecket ser ut att vara starkt nog


    Jag har ju test som antagligen kommer nästa vecka iochmed att det är nyår nu snart, så tänkte ta igen när dom kommer! Mår fortfarande konstigt och har en klump i magen, så va typ säker på att det skulle visa! Testen borde komma på min Bim-dag alltså onsdag nästa vecka! :) tack för tipset <3
  • Jagerika
    Mezzy skrev 2018-12-28 19:04:33 följande:

    Ni som har bim i början på januari, hur ska ni göra? Ska ni ta test på nyår eller vänta och dricka alkohol/alkoholfritt? Jag har bim 4/1 och känner att nyår blir lite tidigt att testa?


    Jag kommer dricka med måtta! Har Bim 3/1 :) Är man gravid så tar fostret ändå inte upp näring från mamman så tidigt, tror det börjar i v6 , du får googla lite på det :)
  • Jagerika
    holocene skrev 2018-12-29 10:34:59 följande:

    Så... detta hände precis. Jag ser ju ett streck där o min sambo likaså, men vad tror ni? Är helt skakis nu, så jäkla glad. Det var ett tidigt test, BIM är runt 1/1. 


    OMG det där är ju positivt!! Grattis till er <3
  • Jagerika

    ÄL+11 och illamåendet kommer och går, ryggvärk och mensvärk som håller i sig! Mår förövrigt riktigt bra! Har haft dålig matlust som kommit tillbaka nu :) haft så ont i magen att jag inte kunnat äta men nu börjar det gå bättre :D Bim på onsdag och ska testa då!

  • Jagerika
    mangon skrev 2018-12-30 18:15:58 följande:

    Så himla spännande!! Brukar du ej ha den symptomen andra månader? :)


    Vissa månader känner jag ingenting alls och andra får jag ont i brösten innan mensen tycker upp! Men aldrig illamående och så stark mensvärk som jag har nu så är väldigt hoppfull!! Gjorde ju ett test på ÄL+7 som visade svagt och sen ett på ÄL+9 fast då hade jag sparat morgonurin i en mugg som jag ställde på toa. Läste sen att man skulle ha det i kylskåp så vet inte hur mycket det påverkade? För då blev det super blankt tyvärr :/ väntar in nästa omgång tester på posten som säkert kommer nu på onsdag och då är det min Bim så det passar bra :D du har väl Bim dagen efter mig? Hur mår du? :)
  • Jagerika
    Banuni skrev 2018-12-30 21:02:38 följande:

    Tänkte skriva av mig och se om nån känner samma..

    Är på ÄL+3. Har sån jäkla molvärk och lite i svanken.

    Känner inget i brösten ännu. Är trött men jobbar 24/7 så säkert därför.

    Men var kommer molvärken ifrån? Testade om det kan va sen/dubbel ÄL men icke...

    Det är väl helt omöjligt att känna molvärk 3-4 dagar efter befruktning? :S vad tror ni? Har bim den 10e.

    Kan någon tagga FruEA som har bim samtidigt som mig, vet ej hur man gör :( nån annan med bim runt samma som känner något??


    Jag har flera månader haft molvärk efter ÄL fram tills Bim och aldrig varit gravid tyvärr! Jag gissar att det är ÄL som känns eller ägget som vandrar ner till livmodern, om det är befruktat eller inte kan man ju inte veta men ägget måste ju vandra oavsett :)
  • Jagerika
    holocene skrev 2018-12-31 08:17:06 följande:

    Morning! Tog ett nytt test nu, digitalt. Och visst är jag preggo! Så himla sjukt verkligen, känner mig inte gravid för fem öre. Inga ömma bröst, inget illamående. Men de bruna flytningar har iaf äntligen slutat, och tempen är fortsatt hög. Inbillar mig ökade hungerskänslor också. Nojjar verkligen över avsaknaden av tydliga symptom än men vet att det är tidigt fortfarande, vecka 4 (3+5). 

    Kan inte ni som tempar och varit gravida innan dela med er av tempkurvan? Vore intressant att se :)

    Gott nytt år på er tjejer, håller tummarna för många + 2019!

    <3<3<3


    Jag älskar att se dessa bilder på digitala testet <3 det får en att hoppas att man själv får se det nån gång :D grattis igen tills plusset!
Svar på tråden Nya BIM januari 2019