• Jagerika

    Nya BIM januari 2019

    mangon skrev 2019-01-16 23:02:40 följande:

    Jihooo. Det finns hopp för oss.

    Vilken lång väntan för er !

    Detta är vårt 6 försök.

    Har en dotter som nyss fyllt 3. Men henne plussa jag 1 månad efter uttag av spiral. Så att bo ta och hoppas månad efter månad är ngt nytt.

    Nu börjar den eviga väntan.


    Ja det har tagit på oss väldigt hårt men om jag får mensen denna gången så ska vi söka hjälp, har redan pratat med infertillitetsläkare och dom tyckte vi passade alla kriterierna! Men självklart hoppas jag det går av sig självt denna månaden :)

    Underbart med ett litet syskon! Min brors tjej väntar en liten kille i maj och dom har redan en tjej som fyller 3 i år som är väldigt stolt som ska bli storasyster! :D jag lovar din lilla tjej kommer vara precis lika stolt hon :)

    Håller tummarna för oss nu! :D
  • Jagerika
    Joannajoanna skrev 2019-01-17 00:48:31 följande:

    Hoppar in här med. Har bim 19/1. kollar man på eran pluslista så känns de ganska kört för min del då ja tetsade negativt på bim-3

    Hur som helst så va ja så extremt trött och frusen redan efter äl, trodde ja skulle bli sjuk.

    Nu 3 dagar innan mens har jag ömma och svullna bröst (vilket jag alltid får innan mens) synligare blodådror på brösten de brukar ja inte ha(en sån grej ja antar att man inte kollar så noga efter när man inte planerar barn) molvärk i svanken (brukar ja oxå ha innan mens) förstoppad (är ja till och från ändå, speciellt innan mens) halsbränna (de hade ja bara senast i slutet på senaste graviditeten) svårt att somna på kvällarna, ja brukar vanligtvis toksomna men nu ligger ja i timmar innan ja somnar, disken och matrester i köket luktar helt plötsligt fruktansvärt vidrigt.

    Men ja antar att de kommer mens den här månaden istället för plus. gärna några dagar sent så ja får våndas extra länge.. (och slösa gravtest)


    Så länge mensen inte kommer så finns det alla chans i världen! :) tycker det låter som du har lite symtom ändå!
  • Jagerika
    Nicciz skrev 2019-01-17 07:37:09 följande:

    Testade negativt idag, inte ens en skugga, så jag antar att mensen kommer inom kort. Lycka till ni andra!


    Vilken dag är du på? Du kan ju ha testat för tidigt också :)
  • Jagerika
    mangon skrev 2019-01-17 11:27:54 följande:

    F

    Förstår det. Tur det finns så bra hjälp <3

    Hoppas hoppas att det bli "sista gången gilt" för er nu.

    Ja. Hon säger att hon vill bli storasyster, att hon har en bebis i magen som hon ska göra med. Hon hade Ove sagt till hennes pedagoger att mamma har en bebis i magen och pratar väldigt mkt om syskon och bevisar just nu. Mkt barnprogram där dem får syskon , hennes kompisar har fått syskon m.m så jag längtar SÅ efter att kunna få ge henne ett lillesyskon. Hoppas verkligen vi kan få en till.

    Har ni försökt aktivt hela året. Med stickor? Legat kring äl m.m? :/


    Det hoppas verkligen jag också! Är så förbannat trött på att vänta och sen vet jag ju inte ens om jag KAN bli gravid. Hade nog faktiskt varit nöjd med ett tidigt missfall så jag iallafall vet stt det går! Men inte minsta positiva test än :/ haha säger hon att du har bebis i magen redan nu? XD haha Gullunge! Ja jag tog ÄL testerna dom första 4 månaderna men sen lärde jag känna min kropp så att jag inte behövde dom mer. Känner ÄL JÄTTE tydligt då jag knappt kan sitta rakt på en stol för det ömmar i hela livmodern! Sen använder jag mig av appen FLO och skriver in massor med saker där och den har förutspått min ÄL väldigt bra när jag känner älvärk :) så vi har varit aktiva sedan december 2017 :)
  • Jagerika

    Usch vad jobbigt det är att alltid få frågan; när ska ni skaffa barn då? Är väl dax nu?

    Jo britt-Marie, det är dags nu men inte fan behöver du påpeka varje gång ämnet tas upp?!

    Blir så trött på folk ibland...

  • Jagerika
    Meili skrev 2019-01-18 09:48:37 följande:

    Jag håller med! Det är inte okej att fråga andra om sånt, det är så otroligt jobbigt och känsligt för många. Värst är när man får frågan Är du gravid?/Du kanske är gravid? bara för man sagt att man tex är trött, hungrig, sötsugen, ont i magen eller vaaad som helst. 

    Vi har absolut inte försökt länge, vi gifte oss dock för 10 månader sen och bara för det tror folk att det är okej att fråga om barn gång på gång. Måste vara ännu jobbigare för dig? Jag har bett folk att sluta fråga mig, den dagen jag nu lyckas bli gravid så kommer jag tala om det förr eller senare.


    Jag satt på frukosten och pratade med en kollega som är 40+ och frågade om man känner när barnet hickar i magen. DIREKT frågar tanten brevid mig på min andra sida om jag ör gravid. Öh nej? Får man inte få fråga om graviditet utan att vara gravid? Så kom frågan om det inte va dags snart.. så irriterande! Jag är yngst på jobbet och enda personen utan barn så förstår ju att dom frågar. Men störande ändå!
  • Jagerika
    Kissekatten2014 skrev 2019-01-18 09:46:37 följande:

    Håller med kan inte bara folk bara lova det va.. Min mamma är värst faktiskt på den frågan. Sen kommer några vänner som redan har barn. För mig stressar det och höra, vi försöker ju och har ju precis börjat.. det tar sig när det tar sig.


    Vänner och familj har slutat fråga då jag tror dom förstår att vi försöker, men kollegorna är värst :/
  • Jagerika
    Daphodil skrev 2019-01-18 09:48:13 följande:

    Haha. Lite roligt mitt i allt. Men ja, irriterande att folk inte tänker sig för. Man kan ha försökt i flera år.

    Har två vänner som har bestämt att de "ska ha nästa barn" sommaren 2020. Irriterade mig också, då jag själv var på försök 7 då utan resultat.


    Ja det är inte ens säkert det tar sig även om man varit gravid innan! Jag frågar enbart om personer vill ha barn, det brukar gå bra men inte säger jag att det är dags nu?!
  • Jagerika
    mangon skrev 2019-01-18 11:24:53 följande:

    Så många som inte tänker sig för. Man vill äta ställa sig upp och skrik rakt ut. Nu har vi "bara " försökt i ett halvår. Men folk har frågar konstant sedan dottern var 2 år. Det har varit känsligt då vi gärna velat ha 2 barn väldigt tätt men jag mådde inte bra och orkade inte en till så pass tätt. Men speciellt nu, när man verkligen försöker tar det hårt.

    Kan bara tänka mig in i er situation!

    Hur mår du just nu? Är du också på äl +3?


    Men vill man något väldigt mycket så är ett halvår lång tid också! Jo jag mår som vanligt, inte minsta symtom men igår fick jag en fruktansvärd mensvärk som att mensen skulle komma när som helst, höll på i ca en halvtimme sen försvann det. Blev så besviken för jag fick för mig att ägget skrumpnade ihop och dog just då :( att det inte blev befruktat liksom, men det kan jag inte veta än! Japp precis, ÄL+3 och tiden går så himla långsamt haha! Om jag räknar min vanliga cykel så är Bim 30 januari men enligt FLO appen är den 1 februari så där nånstans. När har du Bim? :)
  • Jagerika
    mangon skrev 2019-01-18 13:07:18 följande:

    Ja...månaderna känns långa.

    Jag brukar ha mensvärk som kommer och går från äl fram till mensen. Än håller vi hoppet.

    Har jätte ont i vänstrs äggstocken. Tänker att det är tecken på att det inte kommer bli ngt då jag haft så alla dessa månader. Men som sagt helt omöjligt att veta du då ägget inte äns skulle fäst.

    Enligt flo 29/1 Enligt min äl värk och egna tankar tror jag mer på 30e. Känns som evigheter dit ;)

    Hur gamla är du och din sambo ?


    Då har vi Bim samtidigt ju :) och tänker likadant märker jag xD jag fyller 27 i februari och han 27 i mars :) hur gamla är ni?
Svar på tråden Nya BIM januari 2019