Inlägg från: frökenfia |Visa alla inlägg
  • frökenfia

    Är gifta kollegan intresserad?

    Lione81 skrev 2019-10-03 07:01:22 följande:

    Du hade ett par dagar den här veckan du var helt själv hemma, och planerade att ta bjuda hem honom till dig efter ni har haft eran ensamma stund på jobbet.

    Har du gjort det eller blir det idag el i morgon?

    Ta steget ut och fråga honom nu när du sitter med honom efter jobbet. Hade han inte tyckte om dig så hade han ALDRIG stannat kvar efter jobbet.

    Du är vuxen, någon gång bör du bryta isen....

    Vad kan gå fel. Du får reda på att han är lika kåt som dig och ni börjar ha galet mycket sex. Tyvärr, jag känner inte likadant utan vill behålla vår vänskap. Och inte förstöra din kärlek till din man.


    Önskar jag hade tagit modet till mig att fråga. Men nu är de ensamma dagarna förbi och mannen är hemma igen. Jag har tänkt och tänkt och slutar inte tänka på hur jag ska formulera mig när jag väl ska berätta för honom hur jag känner. Imorgon kanske vi blir ensamma på jobbet och kanske att jag vågar ta steget att berätta. Men hur börjar man ens en sån mening. Hjälp mig gärna... En orosfaktor är dock att mannen börjat ana ngt eftersom jag är så kall mot honom och vår relation förändrats drastiskt om man jämför med i somras då allt var bra. Han brukar vänta utanför ibland för att ?överraska? mig när jag slutat. Han har aldrig varit inne på kontoret men om jag skulle komma ut från byggnaden rodnandes o samtidigt som kollegan skulle han ju fatta direkt. Och just fredag kan nog bli en sån dag. Men om jag inte säger ngt på fredag kommer helgen kännas som en evighet o på måndag börjar velandet igen om att berätta eller inte... det är jätte jobbigt att vara jag just nu. Önskar att jag bara kunde säga som det är och få det ur världen nångång.
  • frökenfia
    Anonym (VS) skrev 2019-10-03 10:23:21 följande:

    Men snälla frökenfia, uppenbarligen verkar ditt äktenskap inte fungera, så gör då slag i saken, MEN ta det i rätt ordning.

    1: Säg till din man att du vill separera (och därefter skilja dig)

    2: När separationen är ett faktum, och du är så att säga officiellt singel igen, prata med kollegan om hur du känner och att du anar/hoppas att han känner nåt liknande. 

    Verkar ju inte som varken du eller din man mår bra av den situation du försatt er alla i just nu, och det är BARA DU, som kan lösa upp detta dödläge. 


    Jag förstår vad du menar med att göra saker i rätt ordning och håller med om det. MEN om vi ska backa bandet lite så är det knappast jag som försatt oss i den här situationen. Hade min man tagit sitt ansvar hade jag inte hamnat på den här arbetsplatsen överhuvudtaget och då hade kollegan inte existerat i min värld.

    Trots att skilsmässa är något jag verkligen vill och tidigare tagit upp med mannen är han inte överens och vägrar skriva på papperna. Därför kan jag nästan känna mig lite tvungen att avsluta det fult eftersom han inte vill låta mig gå. Jag vet att det låter hemskt. Men om min man vägrar separera, vad ska jag göra då? Ska jag slänga ut honom bara? Orkar inte höra honom gråta och skrika som sist när jag sa att jag ville separera, då grät han nätterna långa och gick på sina knän för mig. Det måste såklart vara fruktansvärt för honom men jag kan inte heller stanna för att jag tycker synd om honom.
  • frökenfia
    Lione81 skrev 2019-10-03 10:35:24 följande:

    Det finns inget sätt att börja. Du känner i magen bara. Säg att det är något du har velat berätta under en längre tid. Där är isen bruten och han kommer lyssna på varje ord. När du har sagt första ordet så kommer stenblocket lossna.

    Berätta att du har haft känslor för honom och att du förälskad i honom. För det är det ju. Du får mig att må bra och göra mig glad. Sedan inväntar du på hans reaktion och vad han har och säga.

    Du låter som en tonåring nu i 18-års åldern.

    Antingen tar du saken i egna händer du är vuxen.

    Eller så fortsätter du ditt daltande fram och tillbaka. Vilket kan leda till att mynnar ut till ingenting. Han kanske väljer att ge sin familj en ny chans, om dom har det dåligt.

    Då ramlar ditt korthus.

    Varför ss jag ingeting!!!

    Kom igen och visa att du är en kvinna.


    Sant. Som sagt försöker jag verkligen samla modet. De eftermiddagar vi är ensamma tänker jag att jag ska säga ngt. Får se om jag vågar imorgon. Annars vid nästa AW eller konferens kanske...
  • frökenfia
    Anonym (Fantasi över ett ensamt liv) skrev 2019-10-03 11:46:43 följande:

    Känslan jag får av dig ts är att du bara skriver en novell över ett liv som inte finns på riktigt.


    Tråkigt att du tror jag hittar på. Kanske du kan skriva en novell av mitt liv då... använder detta forum för att skriva av mig. Har inget behov av att hitta på historier för att få uppmärksamhet.
  • frökenfia
    Anonym (Fantasi över ett ensamt liv) skrev 2019-10-03 11:46:43 följande:

    Känslan jag får av dig ts är att du bara skriver en novell över ett liv som inte finns på riktigt.


    Och vad är det som verkar så påhittat enligt dig om man får fråga?
  • frökenfia
    Lione81 skrev 2019-10-03 16:07:04 följande:

    Varför gör du det så komplicerat?!? Varför måste du vänta så länge?

    1. Du kan göra det charmigt. Skriva ett sms och berätta att du är kär i honom. Vilket kommer att leda till ett häftigt möte efter jobbar dagen efter. Där du berättar hur du känner och tycker.

    2. Vänta inte på nästa AW el konferens. Alkohol inblandat kan bara bli fel.

    Det är ju inget som kommer förändra ditt liv just där och då. Varför gå runt och plåga dig själv.

    Känns som att du går runt och daltar. Ska jag säga det nu, nej jag vågar inte. Nej, nu ska jag säga det. Nä, jag vågar inte.

    Då lär aldrig få ett svar och du inte tar orden ur munnen.

    Eller så bestämmer du att aldrig fråga honom.


    Om jag skriver finns det risk för att andra ser det och vill inte att den informationen ska hamna i fel händer. Därför är det bästa att bara säga rakt ut som det är. Imorgon är det fredag, jag ska verkligen försöka berätta vad jag känner. Men det läskiga är ju vad som ska hända efter det. Blir det super konstig stämning efter det? Eller vad kommer att hända då? Visst kmr d kännas ?skönt? att få det sagt men frågan är ju vilka konsekvenser det kommer att få efteråt...
  • frökenfia

    Idag var verkligen dagen. Dock gav omständigheterna oss inte möjlighet att stanna kvar ensamma idag.

    Min fråga till kollegan är inte om han vill bli tillsammans med mig eller inleda en kärleksaffär. Det handlar mer om ett erkännande från min sida, att jag vill berätta för honom att jag är förälskad i honom. Sen vad det kommer leda till har jag ingen aning om. Men jag förväntar mig inte att han ska lämna sin familj för mig, förstår att det ska krävas mycket för ett sådant beslut.

  • frökenfia

    Önskar verkligen att vi hade fått den där sista halvtimmen tillsammans, men helt plötsligt skulle hela personalstyrkan jobba till sent så det blev ingen ensam tid med kollegan. Synd. För jag hade verkligen bestämt mig för att berätta om mina känslor. Skulle så gärna vilja att han skrev till mig under helgen så vi kan prata, skriva, messa, maila eller vadsomhelst. Den här veckan gick så fort och vi fick inte särskilt mycket tid tillsammans. En AW närmar sig så jag kanske får mer tid med honom då. Jag dricker knappt och vet mina gränser så kommer inte låta alkoholen prata eller agera då (som någon oroade sig för i en tidigare kommentar).

  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-04 21:50:30 följande:

    Han kommer inte att skriva, tyvärr. Det var synd att du inte pratade med honom idag om du nu bestämt att du skulle säga nåt, men sånt är livet. Berätta på måndag istället, om du nu bestämt dig för att säga nåt.

    På en AW lär ni ju inte ha en sekund själva? Du vågade ju inte ens ta en vanlig lunch med honom för att nån kollega skulle kunna tänka nåt, hur ska du ens kunna sitta i närheten av honom på en AW? Det är nog ingen vidare bra idé.


    Idag var det nästintill omöjligt att få till en stund ensamma. Och på en AW tänker jag att man sitter med dem man vill och vi sitter ju gärna tsm... i en drömvärld stannar vi kvar till sist som vanligt (festen kmr vara på arbetsplatsen) och de som vill stanna kvar längre kan ju göra det utan att någon lägger sig i. Om vi vill sitta för oss själva är det inte helt omöjligt att få till. Men nu säger jag vad som skulle vara det bästa i min drömvärld. Det kanske inte alls blir så på AWn.
  • frökenfia
    Anonym (Villmenfårinte) skrev 2019-10-04 22:55:56 följande:

    Du tycker det ovan låter som en bra idé när du är så himla nervös att någon ska misstänks minsta lills, och tror att ingen skulle notera att ni var sist kvar på en AW?

    Sjukt dålig idé skulle jag säga. Om du inte vill att alla ska viska om er. Det beror ju på vad du vill få ut av det.


    Ok du har nog rätt i det. Samtidigt vill jag tro att folk ändå kmr vara så upptagna med sitt eget och kanske lite för berusade för att uppfatta vad jag och kollegan eventuellt sysslar med.

    Nu har jag dock åkt på influensan så det lär inte bli jobb på ett par dagar iaf. På jobbet har det pratats allmänt om så kallade ?rosa elefanter?. Tänkte att jag kanske ska ställa frågan till kollegan om det finns några rosa elefanter oss emellan...
Svar på tråden Är gifta kollegan intresserad?