• Daphodil

    BF MAJ 2020

    Tror mer och mer att det är bäbisen jag känner, eftersom det ofta är samma ställen och tider. Skulle inte ta gift på det, men misstänker starkt.
    Ni andra som känt rörelser, blir det tydligare för er med?

  • Daphodil
    Andreaaaa skrev 2019-11-18 13:53:38 följande:
    Jag tycker att jag kände något för första gången för en vecka sedan (är 13+2 idag) och nämnde det när jag var på kub, bm svarade utan att tveka: -Ja du är ju omföderska så det är mycket möjligt. Då kände jag typ en spark, alltså en enskild rörelse, nu tycker jag att jag har känt lite mer runtbökande som känns bekant Du känner säkert bebis!
    Wow, tidigt! Ja, mysigt är det.
  • Daphodil
    jevana skrev 2019-11-18 14:43:53 följande:
    Vissa dagar är jag helt säker, men sen kan det vara så lugnt några dagar igen så jag hinner börja tro att jag inbillat mig.. lyssnade med min hemmadoppler för nån dag sen och då sparkade bebisen så det small i mina öron, så en massa händer där ofrånkomligen som inte känns :D
    Så mysigt! Har du något läge som du känner bäst? För mig är det sittande och ibland om jag ligger på sidan. Ryggläge (som det oftast tipsas om) är helt hopplöst, känner inte ett smack.  
  • Daphodil
    jevana skrev 2019-11-19 15:47:07 följande:
    Sittande också här, säkert för att man då är lite i kläm så att säga. Men det går ju så fort så 100% säker att det faktiskt är babyn är det svårt att vara.. men snart snart får vi nog känna rejäla sparkar!
    Jag börjar känna mig nästintill säker nu, för det känns starkare och jag vet inte vad annat det skulle kunna vara. Ja, jag längtar också till sparkar!
  • Daphodil
    Trostar skrev 2019-11-19 18:56:23 följande:

    Vilken vecka är ni i som känner av bebisen?

    Senaste veckan har jag känt som att något petar lite svagt där livmodern är, men är ju omöjligt att veta om det är bebis eller gas som lurar en! Är bara i vecka 16 så lite tidigt än kanske...


    Jag började också känna diffust v 16, visste inte om det var bäbis eller ej. Men nu i v 18 är det tydligare. Så mycket möjligt att det är bäbisen du känner.
  • Daphodil
    Fladdriga svansen skrev 2019-11-19 23:16:15 följande:
    Jag började känna smått i v12. Nu vecka 14 är det väldigt tydligt.

    Med första kände jag i v15 och med andra v16. Då moderkakan högt i framvägg. Så gissar att den ligger i bakväggg nu.
    Det var tidigt! Så skönt. Glad
    Det kan ju vara att du är omföderska också. Jag kände mycket tidigare denna gång, trots moderkaka i framvägg.
  • Daphodil
    Mammaibyn skrev 2019-11-20 08:43:55 följande:

    Hejsan!

    Jag är sen in här känner jag men jag har BF 18/5-2020. Det är andra barnet/barnen jag väntar. Har en son på 13 månader och nu väntar vi tvillingar.

    Är det någon mer i gruppen som väntar tvillingar?


    Hej! Väntar inte tvillingar men vill säga välkommen =)
  • Daphodil

    Det är kul tycker jag, att alla i tråden rimligtvis är i andra trimestern nu och att det börjar kännas mer "på riktigt". =)

  • Daphodil
    Millemupp skrev 2019-11-20 16:54:43 följande:

    Var på KUB i förrgår. Allt såg bra ut med bebisen som röjde rundor. Däremot såg BM en s k uppklarning i ena delen av livmodern. Det såg ut som en separat säck utan något synligt innehåll, däremot med cirkulation (man kunde se mkt rött/blått när hon satte igång den funktionen på maskinen). Hon undrade om jag väntade tvillingar men något sådant hade inte upptäckts vid VUL. De ska så klart analysera det mera men man kan ju inte låta bli att börja fundera på vad det är. Suck...


    Vad underligt. Sa de vad det kunde vara? Bra att det såg bra ut som bäbisen iaf.
  • Daphodil
    Lilla Lunis skrev 2019-11-23 01:39:13 följande:

    Hej igen. Mitt kub gick bra ....var nervös då man vet den ökade risken med ålder... kändes lika märkligt att se den lille i magen som tidigare graviditet.

    Så tacksam att jag fått bli gravid igen efter 2 missfall. Min 6 åring e överlycklig att få ett syskon....


    Grattis! Så härligt att kunna ge sina barn syskon.
Svar på tråden BF MAJ 2020