• Clemmentina

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Patronsaint skrev 2020-01-20 19:10:00 följande:

    Imorgon är äntligen första besöket på ivf kliniken. Ska bli så spännande att se hur det ska gå. Är stolt över mig själv att jag har lyckats gå ner de sista kilona till bmi gränsen och ligger nu under gränsen. Så nu hoppas vi bara att allt annat går vägen


    Spännande och vad bra kämpat det sista! Håller tummarna för ett lyckat besök imorgon.
  • Clemmentina
    Patronsaint skrev 2020-01-21 17:31:17 följande:

    Tack så mycket! (Gick ner nästan 4kg) Det gick verkligen hur bra som helst idag!

    Ser ut som om vi får börja i helgen med alla sprutor. Dom sa även att det kommer bli total frys för oss eftersom jag har pco. Så jag förstod det som att jag får en ganska hög dos gonal f för att kunna frysa allt och sedan vänta en månad på insättning. Är det någon annan som fått tota frys?


    Åh vad glad jag blir att det gick bra. Kul att ni får börja med alla sprutor i helgen. Hur hög dos gonal-f ska du ta? Jag började med 112.5 och har nu höjt till 150. Verkar inte som blåsorna växer på sig riktigt så mycket som de hade hoppats.
  • Clemmentina
    Patronsaint skrev 2020-01-21 21:16:22 följande:

    Jag får 225 som start dos. Hon sa att det är en väldigt hög dos men att man vill maxa och få ut så många ägg som möjligt och siktar på runt 20 istället för 10. Jag förstod det som att det dels beror på att jag har ett högt AMH och för att det kommer bli total frys. Har du gjort något ultraljud än?


    Det låter rimligt med hög dos om de vill maxa. Jag har gjort ett ultraljud och har nästa imorgon. De fick höja dosen något.

    Läste att de inte verkar ha medicinen inne. Tänk på att det är bara första sprutan du måste ha från dag 1. Jag skulle kolla med apoteket i eftermiddag så att de hinner beställa hem tills imorgon. Håller tummarna för att receptet kommer nu!
  • Clemmentina
    elsaaas skrev 2020-01-26 23:44:43 följande:

    Jag och min fästman ska på första mötet om 2,5 vecka! Är så nervös men också väldigt förväntansfull! Vi hoppas på att 2020 är vårt år. 


    Spännande! Minns dig från en Letrozole-tråd. Vi är igång med första ivf:en. Äggplock på onsdag! Håller tummarna för 2020!
  • Clemmentina
    Kiiwii90 skrev 2020-01-31 23:26:19 följande:

    Idag köpte jag in mina receptbelagda mediciner då jag skulle unna mig att köpa de efter att jag fått min mens i Januari. I slutet av februari börjar vi om inte ett mirakel sker... Jag har dock en undran om alla mediciner ska stå i kylen eller om man ska hålla några i rumstemperatur?


    Vilka mediciner kör du? För mig skulle Gonal-F förvaras i kylskåp innan den öppnades och Ovitrelle.
  • Clemmentina

    Är det någon mer i tråden som ruvar? Hade äggplock i onsdags. Av sex äggblåsor blev det bara ett ägg. Det befruktades och återfördes redan dag ett i torsdags. Testdag om 15 dagar. Blir en lång väntan! Så himla ledsen för dålig utdelning men glad att ett kunde återföras. Hur går det för er andra?

  • Clemmentina
    Sallybrally skrev 2020-02-01 16:49:50 följande:

    Jag ruvar! Är på RD4 med en 5 dagars blastocyst. 14 ägg togs ut, 11 var mogna, fem befruktades men det blev bara 2 livsdugliga så en till mig och en till frysen. Hade sån mensvärk i förrgår och tänkte att det är kört men samtidigt hoppas jag att det var embryot som fäste. Har testdag 10/2.


    Åh fint med någon annan dom ruvar. Jobbigt med mensvärk men i tid låter det ju rimligt utifrån när embryot bör fästa. Håller tummarna för det! Jag har haft ont i magen/mensvärk sedan äggplocket. Känns inte helt hundra. 9 dagar kvar då...kommer du testa något innan?
  • Clemmentina
    Kiiwii90 skrev 2020-02-01 19:05:27 följande:

    Gonal-f och otrivellen har jag lagt i kylskåp och det övriga i ett badrumsskåp. Men var det så att när man tagit första gonal-f så kan samtliga vara i rumstemperatur eller ska man ta fram var och en 30 min innan de används?


    Har du en förpackning med Gonal-f? Varje förpackning innehåller en förfylld spruta (med flera doser) och ett antal nålar. När du bryter förpackningen har du den sprutan i rumstemperatur.
  • Clemmentina
    Sallybrally skrev 2020-02-01 20:39:13 följande:

    Jag har testat redan för att se om ovitrellen gått och fick blankt test så allt som visar positivt nu kan jag lita på :D

    Ska du testa något tidigare?


    Spännande! Då hoppas vi det snart är positivt nu då. Ska försöka hålla mig till testdag eftersom sambon vill det. ;)
  • Clemmentina
    Anonym (Hej) skrev 2020-02-02 14:46:20 följande:

    Hej,

    I fredags hade jag äggklocka. Jag fick endast ut tre ägg. Insättningen skulle vara idag, men de ringde på förmiddagen och talade om att inget hade delat sig, ett va på väg men gick inte hela vägen. Gissa om man blir ledsen? Detta va vårt första besök!

    Är det någon som har haft något liknande. Min dos på Gonal F va 100. Körde korta protokollet.


    Nej vad tråkigt! Nästan samma här men jag fick ett ägg (6 äggblåsor tömdes)!som sattes in utan att de odlat det mer än en dag. Fick du någon förklaring? Man undrar ju verkligen. Är det slumpen, dålig äggkvalitet eller fel medicinering? Jag körde också Gonal F. Först 112,5 som de ökade till 150. 100 låter som en rätt låg dos. Jag misstänker att de ökar min dos eller testar annan spruta om vi behöver ett försök till. Sa det något om dosen till dig?
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet