• Clemmentina

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    Reflexgarn skrev 2020-02-13 08:25:16 följande:

    Ett ägg är allt som behövs! 


    Håller tummarna för att det är så. Testdag på söndag!
  • Clemmentina
    Patronsaint skrev 2020-02-12 20:54:00 följande:

    Tänkte bara säga att vi hade första äggplocket idag och vi fick ut 20 st ägg. Vilken lycka. Detta trots att dom inte tömde alla blåsor pga krångel. Överläkaren fick komma in och hjälpa till då den där äggstocken som de inte hittade på ultraljudet krånglade och var svår att nå. Men innan dess gick det hur bra som helst. Men ändå värt krångel och smärtan om det kommer ut något bra av det.

    Men huuuur ska man orka vänta 2 veckor på brevet med resultatet nu då?!


    Härligt med så många ägg trots krångel! Får ni inte besked via telefon alltså? Två veckor går fort. Håller tummarna!
  • Clemmentina

    Började blöda lite i torsdags, negativt test i fredags. Igår på testdag fick jag ett svagt streck efter utgången tid och idag får jag det här inom tid. Sambon tror det är för svagt för att ens räknas som streck. Jag känner att det är för svagt för att vara på äggplock + 19. Vad tror ni?

  • Clemmentina
    Hedblomster skrev 2020-02-17 08:00:35 följande:

    Det är absolut inte för svagt för att räknas som streck! Det är ju tydligt! Grattis :) Men personligen hade jag varit oroad över att det kom så sent, men jag har erfarenhet av både utomkveds och kemisk graviditet. Så håll koll på blödningar och stegring på streck och eventuella smärtor. Men hoppas att allt går bra!!!


    Tack för svar. Det är exakt det jag är orolig för. Det som förbryllar mig är att det ökar i styrka efter att jag började blöda. Ska ta ett digitalt imorgon och därefter ringa kliniken och rådfråga. Jag blöder lite och har lätt mensvärk.
  • Clemmentina
    Reflexgarn skrev 2020-02-18 16:45:07 följande:

    Vad visade det digitala som du tog? *nyfiken*


    Tack för frågan! Det visade gravid 1-2 veckor vilket ju är för lite. Borde stått 2-3 veckor nu 19 dagar efter äggplock. Ska fortsätta testa och se vad som händer men ställer in mig på att det är ett tidigt missfall. Dagens och gårdagens test medan. I princip lika starka.



    Hur går det för dig?
  • Clemmentina
    Reflexgarn skrev 2020-02-18 22:17:54 följande:

    Håller tummarna för att bebis bara var lite seg att fästa sig :D det kan ju ta lite olika tid för ägget att fästa och börja utveckla sig vad jag förstått! Så hoppas hoppas!

    Jag uppskattar inte riktigt illamåendet och tröttheten. Sover typ 10h per natt och kan ändå känna behovet av att sova en stund på eftermiddagen. Mitt humör har börjat påverkas redan också. tycker jag börjar få många symtom alldeles för tidigt i graviditeten då det bara är v6. 

    Men håller verkligen tummarna för dig!


    Jag hoppas också att det är så! Vi får se om testet minskar eller ökar imorgon.

    Förstår att du inte uppskattar tröttheten och illamåendet. Det är ju skitjobbigt! Det är väl ganska vanligt att ha lite symptom i vecka 6 så du behöver inte tänka att det är tidigt. Ta hand om dig!
  • Clemmentina
    Reflexgarn skrev 2020-02-20 17:35:39 följande:

    Tycker det ser betydligt starkare ut! Men blöder du fortfarande? Tänkte om det kanske bara var en nidblödning?


    Eller hur! Nej nu har det slutat. Kanske var en genombrottsblödning.
  • Clemmentina
    Reflexgarn skrev 2020-02-22 11:49:32 följande:

    Håller tummarna för det :) du märker inte av några andra symtom? Blir det tydligare på stickan?

    Räknar ner dagarna till att få göra VUL nu så vi får se om det finns några hjärtslag :)


    Jag har varit lätt illamående ett par dagar i veckan och lite tröttare än vanligt. Känner lite molvärk i magen till och från och har idag ont i vänster sida. Känner oro för utomkvedshavandeskap. När ska du göra vul? Jag har fått tid 9/3. Vet inte hur jag ska orka vänta... ;)
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet