Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Nygift och otrogen

    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-17 14:36:49 följande:

    Men det där har jag så svårt att köpa på något sätt. har allt varit falskt? Har hela vårt förhållande varit fake fast han "bara" knullade henne två veckor? 

    Vi har ju tidigare i förhållandet pratat otrohet efter att kompisar råkat ut osv och han verkade verkligen tycka att det var fel. Och att säga att han aldrig haft nån kärlek till mig känns ganska radikalt. Jag tror heller inte att han inte älskar mig, sedan är väl frågan om han är kär i mig. Enligt honom är han det men jag vet inte. Varför skulle han vilja vara kvar om inte? Jag förstår faktiskt inte det.. 

     

    Ja jag är rädd för alternativet. Jag vet kort och gott inte hur man lämnar någon typ. Jag vill också att han ska vara värd att vara kvar hos, så jag fortsätter förnedra mig. 


    Han kanske är lika rädd för alternativet som du? Att lämna dig innebär att han måste stå för det han gjort och det är han uppenbarligen inte alls villig att göra.
  • Fjäril kär
    Anonym (Funkar inte..) skrev 2020-01-17 19:31:01 följande:

    Ärligt. Jag hade valt att träffa denna kvinna för att höra hennes version. Är rätt så säker på att den skiljer sig från din mans version.

    Vill du inte ha sanningen innan du faktiskt tar steget att förlåta honom?


    Skulle jag definitivt avråda. Om hon gjort abort och är asförbannad kaninkokerska så kommer hon inte direkt att vara särskilt sanningsenlig. Snarare öka på ångesten och ovissheten hos TS och påstå en massa saker som inte går att kolla upp.
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-18 13:39:35 följande:

     

    Jag vet, men det är så förnedrande. Eftersom jag just nu har valt att stanna så blir det så pinsamt. ska mina föräldrar veta att han bedrog mig? att jag inte räckte till? Ska våra vänner börja se annorlunda på honom och granska vårt förhållande? prata bakom våra ryggar? Jag vet inte om jag orkar det.

    Det känns som om sanningen kommer fram blir det en ny fight att ta och vad händer med oss då..


    Om det inte håller för sanningen är det inte kärlek...
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-18 15:40:22 följande:

    Alla behöver inte få reda på allt som händer bakom stängda dörrar


    Det är ju snarare din desperation och viljan att sopa allt under mattan som kommer sabotera för er. För då håller ni ju inte ihop av äkta kärlek utan för att ingen av er är beredd på konsekvenserna av hans otrohet.

    Nej att basunera ut det till höger och vänster är det ingen som säger men att det faktiskt är nödvändigt att sticka hål på fantasierna står jag för. Det räcker kanske med att vända sig i förtroende till enbart en syster eller dina föräldrar.

    Det är ju givetvis inte hållbart att sitta på ett släktkalas eller familjemiddag och plötsligt dyker det upp samtalsämnen som är brännheta och du sitter där och helst av allt vill bryta ihop och ingen förstår nånting..

    En dag spricker bubblan vare sig du vill det eller inte.

    Kanske är det en verbal örfil och uppsträckning din man behöver från en närstående som får honom att fatta.
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-19 12:30:05 följande:

    Vi båda är skilsmässobarn från två väldigt trassliga skilsmässor och har alltid sagt att vi ska göra allt för att hålla ihop och inte utsätta våra barn för nåt liknande, kanske är det det som skaver i mig.. 


    Det är inte skilsmässan i sig som skadar utan hur man som vuxen hanterar den. Det är bråken och skriken och bittra ord och använda barnen för att komma åt den andra föräldern är ju det som skapar kaos för barnen.

    Två föräldrar som kämpat men inser att det inte går och sköter skilsmässan snyggt och kan enas får ett tryggare barn.
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-19 14:53:33 följande:

    kanske inte, men mina föräldrar skötte sin skilsmässa relativt snyggt men jag har ändå alltid önskat att dom försökt lite till och att jag och min syster inte skulle behöva dela upp jul, födelsedagar etc. Vi båda har varit så klara med att det är vi och att vi inte ska ge upp hur som helst just för att vi båda vill att vårt barn ska slippa det vi upplevde. Han verkade dock glömma det när han valde att ligga med henne..


    Kanske just därför han gjorde det.. För att han nånstans i er bakrundshistoria visste att du ändå skulle förlåta och stanna.
  • Fjäril kär
    Anonym (Älskarinna) skrev 2020-01-20 17:29:45 följande:

    Jag vet att många tycker att det jag gör är fel, men det bekymrar mig inte.

    En gift man som lovat något får se till att hålla sina löften, jag har inte lovat något.

    Sen vad han pysslar med hemma struntar jag i, och det inkluderar bröllop och barn.

    Det är hans ansvar, inte mitt.

    Så, jo hon är helt oskyldig. Hon har inte bedragit någon.


    Resonerar du likadant när du själv har ett förhållande? Din partner är alltså fritt fram för singlar att ta för sig av?
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-22 22:00:23 följande:

    Såklart har hon inte det största ansvaret men hon ville ?sno? honom från mig trots att hon visste att vi har en dotter och försökte få ett till barn. Känns ändå inte helt okej..


    Korrigerar:

    Han LÄT henne och han gick till henne av egen fri vilja och valde medvetet att ha sex oskyddat.
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-23 10:10:11 följande:

    Jo jag vet... men hade hon inte varit så ?på? hade det kanske inte blivit nåt. Sen kunde inte han hålla kuken i styr och det är så klart värst... men enligt honom sa hon att hon hade preventivmedel.


    Om en man bestämt sig för att vara trogen kommer han att förbli det oavsett om en naken kvinna åmar sig i knät på honom. Han är helt enkelt inte intresserad.

    Han ville själv ha sex med henne. Helt frivilligt utan preventivmedel.

    Om han inte ville göra henne gravid hade han verkligen sett till att skydda sig. Han är pappa redan och vet hur sånt går till. Till och med en 6-åring vet hur barn blir till.

    Han vill helt enkelt inte ta ansvar för sitt val. Och då är det jävligt bekvämt att skylla på henne.

    Om han är så naiv och korkad som han framställer sig själv så kommer fler kvinnor att kunna locka honom till otrohet... Bara betänk det en stund...
  • Fjäril kär
    Anonym (Kvinna86) skrev 2020-01-27 13:42:24 följande:

    Så den enda konsekvensen han kan få som är kännbar är att bli lämnad? Så han kanske inte gör så mot sin nästa?


    Han kommer aldrig fatta vad han gjort så länge du sopar undan alla spår efter honom och hyschar och tiger.

    Exakt VAD lär han sig då?
Svar på tråden Nygift och otrogen