• MiniNin

    Letrozol, PCO

    amandakollb skrev 2021-01-03 09:16:30 följande:

    Förstår det <3 har ni fått något datum för rul? Vill ni ta reda på kön?:)


    Ja, 16/2 har vi RUL :) Vi vill inte veta barnets kön alls utan vill få den vetskapen vid förlossningen. Vi tycker båda att man annars förstör livets största överraskning :)
  • MiniNin
    barnlängtan2021 skrev 2021-01-03 09:22:25 följande:

    Jag kan knappt tro det! Ena bilden är redan efter 1 minut och den andra efter 5 min.


    Stort grattis till plusset! <3
  • MiniNin
    akalei skrev 2021-01-03 17:08:33 följande:

    Hej alla :) Jag har inte riktigt lyckats läsa i kapp i tråden, tror det var ca 140 olästa inlägg :o

    Stort grattis till plusset Zamaso1!!! <3 Håller alla tummar att detta är er lilla bebis <3

    Grattis MiniNin till fint KUB-resultat :)

    Och skickar extra styrka till er som fortfarande kämpar. Så jäkla orättvist och frustrerande :/ Förr eller senare kommer det ju gå, men det är en liten tröst när man är mitt uppe i allt <3

    Jag är nu i 19+4 :o För min del har senaste tiden varit helt ok, har fysiskt mått ganska bra. Magen börjar växa till sig! Är redan otympligt framförallt att sova och undrar lite hur det ska gå, har ju halva kvar...

    Mentalt har det varit lite upp och ned. Vi fick ju en avvikelse på KUB som innebär kraftigt förhöjd risk för kromosomavvikelser och diverse missbildningar. Kromosomavvikelser har man ju uteslutit tack och lov men är såklart orolig för att det ska va nåt annat fel :/ Imorgon (!!!) ska jag till Fostermedicin för utökat RUL och börjar bli rejält nervös nu. Hoppas hoppas hoppas att allt ser bra ut eller att det är nåt ?hanterbart? fel. Något som lugnar litegrann är att jag har börjat känna ganska mycket fosterrörelser sedan några dagar tillbaka :) Känns verkligen precis som gaser haha, men det måste vara fosterrörelser då det kommer från livmodern :D Så något händer iaf där inne och det är väl ett bra tecken. Gah nu vill man ju bara spola fram tiden ett dygn typ.


    Tack! <3 Är i v. 13+3 idag så ligger ganska exakt 6 veckor efter dig ju.

    Helt fantastiskt med fosterrörelser! Åh <3 Det längtar jag så mycket efter! Tydligen längtar man efter gaser, haha ;)

    Gör ni detta utökade RUL istället för vanligt RUL eller kommer ni få ett ultraljud till? Vi kommer få ett vanligt RUL och sen kommer de kolla på vår bebis hjärta lite extra på ett annat ultraljud (jag föddes med ett hjärtfel men inget allvarligt).

    Håller tummarna för dig imorrn och att det, precis som du säger, är något mindre allvarligt med er bebis. Lycka till och hör av dig efter!
  • MiniNin
    Russin112 skrev 2021-01-03 11:37:29 följande:

    Negativt idag. Är bara på Ovitrelle + 13 så fortsätter hoppas några dagar till.


    Fortsätter hoppas på ert pluss! <3
  • MiniNin
    MiniNin skrev 2021-01-03 18:14:28 följande:

    Fortsätter hoppas på ert pluss! <3


    Hur går det för dig? Testat något mer?
  • MiniNin
    akalei skrev 2021-01-04 15:15:21 följande:

    Ja nästan prick 6 veckors skillnad ju! Shit ni har ju också kommit jättelångt nu. Vad tiden går :) :)

    Det gick bra idag!! Inga avvikelser hittades <3 Läkaren var supergullig och pedagogisk och kollade så noga på allt och pekade och sade hela tiden att det var fint. Så himla underbart. Blir ett extra besök i slutet av veckan dock då det var en sak hon inte kunde ?checka av? pga hur bebis låg och vägrade flytta på sig. Hon sa att det var väldigt osannolikt att det skulle va nåt när allt annat var normalt men jag sa att jag gärna kommer en extra gång om de vill, hellre kolla en gång extra liksom.

    Detta ersatte vanliga RUL för mig, skulle haft i förra veckan men avbokade i samråd med min BM som tyckte det var dumt att ta upp ett extra vårdtillfälle då de skulle kolla exakt samma saker. Skulle gjort RUL på samma ställe som KUB och kände mig ganska dåligt bemött där, BM som gjorde KUB fick ju typ panik över mitt resultat, så är glad att jag slapp gå dit igen :)

    Vad skönt att ni får ett extra för hjärtat :) Om det mot all förmodan skulle va nåt som behöver fixas efter födseln är det ju skönt att kunna förbereda er på det (men hoppas såklart att det inte behövs)!


    Skönt att du hamnade hos en bra läkare och att allt såg bra ut med bebisen! :) Hoppas på detsamma då när du gör den extra kollen. Bara att få se det där lilla livet är ju underbart och helt overkligt så förstår att det är en lättnad när allt nu visar normalt när ni fått tråkiga besked tidigare! Kan de förklara varför KUB blev som det blev? Jag kan knappt vänta på nästa gång vi får se vårt lilla <3 i februari...

    Jag opererades när jag var 15 år så troligtvis kommer det inte behöva göras något vid födseln/när barnet är litet men man vet ju aldrig om det blir samma bekymmer eller andra... Skönt i alla fall att det kollas upp!
  • MiniNin
    Anonym (M) skrev 2021-01-05 08:29:20 följande:

    Ätit min första kur letrozol och tagit ovitrelle.

    Ni som tagit ovitrelle hur långt efter Äl fick ni mens? Är på äl +13 och inte fått någon mens ännu (ej gravid). Brukar få mens 11-12 dagar efter äl ?i vanliga fall?.

    Tacksam för svar :)


    Jag blev gravid på tredje försöket efter Menopur/Ovitrelle. Men de två första försöken fick jag mens på Ovitrelle+16 och Ovitrelle+14.
  • MiniNin
    Russin112 skrev 2021-01-06 14:59:17 följande:

    Jag är inte gravid:(

    Mensen har inte kommit än men känner att den är påväg. Börjar verkligen tappa hoppet om att någonsin få bli mamma...


    Men neeej, så här skulle det inte bli :( Har ju tänkt på dig i flera dagar nu och hoppats! Säker på att det är mensen? Ovitrelle+16 idag väl så än finns det väl lite hopp? Jag blev rekommenderad att vänta med test till Ovitrelle+17 för att vara helt säker.

    Så ledsen för er skull om det inte gått denna gång heller. Jag tycker själv att jag fick vänta länge på vårt lilla pluss men det är ju inget jämfört med er andra som fortfarande kämpar... Kan inte ens föreställa mig den resa ni gör. Hoppas så innerligt att det blir er tur snart <3 Stor kram!
  • MiniNin
    Russin112 skrev 2021-01-07 10:03:21 följande:

    Mensen kom inatt, och jäklar var den kom! kände verkligen på mig att den skulle komma. 

    Jag försöker se er som lyckats som "bevis" på att de faktiskt går, men de är svårt att föreställa sig att de faktiskt kommer gå även för oss. Tack för din omtanke <3


    Beklagar SÅ att det inte blev er tur denna gång! Håller alla mina tummar för nästa gång. En fin start på det nya året! Dina fina ägg och att allt ser bra ut måste ju ge frukt nån gång <3
Svar på tråden Letrozol, PCO