• Sussna85

    Ivf Maj 2020

    Clemmentina skrev 2020-07-14 11:08:29 följande:
    Håller tummarna för att mensen kommer inom kort så att du kan köra igen. Skönt att kliniken är öppen även på sommaren! Vi får pausa till september (fanns inga tider förrän dess) och ska då göra återföring med våra andra blastocyst. I väntan på det kör jag lchf...har läst att det kan öka chanserna att lyckas.
    Då hoppas jag på er tur att det ska lyckas nu i September då {#emotions_dlg.flower}
    De verkar vara hårt tryck, ni går till Sahlgrenska eller hur?
  • Sussna85

    Nu har mensen kommit, en jävla mensverk haha,men jag är så glad att den äntligen dök upp!

    Så idag eller imorgon får jag börja med Menopur,ka ringa kliniken när de öppnar och höra hur jag ska göra. Mensen kom igång lite smått igår kväll redan så.

  • Sussna85

    Idag var jag på UL, ca 9 st blåsor i storlek från 24 cm och nedåt. Så på fredag redan blir det ÄP.
    Skitnervös över att de största kommer att spricka innan fredag,och,att allt kommer att misslyckas som sist...vågar inte hoppas just nu faktiskt.

    Tog just Ovitrellen.

  • Sussna85

    Jag ser att personer har skrivit här, men sen när jag klickar in på tråden så finns ingen kommentar här,skumt...

  • Sussna85
    cino80 skrev 2020-07-23 19:07:10 följande:
    Vad spännande! Håller tummarna! Det verkar ju lovande. :)

    Själv har jag haft märklig blödning sedan igår morse och fick en akuttid för ultraljud imorgon. Känns som att det är ett begynnande missfall. :( Time will tell.

    Hoppas det går bra imorgon!
    Nej! Hoppas det är en ofarlig blödning! Håller tummarna för det! Hjärta
  • Sussna85

    Får se hur det går på ÄP imorgon, hade missförstått kliniken och tog inte fyremadel på dag 5 som de hade menat, trodde jag skulle ta det på sprutdag 6...så nu har jag ju inte tagit nån stoppmedicin alls för eventuell spontan ÄL...tog Ovitrellen igår kväll bara.

    Så nojjar rejält nu att ÄL kommer hinna ske före kl 8.00 imorgonGråter

  • Sussna85

    Nu är ÄP gjort,var mycket mer smärtsamt denna gång. 8 st ägg punkterade denna gång,samma som sist. Men nu var det bara 3 st ägg att ta tillvara????

    Så jag bröt ihop nu efteråt,har gråtit floder,ligger här nu på kliniken och känner bara tomhet.

    Biologen kom in och prata för en stund sen,och,sa som så många andra. Det behövs bara ett ägg...men sist fick vi av 8 st ägg inget tillbaka. Så 3 st...för mig känns det över redan.

    Cino80: Läkaren sa att detta är nog ovanligt,att bara ha en behandlingstid på typ 6 dagar. Skulle ha tagit Fyremadel på sprutdag 5,vilket jag missförstod.

    Men denna gång tror jag faktiskt kliniken var för snabb med att avsluta sprutperioden,det var många små äggblåsor med omogna ägg kvar.

    Jag tog sista sprutan med Menopur på dag 5,tog Ovitrellen på dag 6. Och äp dag 7 då.

  • Sussna85

    Av 3 st ägg, var 1 dugligt...1 var omoget och 1 blev inte befruktat. Så nu blir det insättning på tisdag om detta lilla ägget som är kvar vill dela sig som det ska.

    Jag är frustrerad och besviken över klinikens beslut att göra ÄP så tidigt, det var ju tydligen alltför snabbt på, många äggblåsor hade jag ju, men omogna ägg ännu.

    Men skönt Cino80 att det inte var nån fara! Men förstår mycket väl din oro fast allt såg ok ut. Får du nått till UL inom kort?

  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2020-07-25 10:13:04 följande:
    Förstör att du är frustrerad och besviken nu. Vad trist att de gjorde äggplocket så tidigt då! Men det behövs bara ett endaste ägg. Nu håller vi tummarna för att detta utvecklas som det ska och är guldägget.
    Jo, jag hoppas ju på att vi är en av solskenshistorierna, ett sånt därman läser om... det bara var ett ägg och det fäste,hoppas kan man alltidSolig

    Men mentalt har jag ställt in mig på en flopp även denna gång, bättre så för mis psyke. Pessimist javisst! iallafall i detta skeede,Haha.
  • Sussna85

    Ett ägg som var fragmenterat igenGråter

    De var inte lika illa denna gång och de vill pröva göra insättning imorgon,tisdag kl 12.30.
    Hon sa att det var 8 celligt,vilket var bra antar jag...Äp dagen var i lördags,har lite dålig koll på hur det ska dela sig.

Svar på tråden Ivf Maj 2020