• Sussna85

    Ivf Maj 2020

    cino80 skrev 2020-07-25 21:20:49 följande:
    Åh, då får vi hoppas att det är det ägget som är det som ni hoppats på. Det räcker ju som sagt med en.

    Men tycker också att det är märkligt att de inte körde vidare om du hade fler äggblåsor på g. Den stimulering som jag hade nu sist så var det ju inte så många ägg som ?vanligt? men han sa att vi skulle köra på det. Jag blev ju besviken och frågade lite om orsaken etc. Sen efter att jag gick därifrån så ringde de och sa att de ville köra lite till med högre dos för att få fram några fler ägg. Och det blev det ju! Så tycker definitivt att du ska fråga om just det. De ska inte alltid ta den enklaste vägen...Hoppas iaf innerligt att det går vägen nu!

    De sa inte att faran är över tyvärr, utan att de inte såg någon orsak till blödningen (som för övrigt fortfarande pågår). Det är bara att vänta ut och se hur det går. Ska göra KUB nästa vecka tror jag, så det blir väl nästa gång.
    Jag ska ta upp det med kliniken imorgon,varför de valde att köra på så snabbt när det var så många små,jag menar merparten av 10 st äggblåsor var mindre än1,5 cm. Det var typ 2-3 st som var lite över 2 cm bara.

    Åh! Hoppas hoppas att det är ok då med knyttet! Blöder du mycket då?
  • Sussna85
    minnie768 skrev 2020-07-28 11:54:26 följande:

    Hej! Har läst igenom tråden och nu känns det som att jag känner och och har suttit här och känt med er medans jag läst igenom era konversationer och kommentarer!! <3 

    Håller verkligen tummarna för er att det blir åf (uruselt minne så minns inte era användarnamn :P) och att blödningen inte visar sig vara något negativt utan att pyret stannar där inne och mår bra <3 <3

    Vi har äntligen fått en kallelse inför uppstartsmöte på Sahlgrenska den 11/8 och sedan bm veckan efter. Är så spänd för vad de säger, när vi kan sätta igång och hur allt egentligen fungerar! Dagarna går långsamt och frågorna är många, efter vad jag förstår är båda mötena web-baserade vilket känns lite underligt... Efter 2 år känns det som att man behöver något positivt att se fram emot, om man nu kan kalla denna nya resa som väntar för positiv, men förhoppningsvis blir det just de... 


    Du hitta hit! Välkommen ????????

    Såg att du fråga om fragmentering i den andra tråden...om jag har förstått det rätt är det fragment av celldelningen som blir kvar inne i ägget. Detta är ju då inte önskvärt och har hänt nu båda gångerna, i olika grader. Förra gången fick alla mina ägg kasseras så ????
  • Sussna85

    Det blev insättning idag!! Så nu är jag alltså en ruvare...känns lite sjukt att där inne svävar nu ett litet ägg...fragmenteringen var kvar men det hade delas sig önskvärt iallafall :)

  • Sussna85

    Cino80: Ja fy denna väntan,känner med dig!<3

    Clemmentina: Tack för tumhållningen! <3

    Minnie 768: Vad spännande att vara igång! Denna ivf resa hittills för mig har varit både positivt och negativt...såklart mest positivt:) De ska ju förhoppningsvis komma nått gott utav det <3 Men den mentala bergochdalbanan ivf medför är tung ibland...

    Kommer ej ihåg om du hade skrivit iandra tråden,vad gör att ni behöver ta till ivf?

  • Sussna85

    De var lika mentalt betungande att ruva som med allt annat i denna ivf karusell, haha. Tiden kryper framåt och man känner efter de allra minsta symptom i kroppen...

    Cino80: Hur går det för dig?

  • Sussna85
    cino80 skrev 2020-07-31 13:25:59 följande:
    Ja, tider kryper fram, minst sagt. Men jag hoppas att det blir ett fint plus sen.

    För min del har inget förändrats. Är inte på min 10:e dag med blödningar. Vissa dagar mer och vissa lite mindre. Var inne på gynakuten igår pga ökad blödning och smärta. Så det är bara att vänta...som vanligt.
    Usch vilken pärs för digGråter
  • Sussna85
    minnie768 skrev 2020-07-31 11:19:44 följande:
    Spännande med ruvning! Men förstår att tiden nu känns ännu långsammare ;)
    Minns inte heller om jag skrev varför det blir ivf för vår del.. Hur som helst är vi ofrivilligt barnlösa, jag har spontan ägglossning även om den kan vara aningen oregelbunden utan hjälp av letrozol. Tar jag enkeldos letro får jag äl varje månad vilket jag gjort nu i snart 1 år, folliklarna ser fina ut och likaså slemhinnan. Har gått på VUL nästintill varje månad för att säkerhetsställa detta. Sambons prover är inte av toppkvalité, men båda läkarna som kollat på proverna tycker inte att det ska påverka att vi inte blir gravida, det var inte heller så dåligt så de tyckte det fanns anledning till att ta om provet..
    Clemmentina skrev 2020-07-29 08:42:28 följande:
    Åh vad skönt att ni äntligen har fått en kallelse och att mötena är såpass snart! Nu är ni snart igång! Men räkna med att det kan ta någon månad innan ni får starta, fick veta att det redan är fullt en bit in i september. Jag har för mig att de sa att de som har digitala uppstartsmöten ändå får komma in för vul sen men det kan ju ha ändrats.
    Det är väldigt skönt att äntligen ha fått en kallelse! Även om det nog hade känts tryggare på något vis att få åka dit och träffa läkare och BM. Okej, det känns på ett sätt bra att det är bokat en tid framöver ändå eftersom både jag och sambon är borta runt äl i september. Då finns det inget vi kan påverka att vi måste vänta tills oktober (hoppas vi kan köra igång då!).
    Det är det jag funderar över, att vi har uppstartsmötet online förstår jag, men hur går ett online-baserat bm-möte till?? Antar väl att vi går igenom mina cykler osv. på uppstartsmötet?
    Är också osäker på om vi ska skicka in papperna vi ska skriva under innan uppstartsmötet?
    Önskar att de hade skickat med lite information om hur allt går till rent praktiskt nu när omständigheterna är som de är, för min del innebär detta en onödig stress känner jag..

    Mycket frågor och funderingar... Hur går det för dig Clemmentina? Minns inte vad du skrivit.. 
    Ok, kan tänka mig att det tär mentalt,när problemet att bli gravid inte borde finnas så att säga,men ända så påtagligt är där.

    Vi skulle ha fått online möte på en av klinikerna i åbo,där skulle vi då ha gått igenom alla prover,papper och dylikt.

    Vi valde sedan en annan klinik,så vet tyvärr inte hur allt praktiskt skulle ha funkat.
    Men skönt att ha nått konkret att ta på, förhoppningsvis är ni snart igång!
  • Sussna85

    Här vill jag slå ett slag för den härliga Lutinusen! Det rinner, kladdar och geggar dygnet runt haha! Det känns så nice...

    Men förhoppningsvis gör den nytta,så jag ska inte klaga egentligenGlad

    Kunde inte hålla mig...tog ett test imorse,vet att det är alltför tidigt är ju bara på R5 men kunde inte hålla mig.

    Ser ett svagt svagt streck.

    Är antagligen Ovitrellen som är kvar i kroppen,är dock 10 dagar sen jag tog den, men chansen är stor att den sitter i ännu.

  • Sussna85

    Tänker på er andra här i tråden som väntar och är på kö för kommande IVF!{#emotions_dlg.flower}
    Tiden går långsamt i vilket skeede man än är i denna process...

  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2020-08-01 09:20:30 följande:
    Ja Lutinus är charmigt! ;) Men om det gör nytta är det ju så värt det. Spännande med streck! Ska du fortsätta testa varje dag? Håller tummarna!
    Väntar nog nån dag igen nu, har egentligen testdag på fredag.

    Tog ett i onsdags oxå,dagen efter insättning. Då var det bara för att se om Ovitrellen var kvar i kroppen. Då visa det ett svagt svagt streck oxå. Vilket får mig att fundera om den går så långsamt ur kroppen,att det kan visa så svagt flera dagar i rad eller ej.

    Tycker det borde vara blankt nu från Ovitrellen,eftersom det var så svagt då redan för några dagar sen...jajja. Spekulationerna är många och hoppet finns där.
Svar på tråden Ivf Maj 2020