• Anonym (Elena)

    Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??

    Så hände det IGEN.

    Ett långvarigt dejtande med en man tar slut. Han ser oss mer som vänner. Anledningen är min färgstarka personlighet. Jag är för mycket.

    Detta är inte första gången utan nu fjärde på raken.

    Jag är en person som tar plats, hörs, skrattar mycket och tar för mig av livet. Man ser mig. Man hör mig och jag är en väldigt uppskattad gäst på fest och andra sammanhang. Har mååååånha vänner såväl kvinnor som män. Jag skämtar mycket och är ibland lite grov i munnen. Jag gömmer mig inte. Jag vågar. Älskar sex, passion och allt som har med att leva att göra. Men jag är också väldigt skötsam, bra jobb och strukturerad.

    Men jag får inga långa relationer! Samma problem har en annan väninna som har likande personlighet. Men våra blyga, småsöta och halvtråkiga tjejkompisar de är minsann gifta och har aldrig haft problem med att hålla kvar en man.

    Sen kommer det oundvikliga. Efter några år hör de av sig. Männen som lämnade mig för en mellanmjölktjej. De undrar hur jag har det och klagar på att deras liv är så tråkigt med villa, barn och Volvo. Frugan vill knappt ligga och allt är beiget.

    ja men vad fan valde du inte mig då?????????

    Är det fler färgstarka kvinnor därute som blir dissade pga av sin personlighet? Jag kan ju inte ändra på mig men vart hittar man en man som klarar en högljudd passionerad kvinna för ett livslångt förhållande??

    Så trött på detta mönster nu... Vill hitta kärleken. Vill ha familj. Varför är jag sådant vännmaterial men inte flickvänsmatetial?

  • Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??
  • Anonym (Sincerely)
    Anonym (Flamingo bland duvor) skrev 2020-10-25 15:04:34 följande:

    Den där omogna fingerbananen har postat hatkommentarer i alla trådar i forumet snart. Uppenbarligen hade han en svår lördagkväll ute och försöker nu ge igen på alla taskiga kvinnor hemifrån morsans källare, medan han bölar och äter skräpmat.

    Uppmuntra inte trollet genom att nappa.


    Lol, var ute förra helgen och snyggaste kvinnan kom till mig vid baren men jag ville ha hennes fulare kompis som var roligare.

    Btw har den snyggaste tjejens nr, i get jag bryr mig om.

    Hycklare, du vet att jag har rätt och är bäst.
  • Anonym (Gitt)
    Anonym (Flamingo bland duvor) skrev 2020-10-25 15:04:34 följande:

    Den där omogna fingerbananen har postat hatkommentarer i alla trådar i forumet snart. Uppenbarligen hade han en svår lördagkväll ute och försöker nu ge igen på alla taskiga kvinnor hemifrån morsans källare, medan han bölar och äter skräpmat.

    Uppmuntra inte trollet genom att nappa.


    Jag förstår, så bara sjukt.
  • Anonym (H)

    Varför skulle högljudd och färgsprakande vara synonymt med en stark kvinna?

    En kvinna kan vara tillbakadragen just för att hon är mentalt stark och inte har behov av uppmärksamhet eller bekräftelse. Stark är den kvinna som vågar vara den hon är oavsett vilka uttryck det tar sig.

  • Postman

    Som det redan har påpekats så orkar man inte med intensiva personer mer än korta stunder eller perioder. De ger energi till många tillställningar men de tar också energi av andra när inget händer. De är för på liksom.

    Duracellkaniner backar jag på, orkar inte med sådana individer mer än korta tillfällen.

  • Törstiga tuppen

    Människor som alltid ska synas och höras kan vara påfrestande i längden. Att du dessutom ser dig överlägsen lite lugnare och tystare kvinnor kan vara det som får dina partners att backa. Att se ner på andra är aldrig attraktivt.

  • Fjäril kär

    Kanske din attityd gentemot andra människor gör att männen backar? Om du tycker att du är förmer än andra och har en sån attityd i ditt förhållande så kommer dom förr eller senare att lämna dig vilket du har upptäckt.

    Att du kallar andra kvinnor för mediokra bara för att de inte är som du är inget vackert språk. Inte heller attraktivt att kalla männen för mellanmjölk bara för att de inte väljer dig.

    Även om du är bitter och besviken över att bli lämnad är det inte särskilt bra reklam för dig att ha en överlägsen attityd.

  • Anonym (B)

    TS sätt att kritisera / se ner på andra kvinnor tyder inte på stark personlighet, utan precis tvärtom.

    ? halvtråkiga & mellanmjölktjej?

    Det är inte ljudnivån utan vad man har att säga som är viktigt.

  • Anonym (fru)
    Anonym (Flamingo bland duvor) skrev 2020-10-25 14:38:21 följande:

    Jag är också för mycket/ för extrovert för många. Kvinnor känner sig hotade, män är fascinerade en stund, men i längden krävs det en tålmodig man för att balansera.

    Jag tror den svenske mannen i snitt har lite svårt att vara med en kvinna som tar mer plats än han själv, det kräver antingen en viss säkerhet och/eller att man själv inte vill stå i rampljuset.

    Min man vill inte det och tycker att det är utmärkt att jag håller i det sociala och underhåller vänner och bekanta så att han slipper. Han älskar att visa upp mig och njuter av att jag får uppmärksamhet av andra män, men är trygg i att jag har valt honom, förfört honom och älskat honom i många år så han lär inte bli utkonkurrerad av dem. 

    Liksom du har jag ett par män som står i kulissen. De hade chansen men tog den inte och kan inte släppa kontakten med mig ens 25 år senare. 

    Du kommer att hitta rätt man till slut, det tror jag. Kanske det finns fler lämpliga män på andra håll än i Sverige? 


    Oj...jag läste precis en klockren beskrivning av mig och mitt förhållande! Vi har det exakt likadant. Jag är mycket, jag vet om det. Min man håller sig gärna i bakgrunden och låter mig stå för den sociala biten. Han älskar mig för den jag är och har aldrig försökt förändra mig, han är trygg i vetskapen om att jag verkligen älskar honom. Jag har alltid sagt att det krävs en riktig man för att orka med mig, och det betyder inte att det är en man som är likadan som mig. Det krävdes en motpol för att det skulle vara hållbart tydligen.
  • Anonym (Elena)
    Anonym (tja) skrev 2020-10-25 14:33:42 följande:

    Hur vet du att det är just din färgsprakande personligthet som gör att du blir bortvald? Jag tänker att det kan vara något annat.


    För att de sagt det. Att jag är helt fantastiskt men att jag har för mycket personlighet :( hade gärna hört något annat som går att justera. Men man kan ju inte ändra sin person
Svar på tråden Varför väljer män en medioker kvinna framför oss färgsprakande??