Inlägg från: Anonym (Försökmednr2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försökmednr2)

    Vi som planerar syskon 2022

    Hadt skrev 2021-04-29 22:24:53 följande:

    Ja den 19-20/4 någonstans där fick jag positivt ÄL. Och då blir BIM 5/5.

    Men igår då 28/4 fick jag positivt igen på annat test så då blir BIM 14/5 enligt min app.

    Så får se nu till den 5e, kommer ingen mens och negativa test så hoppas jag på den 14e. Så är lite väntan som gäller nu! Tror absolut det kan vara som du säger att kroppen försökt ägglossa och nu försökt igen, hoppas det! Men är rädd att kroppen bara är knepig och inget alls är igång.. Vi får väl se, bara så jobbigt att vänta och vara i limbo!!

    Ge inte upp hoppet ännu! Jag har en vän som alltid får en liten blödning vid ägglossning. Är tydligen inte så ovanligt att man kan blöda när ägget släpper så kan ju vara det? Jag håller tummarna för det!

    Annars om det är mens så är det kanske skönt att veta att den iallafall är igång. Men förstår att det är jobbigt om ni nu bestämt er för att avvakta till hösten. Men jag håller tummarna för ÄL blödning!!


    Okej, då är jag med! Spännande men också jobbig väntan såklart. Jaa, limbo är det värsta som finns.

    Åh, då får jag verkligen hoppas på det! Men annars som du säger är det mens så är det iallafall igång. Tack! Vi har spännande dagar framför oss!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Ik96 skrev 2021-04-30 06:03:05 följande:

    Tack för ditt stöd! Som du säger så upplever jag också att jag försöker göra en del själv så att använda äl-stickor under en längre tid är det jag kommer på som är kvar typ. Att känna stress är väl det jag också känner lite oro kring men jag överväger det ändå för att förhoppningsvis se någon ökning iallafall :)


    Du kan ju kanske prova och se hur det känns för dig. Då vet du också att du försökt det du kan :) Lycka till!!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-04-30 06:18:11 följande:

    Verkligen! Vi får hålla varandra uppdaterade och så håller vi tummar och tår <3


    Absolut! Tack <3

    Tyvärr kom mensen idag, försöker se det positivt att den är tillbaka. Nu hoppas jag bara att det inte tar 4 månader till innan nästa kommer. Satt ner med sambon och pratade idag då jag kände att det var typiskt att den kom nu när vi sagt att vi avvaktar till hösten. Så vi sa okej, nu när mensen har kommit så gör vi ett försök går det så går det och går det inte så avvaktar vi.

    Funderar på att köpa äl test för ATG ha bättre koll. Sist blev jag dock lite stressad av att testa och det inte visade något men tänker att nu är det bara en chans och då kanske man vill maximera den chansen.

    Så tror jag beställer om digitalt från clearblue som visar de 4 mest fertila dagarna samt även stickor från graviditetskollen så kan jag testa dubbelt. Frågan är bara när jag ska börja testa?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-04-30 15:54:40 följande:

    Men åh det var ju typiskt!! Men bra att du försöker se det så!

    Kul att ni ska testa nästa månad! :)

    Jag själv börjar testa så fort mensen är slut just för jag har ingen koll när i cykeln jag har ägglossning.


    Okej, det är sant iof. Får nog bli så!!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-04-30 16:01:28 följande:

    Jag hade i din situation börjat testa direkt efter mens. Sen tipsar jag att testa två gånger om dagen eftersom man lätt kan missa LH höjningen som ger ett helt positivt test. Jag har även läst att alla inte får helt positivt test trots att de får ägglossning så det kan även vara bra att ta tempen varje dag och ha koll på äl symtom som till exempel flytningar.


    Tack så mycket för dina tips <3

    Jag har köpt digitalt äl test från clearblue som ska visa fyra eller fler fertila dagar. Det är 10 st. Sen har jag köpt lite billigare stickor från graviditetskollen 21 st. Vet inte om jag ska börja med stickorna och från kanske dag 9 kanske börja med digitalt varannan dag. Eller är det dumt? Tänker som små stickorna kan man ju ta morgon och kväll. Men stickorna tror jag att jag kör bara på morgonen. Jag har aldrig temat innan så vet inte om det är en nackdel och om jag kan börja med det nu?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-04-30 22:36:02 följande:

    Jag hade kört på stickorna två gånger om dagen och när du får en stegring så kan du testa med det digitala och se vad det säger. De digitala är ju lite dyrare men vad jag förstår så ger det ett tydligare svar så därför tänker jag att dem är bättre att använda när stickorna visat på en stegring.


    Okej, tack för tips! Jag är kluven, har beställt hem nu så får vi se hur det blir. Måste ju ta ett test med det digitala innan jag misstänker stegring då det blir utgångspunkten för det digitala testet. Men annars lät det smart!
  • Anonym (Försökmednr2)

    Jag fick min mens, så det var tyvärr inte ägglossning. Vilket betyder att jag får ta bort mig från bim listan. Kommer lägga in mig på nytt om jag får utslag på äl test efter mensen så får det bli första egentliga försöket då jag inte haft mens på flera månader.

    2/4 EmmalinneaS - 29 år (första försöket) ett barn PLUSSAT - Bf 10/12-2021

    18/4 anonym(försöktillsyskon) - 30 år (tredje försöket) ett barn PLUSSAT - Bf 29/12-2021

    25/4 Sopkvasten -33 år (andra försöket, 1 mf) två barn PLUSSAT - Bf 2/1-2022

    28/4 LinaJ87 - 34 år (första riktiga försöket) ett barn PLUSSAT - Bf 6/1 -2022

    5/5 Hadt - 25 år (första försöket) ett barn

    7/5 Börjar - 32 år (första försöket) två barn

    7/5 Hoppas2022 - 37 år (andra försöket) tre barn

    10/5 mape92- 28 år (första försöket) ett barn

    13/5 Magdalena88- 32 år (andra försöket efter mf) två barn

    14/5 Hadt - 25 år (första försöket) ett barn

    15/5 ugglans - 23 år (första försöket) ett barn

    18/5 Gasellen87 - 33 år ( första försöket) tre barn

    18/5 muffins88 - 32 år (tredje försöket) ett barn

    28/5 lottizm - 36 år (andra försöket) två barn

    29/5 88a - 32 år (tredje försöket) ett barn

  • Anonym (Försökmednr2)
    Ik96 skrev 2021-05-01 18:11:36 följande:

    Så glad man kan bli när man fått tillbaka sin mens!! 

    Idag kom den igen efter ett uppehåll på mer än 3 månader och det känns så skönt för då kan man verkligen börja försöka nu på riktigt och känns så positivt när kroppen verkar fungera igen :D


    Jag förstår dig!! Jag fick också tillbaka min mens, fast igår. Skönt för dig, vet att du varit orolig! Då kommer vi kanske ha ägglossning ganska nära varann :) om vi får någon, men jag håller tummarna för oss!
  • Anonym (Försökmednr2)

    Fler än jag som är otåliga och inväntar mensens slut/äl? Känns som jag googlat allt jag kan om äl, signaler, när man ska ha sex för bäst chanser. Haha är det normalt att bli så besatt!?

  • Anonym (Försökmednr2)
    Anonym (88a) skrev 2021-05-02 20:37:36 följande:

    Jaaaa, det är nog för man bestämt sig! Hur gick det sist? Blev ni gravida snabbt? :)


    Haha, ja förmodligen! Jag blev överraskat gravid förra gången. Det kom oväntat, vi försökte inte ens och upptäckte inte att jag var gravid förrän i v. 9. Helt galet! Jag hade mens fortfarande som kom när den skulle och hade tagit negativt gravtest. Men när jag trodde jag var magsjuk så kände jag ne jag måste ta ett nytt test och då var det solklart positivt. En positiv överraskning! Men det gör också att allt detta nu, är helt nytt för mig. Vilket är spännande men också väldigt nytt.

    Hur gick det för dig?
Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022