Inlägg från: Anonym (Försökmednr2) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Försökmednr2)

    Vi som planerar syskon 2022

    Hadt skrev 2021-05-02 20:40:38 följande:

    Jo tack! Går in på mina appar och räknar dagarna hela tiden när grav test kan tänkas ge utslag haha! Och googlar en massa om allt och inget!

    Tiden går sååå sakta!


    Haha! Jag förstår dig! Inte långt kvar till första bim. Har du tänkt vänta till bim eller testa något innan?
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-05-02 21:59:44 följande:

    Jaaa, jag känner mig med besatt. Googlar allt jag kan om äl och graviditet. Nu har jag BIM på fredag och känner en liten gnutta hopp. Har frossa och fryser och svettas om vartannat. Precis som med min förra graviditet. Har haft ont i bröstvårtorna några dagar och är ovanligt trött. Har ingen jobbig PMS som jag brukar ha. Allt detta kan ju ha andra orsaker men jag hoppas såå mycket på en graviditet! Tog ett tidigt test idag men det var helt blankt. Har några dagar kvar till BIM på fredag så man får hoppas lite till :)


    Åh vad spännande det låter! Ja, än är det ju väldigt tidigt. Är ju inte alla som plussar innan bim heller. Håller tummar och tår för dig att det blir ett plus i slutet på veckan.
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-03 06:55:48 följande:

    Varannan dag har jag gett mig tillåtelse att testa så idag är det dags igen för har redan börjat testa haha.

    Och håller mig ifrån fler ÄL test.

    Men om jag haft ägglossning så tror jag det var den andra gången så tror/hoppas inte så mycket just nu utan har mer förhoppningar till den 14e.

    Hur går det för dig med mensen? Är den igång för fullt?


    Jag förstår dig! Hade inte kunnat hålla mig heller tror jag! Ja, gör det för nu kan ju faktiskt det vara så att du är gravid och då kommer äl testet också visa positivt! Okej, ja det återstår att se. Håller tummarna :)

    Alltså, den är igång och jag blöder varje dag men tycker inte att det är så jättemycket. Iof blödde jag aldrig jätterikligt innan förlossning men trodde typ det skulle bli mycket men nee. Får se hur länge den är här för att stanna! Längtar tills letandet efter äl börjar haha!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hoppas2022 skrev 2021-05-03 09:27:48 följande:

    Jag testade idag igen och det var blankt. Tråkigt men har några dagar kvar till BIM på fredag. Min känsla säger dock att jag inte är gravid.


    Än finns det tid kvar, men förstår att du blir besviken. Håller tummarna <3
  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-03 09:32:57 följande:

    Testet var negativt, kan ju fortfarande vända men som sagt tror mer på den 14e :)

    Har hört om folk som både fått rikligare mens efter förlossning, mindre mens och likadant så är väl skönt om du slipper få niagara fall haha!

    Åh är så spännande!! Det betyder ju att du haft ägglossning för typ 2 veckor sedan! Så kul att få komma igång, förstår att du längtar! :D


    Jaa, jag får vara glad för det haha!

    Ja, det borde jag väl antar jag! Känns lovande! Haha! Men har ju som sagt bara en chans!
  • Anonym (Försökmednr2)
    Gasellen87 skrev 2021-05-03 10:19:11 följande:

    Så spännande dagar många har framför sig. Och så skönt att mensen kommit för er som väntat på den. Håller tummarna för att era kroppar är igång som de ska nu.

    Jag tror jag hade äl igår eller har idag. Har nu bestämt oss för att köra på (igen) haha. Jag är en sådan velig person som tänker och analyserar allt för mycket. Jag tror jag hade äl igår eller möjligen idag. Hoppas på idag och hoppas på att få till det ikväll. Igår hade vart bäst men jag hade så ont i huvudet så blev inget. Får se om vi lyckas få till det eller om första försöket får flytta fram till slutet av maj.


    Vad spännande! Hoppas ni får till det så är det bara att vänta och se :)
  • Anonym (Försökmednr2)
    mape92 skrev 2021-05-03 15:11:41 följande:

    Nu börjar manin igen. Men måste fråga alla. Hur är ni i magen? Jag har säkert gått på toa för att bajsa fem gånger idag. Är hård i magen och har liksom svårt att tömma mig. Sen känner jag mig lite yrslig och varm. Men det kan lika gärna vara fake då jag läst om gravsymtom. Jag brukar inte fundera så mycket på hur min kropp känns vanligtvis så vet inte om jag alltid brukar bli så innan mens. Man blir helt koko i väntan på BIM. 


    Inget jag märkt av! Håller tummarna att det är ett symtom för dig :)
  • Anonym (Försökmednr2)

    Hadt skrev 2021-05-04 19:05:32 följande:[/quote-nick]Min första BIM imorgon!

    Har testat lite smått nu i dagarna men testerna är blanka. Har inte så stor förhoppning utan tror snarare att kroppen försökte ägglossa men det gick ej så min riktiga BIM är nästa vecka den 14e istället och då är det väldigt tidigt nu.

    Så jag tar det med ro, typ haha! Känner hur snabbt man blir beroende av att testa!

    Kul att höra uppdateringar från er andra oavsett var i cykeln ni är.[/quote]

    Jag tror också som du säger att kroppen försökte ägglossa men att det blev senare! Hur känner du dig i kroppen? Några känningar? :)

  • Anonym (Försökmednr2)
    Hadt skrev 2021-05-04 19:05:32 följande:

    Min första BIM imorgon!

    Har testat lite smått nu i dagarna men testerna är blanka. Har inte så stor förhoppning utan tror snarare att kroppen försökte ägglossa men det gick ej så min riktiga BIM är nästa vecka den 14e istället och då är det väldigt tidigt nu.

    Så jag tar det med ro, typ haha! Känner hur snabbt man blir beroende av att testa!

    Kul att höra uppdateringar från er andra oavsett var i cykeln ni är.


    Vet inte vad som hände sist jag citerade haha! Hoppas du ser mitt svar ovan. Ser ut som jag skrev hela själv haha!
  • Anonym (Försökmednr2)

    Nu tror jag min mens är slut, så kommer inga överraskningar så börjar jag med äl tester imorgon. Så förväntansfull, hoppas verkligen jag kan få utslag! Blir första gången isåfall.

    Använder ni några ägglossningsstickor och isåfall vilka? :)

Svar på tråden Vi som planerar syskon 2022