Inlägg från: FuckGoggleAskMe |Visa alla inlägg
  • FuckGoggleAskMe

    Vågar ni vaccinera er mot covid?

    klyban skrev 2021-09-01 21:55:31 följande:

    *En del födda 2003 har redan fyllt 18 men i statistiken hamnar de i åldersgruppen 15-17 år.(Av FHM och förklaringen på vad statistiken visar.)

     

    Annars för du en egen diskussion med dig själv om barn, vad är man ska säga?

    Vi vaccinerar inte barn än, och anledningen verkar vara främst av två anledningar, ett att barn oftast får milda sjukdomsförlopp, nummer två man inväntar en del fakta och fakta är inte nog för att ta ett sådant beslut än.

    Saker måste ändra sig, som om tex en mutation börja döda 12-15åringar, då komemr den medicinska nyttan berätta att vaccination komemr starta.

    Men du visste väl redan om allt detta?

    För dom har ju berättat detta i olika former mer än en gång, vad är din ursäkt att glömt det?


    Ok, så Tegnell & co väntar på döda 12 åringar innan de gör något. Den åldersgruppen smittar ju även andra så underligt att inte det ska begränsas.
  • FuckGoggleAskMe
    Saker måste ändra sig, som om tex en mutation börja döda 12-15åringar, då komemr den medicinska nyttan berätta att vaccination komemr starta.
    klyban skrev 2021-09-02 11:56:05 följande:

    Det heter fakta och man vill inte sätta igång den vaccineringen innan man ser det finns en medicinsk nytta.
    Och det finns mer saker som kan trigga den medicinska nyttan.

    Varför du läger orden i munnen på flera är en gåta, är argumenten för dåliga för dig?
    Men du har nog för att diskutera av mig, men såklart struntar du i det, så blir det inte mer än vad det blev här.


    Du har teorier om att FoHM väntar på döda 12-15 åringar för då är det värt att vaccinera. Det är en gåta varför du lägger dessa ord i FoHMs mun. 
    Själv tycker jag att om man kan förhindra att tonåringarna blir sjuka själva och sprider smitta till andra som kanske blir ännu sjukare, har man redan fått nytta av vaccinationen. 
    Din andra och sista mening förstod jag ingenting av, fast det är nog bäst så. 
  • FuckGoggleAskMe
    Ms anybody skrev 2021-09-02 10:53:36 följande:

    Har någon av er sett filmen "The Wave"? Jag fick se den när jag gick i skolan i samband med Hitler och andra världskriget . En film om en lärare som visar sina elever varför så många tyskar kunde låta något så hemskt ske. Efter att läraren hade fått just den frågan, hur kunde tyska folket låta detta sker.

    Har ni sett den så förstår ni nog det jag försöker säga.. Hur började allt..? Jo, en grupp startades av läraren (detta var ett experiment) och de som inte ville vara en del av gruppen blev snabbt utfrysta av de andra eleverna som ville vara med. Vad hände med dem, Jo det måste straffas. Det blev utfrysta först men senare blev det även hets jakt, glop ord och Ilska mot dessa människor. De fick inte ta del av samhällets saker som ex jobba, att bli bjudna, att gå ut på restaurang mm. Överallt fanns det folk som blev ilskna när de såg dem. Och en dag så togs slutligen våld till men då avbröt läraren experimentet och fick eleverna att inse hur lät det är att svepas med något sånt här. Folk vill hellre tillhöra något än att vara ensamma, utfrysta. Grupptryck styr.

    Vad gör ni här då på detta forum och andra vaccin forum?

    Ni har redan delat upp er i 2 grupper.

    1 det är ni.

    2 och de andra som enligt er mening är idioter för de säger nej.

    Ni skriker ut glop ord till de som inte vill eller kan vaccinera sig av nån anledning. Ni vill att de inte ska få gå till jobben eller gå ut på restauranger mm. Ni vill isolera dem. Ni vill inte ha dem där ni är.

    En del av er blir ilskna när ni ser och hör om dem. Som att allting är deras fel.

    Vad är egentligen på väg att hända här i vårt land bara för att vår regering säger vi borde vaccinera oss.

    Stanna upp och tänk på vad som är på väg och ske innan det har gått för långt.


    Nu skriker jag ju inte glåpord till de som inte kan vaccinera sig, men svarar ändå. 
    Drar du verkligen en parallell mellan judarna i Tyskland på 1930talet och de som inte vill vaccinera sig mot COVID19? Menar du då att judarna blev särbehandlade för att de kunde smitta andra med en dödlig sjukdom? Brukar de som inte vill vaccinerade sig bli misshandlade och arresterade utan anledning? Etc etc
  • FuckGoggleAskMe
    Pope Joan II skrev 2021-09-09 19:20:48 följande:
    Jag läste ditt svar nu. Fantastisk förklaring. Den blir säkert mycket uppskattad.
    Betryggande med naturvetenskapsmän i tråden!
  • FuckGoggleAskMe
    EpicF skrev 2021-09-09 20:34:18 följande:
    Är väl rätt naturligt att alla håller avstånd och är noga.med handhygien. Borde väl egentligen ligga i våran natur och är naturligt 8avsett covid-19 eller inte.
    Det är säkert naturligt för vissa att hålla avstånd från andra personer även om inte COVID19 funnits, men om det skulle ha legat i den mänskliga naturen att göra det, vore nog människosläktet utdött vid det här laget. 
  • FuckGoggleAskMe
    klyban skrev 2021-09-09 20:59:12 följande:

    Det bästa är den osaklighet som följer, vilket betyder att inget som stod där är kritiserat av nått om vaccinens procentsatser.



    Det är värt och notera och ta med sig.

    ++++++++++++++++++
    Jag noterar och tar med mig (oklart vart), även om jag inte riktigt förstår av vad det är det bästa, vilken osaklighet som följer på vad, vad som stod var och hur något livlöst lyckas kritisera någonting. Däremot är jag helt på det klara med att detta minnesvärda budskap har något med vaccinen och procent att göra. Tack!

  • FuckGoggleAskMe
    EpicF skrev 2021-09-09 21:27:28 följande:
    Ingen har hittills blivit immun.
    Ser man på, det finns fler naturvetenskapsmän, eller kvinnor, i tråden, som vet bättre än diverse experter och forskare!
  • FuckGoggleAskMe
    EpicF skrev 2021-09-09 21:23:31 följande:
    Jag för mig och de jag känner är det inte naturligt att flora personen framför i nacken när man står ex kön i kassan. Och nu under pandemin så, vad jag vet människosläktet inte dött ut, trots avstånd...
    Är inte bekant med uttrycket att flora, men är icke desto mindre benägen att hålla med om att jag skulle knappast finna det naturligt att flora en person i tex nacken. 
  • FuckGoggleAskMe
    EpicF skrev 2021-09-09 21:37:02 följande:
    Flåsa. Andas. Och hosta.
    Ok, så att hålla avstånd från andra betyder för dig att avhålla sig från oönskade fysiska närmanden till främmande personer? Hoppas att de flesta andra svenska medborgare uppfattat begreppet annorlunda. Själv hade jag gärna velat skaka hand med ett flertal personer i dag och krama en person. Men jag avhöll mig, för jag tolkar att hålla avstånd annorlunda än du gör. Hoppas att det inte är emot den mänskliga naturen att krama de man tycker om. 
  • FuckGoggleAskMe
    Pope Joan II skrev 2021-09-09 21:56:30 följande:
    Ja, tänk vad? Epic gör precis som du. Du kan ju inte heller förklara något som helst som du startar en "diskussion" om. I och med att du inget vet, inget kan och inget fattar så börjar du istället tjata om att de som ber dig förklara vad i all sin dagar du menar ska vänta på "facit" och liknande idiotiska efterkonstruktioner. 
    Ursäkta om jag rättar dig här, men du skriver diskussion. Jag tror att ordet du ville använda var monolog. 
Svar på tråden Vågar ni vaccinera er mot covid?