Inlägg från: Anonym (..) |Visa alla inlägg
  • Anonym (..)

    För oss 35+ som försöker bli gravida

    Hej..Vi försöker bli gravida och är 37 år. Första barnet hade vi noll problem, blev gravida snabbt. Nu när vi verkligen försöker känns det jobbigare, är bara på andra försöket men känns jobbigt pga min ålder. Min mens är sen och jag hade bruna flytningar igår, väldigt lite, vågar inte testa mig :/

  • Anonym (..)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-09-17 10:13:25 följande:

    Hur går det för alla?


    Väntar på om det blir något resultat av senaste försöket.. Har inte gjort så många försök ännu och är nu inställd på att det kommer ta tid. Hoppas jag blir gravid i år ialf.
  • Anonym (..)
    Pandy13 skrev 2021-09-17 11:05:57 följande:

    Hej!

    Jag har plussat, men ville faktiskt inte skriva här efter att stämningen drogs ner så mycket.. Men kanske lugnat sig lite med det nu, hehe.


    Vad kul! Grattis:)!
  • Anonym (..)
    wimi skrev 2021-09-25 14:44:16 följande:

    Här har jag 3 dagar till bim och har haft ont i brösten i några dagar nu. Fick precis ilningar i dem som när mjölken rinner till om ni minns den känslan. Har pissdåligt humör varvat med väldigt blödigt humör. Så vet i tusan.. jobbig väntan ..


    Vet precis hur det är.. Jag hade Bim för några dagar sedan och fick en lite brun flytning igår och var helt säker på att det skulle sätta igång men inget har hänt ännu. Hoppas men jag tror tyvärr att jag kommer få mens. Dom symptomen jag har är ont i brösten, svullna bröst, mensvärk(som nu avtagit men hade dom i några dagar), dåligt humör. Jag vågar inte testa mig, om jag inte fått mens på en vecka då testar jag.
  • Anonym (..)
    Pandy13 skrev 2021-09-25 23:59:05 följande:
    Fast varför dra ut på det? Är väl skönare att får veta oavsett svar?
    När jag testat dom senaste gångerna har jag fått mens samma dag. Dessutom är jag rädd att det inte ska synas än, har läst att man helst ska vänta någon vecka.
  • Anonym (..)
    Pandy13 skrev 2021-09-26 11:01:19 följande:
    Vänta någon vecka efter bim? Alla tester är väl från minst bim, många känner ju tidigare. Sen finns det såklart de som får positivt väldigt sent. Men om du testa o sen får mens så har du ju fått svar. Tror även mensen kan vara lite sen för att man är så spänd, alltså kommer den när man fått ett negativt test. Men du testar såklart när du vill!
    Ja så tänker jag med men jag har inte tänkt så mycket på det precis förrns nu när jag faktiskt ska ha mens, det är nu jag blivit spänd. Fick lite bruna flytningar men mensen har inte kommit igång ännu. Jag blir så rädd för att testa då jag ju vill vara gravid men det känns som att jag ska ha mens när som helst och känt så i snart en vecka så det är nog rätt kört :/.
  • Anonym (..)
    Pandy13 skrev 2021-09-26 13:39:03 följande:
    Inte alls säkert det är kört! Du gör dom du vill, jag själv skulle inte kunna dra ut på lidandet bara ;) Svar får du ju förr eller senare så ser inte poängen i att vänta i onödan.
    Men visst måste man testa med morgonurinen? Det testet jag har är clearblue veckoindikator
  • Anonym (..)
    Pandy13 skrev 2021-09-26 14:26:58 följande:
    Nä det måste inte vara mogornurin, jag har fått plus ändå. Men beror väl lite på när man testar. Innan bim är det kanske bättre med mogornurin. Jag hade testat nu om jag var du, för visst hade du passerat bim med några dagar? Jag fick svagt plus bim -2 med eftermiddagskiss.
    Testade mig..Inte gravid, känns ledsamt. 
  • Anonym (..)
    Anonym (34) skrev 2021-10-05 18:11:20 följande:

    Bim + 3 negativt ingen mens

    Har jag hamnat i klimakteriet el vad händer med min kropp?


    Mensen kan diffa några dagar hit och dit kanske extra mycket om man spänner sig. Sedan vi började försöka har min mens kommit den dagen den skulle en gång, resten kom den några dagar senare än jag trodde och jag antar att det har att göra med att jag så gärna vill bli gravid. 
  • Anonym (..)
    Madelen21 skrev 2021-10-25 10:39:49 följande:

    Hej hej

    Hoppar in här. Är 37 år och jag och min pojkvän försöker att bli gravida. Jag har 4 barn sedan innan.

    Nu vill vi försöka få ett gemensamt kärleksbarn.

    Vi har försökt ett tag. Idag har jag BIM och mensen har inte dykt upp. Känner mig fruktansvärt trött. Skulle kunna sova hela dagen typ. Annars så känner jag att jag har ont i ländryggen och humörsvängningar typ.

    Ska iväg om 1 timme till stan så tänker köpa gravtest då å kolla????


    Hoppas på att ni får ett plus :). Hur länge har ni försökt? Jag har också Bim idag eller imorn, trodde jag skulle få mens igår men den kommer alltid två dagar efter jag tror jag ska få den.. Jag har lite pms så jag tror tyvärr inte att jag är gravid.. :/
  • Anonym (..)
    Madelen21 skrev 2021-10-25 10:46:54 följande:
    Hej!

    Ja ska jag vara ärlig så har jag tappat räkningen.

    Min mens är alltid punktlig å kommer som den ska.

    Jag hoppas innerligt på ett plus

    Har du barn sen innan? Hur gammal är du?

    Håller tummarna för oss båda????
     Jag har ett barn sen innan och är 37 år. Då planerade vi inte graviditeten utan det bara hände. Nu när man planerar blir det betydligt segare, i början så var det nästan det ända jag tänkte på men nu har jag ställt in mig på att det kan ta tid. Är på fjärde försöket nu.

    Blev troligtvis gravid på första försöket då min mens blev tre veckor sen(vilket aldrig händer)men slutade i missfall, det är vad jag tror.

    Jag försöker vara positiv men är såklart rädd att det inte kommer bli något mer barn..

    Jag vågar inte testa mig ännu.. Tänkte att jag testar mig på fredag om inget hänt ännu.

    Meddela gärna när du testat :)!
  • Anonym (..)
    Madelen21 skrev 2021-10-25 11:13:45 följande:
    Ja när jag fått mina tidigare barn så blev " alla" i ens närhet gravid utom en själv.... så ruskigt jobbigt.

    Ska strax ta en promenad till stan och kika så ska då på apoteket. Idag ska jag och killen dessutom hämta ut våra förlovningsringar????
    Madelen21 skrev 2021-10-25 12:46:47 följande:

    Kan man ta digitalt test utan morgon urin???


    Ja, om det är runt Bim eller efter. Jag har dock alltid väntat ett tag med att testa, alla gånger utom en kom mensen 1-2 dagar senare än jag trodde det var Bim.
    Madelen21 skrev 2021-10-25 14:05:06 följande:


    Är jätteledsen just nu och bara gråter. Känner mig fruktansvärt gråtmild hela dagarna. Tårarna bara forsar på mina kinder. Brukar inte vara såhär????????
    Vad tråkigt :/. 

    Jag tror jag kommer få mens när som. Har också symptom men har läst att det kan vara exakt samma symptom som vid mens..


  • Anonym (..)

    Har inte skrivit här i tråden på väldigt länge men nu har jag äntligen plussat!! Gravid i vecka 5-6, kan inte förstår att det är sant. Tog sig på sjätte försöket. 

  • Anonym (..)
    pandarinen skrev 2022-01-02 17:39:04 följande:
    Grattis! Vad roligt!
    Pandy13 skrev 2022-01-02 17:48:47 följande:
    Men va kul, grattis!! Då är ni en till nästa nyår då ;)
    Tack så mycket! Är svårt att ta in bara, kändes exakt som att jag skulle ha mens. Är lite orolig bara för jag/i var jättesjuka under tiden ägget måste fäst i livmodern och även en vecka efter det, alltså runt jul. Tog en massa smärtstillande för att må så bra som möjligt pga jul och antog att mensen var sex eftersom vi var så sjuka. Jag ska försöka få ett vul om några veckor för ifall det finns hjärtslag har jag läst att det brukar gå bra, hoppas! Jag är ganska gammal så jag var osäker på om det skulle gå, kanske är sista chansen för mig. 

  • Anonym (..)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2022-01-02 22:34:51 följande:
    Ägget har ofta större möjlighet att fästa när immunförsvaret är nedsatt :)

    Är det Ipren och /eller Alvedon du tagit?

    Grattis till pluset och håller tummarna att allt går bra :)
    Ja det var precis samma sak när jag var gravid med första barnet, även då tog jag medicin som inte ska vara bra. Jag tog Alvedon och treo.... Läst att man inte ska ta treo om man planerar barn eller är gravid, fast att man framförallt inte ska ta det de sista tre månaderna. Kan inte göra så mycket åt situationen.  Ska ringa kvinnohälsan imorn för det känns inte så bra.
  • Anonym (..)

    Har inte skrivit här på länge då jag fick missfall senaste gången. Är nu gravid igen i vecka 6 :). Väldigt glad men samtidigt orolig. Fick missfall i denna veckan, 5+2 närmare bestämt. Är 37 så hoppas verkligen det får vägen denna gång!

  • Anonym (..)
    82lindis skrev 2023-01-09 11:04:33 följande:

    Nån som testat bisolvon här?? Är det en myt eller funkar det verkligen? ☺️


    Jag har testat det och blev gravid men har ju ingen aning om det berodde på det eller ej. Slutade med missfall tyvärr. Går på bisolvonkuren nu igen pga inget att förlora :)
  • Anonym (..)
    82lindis skrev 2023-01-19 08:21:57 följande:

    Dags för äl här igen.

    Precis som förra månaden fick jag fast gubbe på cb på dag 8. Det var cirklar i 3 dagar, sen direkt fast vilket var igår.
    Testat samtidigt med stickor. Hade igår ett knappt synligt streck på vanlig sticka. Idag knappt inget alls.
    Kan jag ha missat alltihop under natten tro?? 🤔🤔


    Möjligt men då har du ju chansen idag, finns ju chans ca ett dygn efter. 

    För mig funkar inte alltid älstickor. vet inte vad det beror på, om jag dricker för mycket vätska eller testar för sällan/fel tider. Om man vet ungefär när man brukar ha äl kanske det bästa är att köra på hela den veckan. 
Svar på tråden För oss 35+ som försöker bli gravida