• Anonym (Shiny)

    Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?

    Drömmenom3 
    Letrozol är tabletter som verkar ägglossningsstimulerande, ska ta dessa från cykeldag 3 i fem dagar. Förhoppningsvis leder det till ägglossning i den kommande FET cykeln. Hur går det för dig, vart befinner du dig i processen nu? 

    Loppan1994
    Ok, om det gick 6 v för dig så kanske det inte är helt ovanligt med förlängd cykel. Får fortfarande negativt på ÄL test och är på cykeldag 22 nu. Jag har precis mejlat och frågat om man skulle kunna tänka sig att sätta igång mensen om det dröjer ytterligare. Jag är otålig och vill bara komma igång med FET nu. 

    Roligt att du också kommer köra en omgång med FET snart! Håller tummarna för dig! ✊


    Orkide8181 
    Så roligt att du också vill följas åt. Håller med om att det kan kännas ensamt men här är vi några stycken. Och jag är också 41 med två barn sedan tidigare. Håller tummarna för dig också! ✊

  • Anonym (Shiny)

    Fick svar från kliniken att det inte är säkert att jag får någon ägglossning alls efter den så kallade bortfallsblödningen (den blödning jag fick efter mitt avbrutna ivf-försök). Men de trodde att min mens borde komma ungefär i vanlig tid. Det verkade hur som helst inte vara aktuellt med någon hjälp på traven. 

    Förstår dig fullständigt Loppan1994

  • Anonym (Shiny)

    Åh vad spännande att du snart är igång igen! Hoppas också att det går vägen denna gång! ✊ 

  • Anonym (Shiny)

    Drömmenom3
    Skönt att du är igång! Jag väntar fortfarande på mens, är på dag 38 nu så det är riktigt segt. Min kropp känns helt avstängd, ingen ägglossning och ingen mens. Men kanske beror det också på överstimuleringen.. Min klinik ska ringa mig på måndag och diskutera hur vi går vidare.
     
    Förstår att du blir orolig för att det ska sammanfalla med helgen om de har stängt. Jag frågade min klinik och jag förstod det som att de går in extra på helgen vid behov. Hade precis samma tanke som du och tycker att det är fullt rimligt med tanke på att det är privat och med tanke på priset.

    Håller tummarna för att det ordnar sig för dig! 

  • Anonym (Shiny)

    Loppan1994
    Stort grattis till plusset! 👌 Måste kännas fantastiskt! 🤩

    Drömmenom3
    Härligt att höra att du fick en bra tajmning på ägglossningen! 😊 Stort lycka till nu! 


    Orkide8181
    Spämnande att du är igång med sprutorna! ✊

    För mig har inget nytt hänt, väntar fortfarande på mensen. Är på dag 43 nu utan mens. Fick i alla fall Provera utskrivet som jag började med igår. Så nu ska det väl förhoppningsvis en blödning komma inom ett par veckor. Jag vågade inte vänta in en naturlig mens för att jag såg att om det skulle dröja för länge så skulle FET krocka med julhelgen. Nu ska det förhoppningsvis bli av någon gång under första halvan av december. Men för mig är denna väntan näst intill outhärdlig?

  • Anonym (Shiny)

    Drömmenom3

    Tack för frågan, jag väntar fortfarande på mens. Har dock slutat med en 10 dagars kur Provera för att framkalla blödning. Tog sista tabletten nyligen, får väl se om det hjälper. Men känner inte som att någon mens är på väg. Ärligt talat har jag nästan börjat tappa hoppet efter allt väntande. 


    Men roligt och positivt att höra att du fått tillbaka en blastis! Håller alla tummar i världen för dig! 👍

  • Anonym (Shiny)

    Drömmenom3
    Jag har haft regelbundna cykler innan detta IVF försök i september. Det verkar som att överstimuleringen har satt min kropp helt ur spel. Har väntat i 54 dagar nu och jag känner inte igen min kropp. Har inga känningar alls. Supertrist! Jag vill verkligen bara komma igång med ett FET försök och speciellt nu innan jul! 😔

  • Anonym (Shiny)

    Drömmenom3

    Tråkigt med det tidiga testet. Hur har det gått för dig nu?


    Om du frågar mig vad jag hade gjort, hade jag kört på om orken fanns.

    Jag har äntligen fått mens så nu inväntar jag ägglossning. Går det enligt plan blir insättning innan jul.


    En kompis till mig lyckades nyligen med IVF vid 42 års ålder så det gav mig hopp om att även vi lite äldre kan lyckas. ✊ 

  • Anonym (Shiny)

    Drömmenom3


    Lycka till med den nya omgången! Hoppas och tror att det ska gå vägen för oss båda denna gång! ❤️

    Min kompis lyckades faktiskt på första försöket med en blastocyst. 

Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?