• Anonym (Shiny)
    Anonym (Försöker också) skrev 2023-04-23 11:22:16 följande:

    Men för att komma med något mer upplyftande så hittade jag en studie som visade att om man hade en fin blastocyst i vår ålder så spelade åldern ingen roll. 


    because among women 40 - 43 years of age, when a blastocyst is obtained, age is not a predictor of live birth.

    https://www.practiceupdate.com/content/age-is-not-a-predictor-of-live-birth-in-women-40-ndash-43-years-of-age-who-receive-blastocyst-transfer/45337


    Härligt att höra! Känns åtminstone lite lugnande. 
  • Anonym (Shiny)

    Jag gjorde mitt äggplock dag 13. 

    Lycka till imorgon drömmenom3! 

  • Anonym (Shiny)

    Låter jättebra! Bra skörd! 👍


    Jag har bara överfört frysta embryon och med all sannolikhet har det ej tagit sig denna gången heller. Inget påminner om tidigare graviditeter. Känner mig helt tom och har inget symptom alls. Känner att jag inte ens behöver testa.


    Börjar fundera på om det kanske vore bättre att satsa på färsk överföring nästa gång. 

    Vad tror ni? Är det bättre med färskt eller fryst? Jag har en blastocyst kvar i frysen men den är sämst av de fyra jag hade från början. Vet att man säger att det är samma lyckandefrekvens på fryst och färskt men tänker ändå att ett nytt uttag ger möjlighet för ett nytt urval. Den som fäste hos mig i julas var bäst graderad av de fyra. 

  • Anonym (Shiny)
    Drömmenom3 skrev 2023-04-24 15:50:11 följande:

    Förstår hur  du tänker. Men samtidigt ska ju blastocyster som går att frysa hålla bra kvalité. Min klinik säger att de bara fryser toppembryon. Jag har aldrig fått höra att det skulle varit någon skillnad påminna blastocyster i frysen annat än att 5- dagaren gick före 6-dagaren för tydligen finns det nån studie på att 5-dagars har lite större chans att bli en graviditet . Skillnaden ska dock vara minimal . För oss var det ju dessutom 6- dagars blastisen som gav plus på stickan om än väldigt kort tid?. 


    Har ni  fått era graderade alltså? 


    Hur har de förresten räknat era försök med tanke på att ni köpte 3- pack va?! Är frysförsöken halva försök som för oss eller hur räknar de?  Tänker att den ekonomiska biten också är viktig  och hur man kan varamest effektiv där. Om ni behöver betala en rejäl summa för den sista blastisen skulle jag överväga ett nytt färskförsök.

    Men - det är ju faktiskt inte kört än slänger du inte fått mens. 


    Kram


     


    Tack för svar! 🌼

    Ja, jag frågade embryologen och fick veta hur de var graderade. Den allra bästa var den i julas. Den höll även på att kläckas innan insättning vilket min läkare sa var ett bra tecken. 

    Frysförsök räknas som ett halvt försök hos mig också. Men eftersom jag inte har mer än ett i frysen kvar så kommer jag ha ett halvt försök över om jag gör ett nytt frysförsök. Det innebär att jag måste lägga till mer pengar för ett ytterligare ett helt försök om vi vill nyttja hela tre paketet. 


    Ekonomin är superviktig och det känns onekligen dyrt om det inte resulterar i några barn. 


    Nej, det är inte helt kört ännu men jag känner väldigt starkt att jag inte har blivit gravid. Det är därför jag redan nu planerar för nästa steg. 


    Kramar/S 

  • Anonym (Shiny)

    Jag hade jordens influensa med hög feber under min ruvning i julas. Insjuknade samma dag som överföringen (på kvällen). Fick då rådet att hålla febern nere med värktabletter. Jag åt både Alvedon och även Ipren fulldos på inrådan av min läkare. Embryot fäste men jag fick tyvärr fördröjt Missfall den gången. Det kändes som att välja mellan pest och kolera (feber eller värktabletter). Tyvärr hjälpte inte ens mina värktabletter, hade feber ändå. Det är min erfarenhet. Hör med din klinik vad de säger. 


    Och krya på dig! 🌺

  • Anonym (Shiny)
    Drömmenom3 skrev 2023-04-26 20:29:01 följande:
    Tack snälla Hjärta

    Underbart att höra! Jag hade också tagit 2 om jag blev erbjuden!!! 

    Nu hoppas vi på ett stort fett pluss! 


    Fick du några procentuella chanser för positivt resultat/tvillinggraviditet? 


    Vilket protokoll körde du med stimulering? 


    För mig närmar det sig testdag men har inget hopp tyvärr. Allt tyder på ett misslyckat försök.
    Jag försöker se framåt mot nästa försök och vill komma i kontakt med min läkare för diskussion nästa steg. 

  • Anonym (Shiny)

    Ruvardag 12 med blastocyst.


    Jag har varit gravid flera gånger tidigare och brukar alltid få implantationsblödning och olika symptom i kroppen några dagar innan bim. 

    Nu känner jag ingenting i kroppen. Jag känner mig precis som innan mens. Ska testa imorgon, en dag innan officiell TD. Men jag har tyvärr redan gett upp hoppet. 

  • Anonym (Shiny)
    Anonym (Hej) skrev 2023-04-27 10:50:57 följande:

    Vad tråkigt att höra håller tummarna! 


    nät brukar mensen komma efter et?


    Tack för tummarna! 


    Kan tyvärr inte svara då jag endast har gjort FET. 

  • Anonym (Shiny)

    Molande under ruvningen kan mycket väl bero på Lutinus. Men jag har också varit inne på immunförsvaret då jag endast fått pluss vid sjukdom. Det har hänt mig två ggr senaste året. Men vet verkligen inte. 


    Jag har börjat tänka på om jag vill använda mig av äggdonation som en sista utväg. För mig är det ett oerhört stort steg att ta men samtidigt är jag så trött på att ha åldrade ägg som gör det nästintill omöjligt att bli gravid. Jag funderar just nu på om jag kan tänka mig att inte ha genetisk koppling till mitt barn. Hade du frågat mig för ett år sedan hade svaret varit nej men nu börjar jag fundera kring vad som är viktigast för mig.

Svar på tråden Någon som ör 40+ och gör/ska göra IVF?