• Annika hjärtar Kim

    Xtravagansa

    Hej och välkommen hit!!!
    Går du också xtravagansas hälsoprogram?? Kom gärna in i värmen
    Vi är några st nu som följs åt, stötar när det kommer motgångar och hurrar vid framgångar.

    I denna tråden har vi också vår viktminskningslista, så vi kan se våra framsteg.



    Så häng med du också
    Amor vincit omnia - Kärleken övervinner allt
  • Svar på tråden Xtravagansa
  • Beatrissan

    Bor i göteborg medsambo o 2 undulater skall inte ha några barn än. Har annat jag vill/behöver göra innan. Har ätit pulver på heltid sen 11 september och planerar att väga 65-70kg den 28:e januari 2008. Det är min målbild. Detta kommer då att vara min egna födelsedags present =)

    Jobbar inte alls just nu utan är arbetslös och söker. Är ganska uttråkad på dagarna pga detta.

    hmm hänger mycket på fl.

  • Annika hjärtar Kim

    Hej

    Jag är 25 år, har två små pojkar en som är två och ett halvt år och en som är tio månader, sam och liam...bor i en liten by utanför helsingborg i skåne med min man som jag verit gift med i tre år, tillsammans i sex.

    Jobbade innan i hemvården, är undersköterska men till våren ska jag läsa upp mina betyg.. sen ska jag läsa till barnmorska...

    Turnit, jag vill gärna läsa din viktblogg


    Amor vincit omnia - Kärleken övervinner allt
  • laya

    Hur går det för er? För mig går det skit, är riktigt duktig på dagarna, men så kommer jag hem och då blir det skitmat...blir tokig på mig. Det går neråt iallafall men det kunde ju gå fortare. Blä, blä...vill få till nån bra motivation så jag kan äta på helfart i några veckor iallafall, men jag är så less på sopporna.

    Men ska kanske ta och sikta in mig på halvfart iställe, få se vad som händer i helgen.

    Ska sluta klaga...se framåt iställe så kanske det löser sig.

  • bustjejen
    Beatrissan skrev 2007-10-18 20:11:45 följande:
    hittat hit än bustjejen? =)
    Haha , ja nu har jag hittat

    Presentation av mig själv:

    Jag är 37 år, har 2 barn på 2 och 5 år och jag bor i Göteborg.
    Ska börja med sopporna i morgon (lite ångest för det idag )
    Ska gå ner 15 kg tänkte jag, så jag väger som jag gjorde innan barn, dvs någonstans 56-57 kg.
    Jag lägger in mig på viktlistan i morgon. Måste ta fram lappen med min exakta vikt först .
    Går på möten på tisdagar, och var på första gruppmötet i tisdags.

    Japp det var jag det...vill ni veta mer är det bara att fråga

    Kram och lycka till alla!!
  • Beatrissan
    escada skrev 2007-10-18 20:17:49 följande:
    Hur går det för er? För mig går det skit, är riktigt duktig på dagarna, men så kommer jag hem och då blir det skitmat...blir tokig på mig. Det går neråt iallafall men det kunde ju gå fortare. Blä, blä...vill få till nån bra motivation så jag kan äta på helfart i några veckor iallafall, men jag är så less på sopporna. Men ska kanske ta och sikta in mig på halvfart iställe, få se vad som händer i helgen. Ska sluta klaga...se framåt iställe så kanske det löser sig.
    hEJ. Jag känner igen mig på kvällarna blir det svårare att hålla sig till pulvret bara men testa en kopp te! med fruktsmak? Ta några citronskivor i vattnet o drick..

    Hur långt är ni i eran grupp? Kommit fram till gruppträff 4? där ska man iaf redovisa sin målild typ Här är jag Beatrice (bild) och väger 67kg den 28e januari 2008. Har du gjort en sån? Tänk att efter varje vecka med helart har du iaf gått ned runt 2kg vilket nästan e 10kg på 1 månad o då e de inte så mycket kvar sen. Kämpa på med helfart vi har ju nästan lika startvikt och slutmål och jag kan iaf känna att jag vill få bort allt pulver, fett kilona osv såfort som möjligt.

    Hitta ditt huvudmål och sen några delmål med att unna dig saker som massage efter var 5:e kikli du gått ned =)

    vet ju oxå att det kan bli skitjjobbigt men när du blir extremt sugen lr tycker de e alldeles för jobigt spring ut på promenad där ingen mat/gott finns eller dammsug då har du sysselsättning o händerna på stången haha =)
  • laya
    Beatrissan skrev 2007-10-18 20:27:02 följande:
    hEJ. Jag känner igen mig på kvällarna blir det svårare att hålla sig till pulvret bara men testa en kopp te! med fruktsmak? Ta några citronskivor i vattnet o drick..Hur långt är ni i eran grupp? Kommit fram till gruppträff 4? där ska man iaf redovisa sin målild typ Här är jag Beatrice (bild) och väger 67kg den 28e januari 2008. Har du gjort en sån? Tänk att efter varje vecka med helart har du iaf gått ned runt 2kg vilket nästan e 10kg på 1 månad o då e de inte så mycket kvar sen. Kämpa på med helfart vi har ju nästan lika startvikt och slutmål och jag kan iaf känna att jag vill få bort allt pulver, fett kilona osv såfort som möjligt. Hitta ditt huvudmål och sen några delmål med att unna dig saker som massage efter var 5:e kikli du gått ned =)vet ju oxå att det kan bli skitjjobbigt men när du blir extremt sugen lr tycker de e alldeles för jobigt spring ut på promenad där ingen mat/gott finns eller dammsug då har du sysselsättning o händerna på stången haha =)
    Vi har kommit till träff 6, och det där med målbilden är avklarad men det är så långt fram så det är svårt att sikta in sig på den. Men jag ska verkligen försöka med helfart för det är ju så mycket bättre.
    From i morgon, ska klara det så är det ju bara!
  • Snart fyra

    Hej! Bekännelser ur mitt liv: Idag har jag ätit två nä nu ljuger jag, tre ostsmörgåsar o en korv med bröd!!!

    Inte bra men gjort är gjort. Men mitt stora problem är att behärska mig. Jag vet faktiskt inte varför jag tog den första mackan men när den var uppäten så kändes det som om att jag förstört allt o då kunde jag lika väl ta de andra två o toppa med korven,man e ju inte klok!!!Åkte iallafall iväg o tränade efteråt.
    Men men , imorgon vaknar man ju upp som en xtravaganza så då är det bara att ta nya tag!!

    Målbilden hade vi till läxa förra gången o den var faktiskt riktigt rolig att göra,hänger föresten på kylskåpet men glömde kolla på den idag!

    Ha det gott i stugorna där ute!

  • Beatrissan
    escada skrev 2007-10-18 20:42:51 följande:
    Vi har kommit till träff 6, och det där med målbilden är avklarad men det är så långt fram så det är svårt att sikta in sig på den. Men jag ska verkligen försöka med helfart för det är ju så mycket bättre.From i morgon, ska klara det så är det ju bara!
    Ja vi kan ju köraen pejl med varandra o försöka med a men nu har hon escada säkert klarat både frukost o lunch med bara pulver de ska jag med.. Lite tävlingsaktigt! Haha va löjlig jag va nu va? =) Men de kanske funkar att tänka; om hon.... kan jag =)
    Lycka till imorn nu så kör vi stenhårt inte ens en skinkbit ska in i munnen haha kram 
Svar på tråden Xtravagansa