• Svar på tråden Det supergoa gänget del IV
  • seSSa

    brinkly, har frågat detta tidigare men du kanske missat d så jag frågar igen..
    du kan ju lite mer om lidingö då du bor där osv, finns bvc o mvc där? har varje "område" egna mottagningar?
    För jag måste boka tid för león hos läkaren på bvc för 2 månaders kontrollen samt så måste jag boka tid hos mvc för min efterkontroll...
    har du nummer dit eller så som man kan ringa?

  • syster76

    Har nu testat baby sitternFlört Hon somnade efter ett kort tag till musiken men tror inte att hon ännu bryr sig om fiskarna som rör sig. Har nu stått och lagat gryta medans Maja sover sött. Ikväll ska jag på tacos hos en vän. Vi blir 3 tjejer som var och en har ett barn. Tror inte vi kommer äta samtidigt.

  • brinkly

    seSSa-->måste ha missat det inlägget... sorry! Men vi går på Lidingösjukhus, skulle tro att alla på Lidingö gör det. De har både mvc och bvc (ligger mittemot varandra). Ring dit och fråga. Lycka till!


    Lidingö Barnavårdscentral
     Om vårdmottagningen
     Sök resa med SLHögsätravägen 2
    181 58 Lidingö

    Visa karta


    08-587 558 00
  • misun

    Lotta

    Jo, jag tar tempen varje dag på kajsa eftersom hon är förkyld. vill veta direkt om det sker någon förändring i hennes allmäntillstånd. Jag använder bröstpumpen i bland då mitt högra bröst är så sprängfullt med mjölk så kajsa blir formligen dränkt i mjölk när hon skall amma det bröstet. Det blir lite lättare om jag "lättar på trycket" först liksom. Även jag ammar ett bröst i taget, kör ett amningsrace, går upp och byter på kajsa, gosar lite och sen kör jag från samma bröst igen. Onej, nu tjuter hon, hej då på en stund!

  • Que Sera Sera

    God morgon damer. Har sitter jag med en Elina som har magen full av gaser.... Inte gar det att sova da inte. Stonkar o pustar o vrider o vander sej mest hela tiden. Stackarn...
    Hoppas minifomen verkar snart, vill sa garna att hon skall slippa dessa problem.

    Aussie; Ibland sa brukar jag rapa henne o sen ge 'tutte' igen, o da byter jag oftast aven bloja, men bara da hon sjalv slapper tutten. Avbryter alltsa inte hennes atande for att rapa o byta bloja...

    Brukar amma fran ett brost at ggn men aven erbjuda samma brost nasta gang beroende pa hur lange hon at mm mfl... Samt att om hon slapper tutten o inte verkar vilja ta den igen sa kan jag erbjuda det andra brostet istallet - da brukar hon ata lite till.

    - Ni som ger minifom, ung. hur lang tid innan maltid brukar ni ge det? Jag ammar ju fritt sa det ar lite svart for mej att veta i forvag nar hon vill amma sa brukar bli att hon far dropparna ganska sa direkt innan tutten, hinner ju knappt svalja ibland ens. (Beroende pa hur akut tutten ar for henne o sa)
    Gor det kanske att dom inte far samma verkan...? Vill ju att dom skall funka for henne sa hon slipper allt stonkande framover.

    Ne, skall ta o vila en stund till tror jag, om det gar dvs - hon ligger har o stonkar pa for fulla muggar fortfarande.

    Skot om er o hoppas ni vaknar utvilade.
    - Q

  • Aussielotta

    Q --> gaser i magen....det har Viggo också. Visst är det jobbigt! Vi använder Minifom, men jag vet ärligt talat inte om den verkligen hjälper. Vi ger den till honom precis innan han skall äta. Tror man egetnligen skall vänta några minuter eller så innan man ger det, men vet inte om det verkligen har någon betydelse.

    Mia --> Viggo är också fortfarnde förkyld, eller vi vet inte om han är förkyld eller bara snorig av någon annan anledning. Min bvc-sköterska sa att hans gröna bajs kan bero på att han har en infektion ikroppen, och det har han ju isåfall i och med förkylningen. Hur blir man av med det? Penicillin? För saltlösning kan väl knapppast ta bort en riktig infektion? Eller?

    Nu är det iallfall 2007. Jag önskar er alla ett gott nytt år och hoppas att vi alla kan sammanstråla någon gång i någon stad!!!!

    Kram Kram och tack för att ni finns!

  • seSSa

    Gott nytt till alla tjejer o bebisar..

    Från Julie o León (jaja o Marcus då )

  • syster76
    GOTT NYTT ÅR tjejer!!!  Vinet var inte så gott som jag har drömt om så det blev ett glas på hela kvällen. Maja hade svårt att komma till ro, var väl mer liv än vad hon är van vid. Sov i precis ingenting från 18-01.30. Därav sovit som en törnrosa inatt och sover även nu. Idag blir det en lugn dag då man är lite trött, men det är mycket bra på tv:n. Ha en bra första dag på år 2007 Kram
Svar på tråden Det supergoa gänget del IV