• DaJoDe

    DM 1.3

    Jo - Naimi 060509, Ian 080502
    Åsa - Herman 011125, Elly 060511, Sixten 070804
    Johanna - Melvin 040903, Vega 060512
    Sara - Filip 060516, Lukas 071224
    Jaana - Erik 040515, Axel 060518
    Joanna - Pixie 060524, Charlie 070829
    Elisabeth - Malin 060528
    Jenny - Felicia 060604, BF 080822
    Sara - Tindra 060611
    Ellinor - Jonathan 060613
  • Svar på tråden DM 1.3
  • Jackson

    BRRR för Herman!

    Grattis på namnsdagen Axel!
    Undrar om någon heter Axelina..? Känner ni någon? Jag har aldrig hört någon med det namnet.

    Idag har Charlei feber för 4 dagen i rad... inget förkyld eller nåt...! Tror att det är tänderna men vet inte. När ska jag kolla upp det tro? Han äter bra, dricker som vanligt och gör det han ska i blöjan. Men han sover nästan dygnet runt. Vaken en timma, sover två, vaken 20 min, sover två timmar igen... os.v Vad tror ni?


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Southern Belle

    Grattis Axel! Nä, har aldrig hört nån Axelina heller...

    Man brukar säga att man ska ta kontakt med sjukvården när småbarn har haft feber i mer än 3 dygn. Ring barnrådgivningen på Östra och hör med dem vad de tycker att du ska göra. Hoppas han kryar på sej!

    Läste att Naimi var förtjust i Teletubbies! Elly är också heltokig i Poo, Lala, Pixie och Pinkypinky...


    a balanced diet is Chocolate in both hands
  • DaJoDe

    Hej hej

    Ja, ring Östra och kolla eftersom det har gått mer än tre dagar, alltid värt att dubbelkolla.

    Japp, här är det Pippi och Teletubbies för hela slanten, mest Pippi just nu. Idag skulle Naimi visa hur strak hon var genom att bryta arm med mig... Och igår stod hon i fönstret och såg Ebba och då sa hon "god jul Ebba"... Ja, det är mycket Pippi hos min lilla fialotta och Pippitröjan ska hon ha på sig typ dygnet runt! Både gott och ont det där med Pippi för det är ju mycket olydigt Pippi har för sig också . Men än så länge har vi ingen som försöker leka "inte nudda mark" eller dansa på bordet, men det är väl bara en tidsfråga .

    Avundas inte Herman och hans simlektioner. Brrrrr... Men vad härligt med framstegen där hemma! Måste ha varit väldigt jobbigt för både Elly och farfar! Skönt att det släppt!

    Ooohh, idag hörde jag ett duns mot köksfönstret och när jag tittade ut låg det en fågel och kved där ute på gräset. Ont i hjärtat gjorde det för den såg verkligen ut att lida. Jag la Naimi och när hon somnat tittade jag ut igen och då låg fågeln med stängda ögon men jag såg hur den andades. Gick då över till farbror Ivar och frågade hur blödig han var utifall att fågeln var så pass skadad att vi var tvungna att ha ihjäl den. Han sa att han inte tyckte om sånt, han var rätt blödig han med, men måste man så måste man. När vi gick runt husknuten såg vi att fågeln nu stod upp och dte var ju ett gott tecken. Efter ett tag när jag tittade ut så var den borta så puh, vi behövde inte göra något med den som tur var! Men aj aj vad ont det gjorde i hela mig, höll tillbaka tårarna när jag gick till till Ivar liksom!

    Nu till en skum grej som hände. Eller skum och skum, men lite häftigt då. Jag har i några veckor nu tänkt att jag ska maila min gamla barndomsvän Madde och berätta att vi fått tillökning (ja ja, tummen sitter där den sitter). Vi är såna som hör av oss per mail en gång per år vid jul eller om vi fått barn. Så imorse när jag öppnade mailen så fanns där ett mail från henne där det stod att hon precis fått en liten Linus, som gått 10 dagar över tiden! Så vi har alltså varit gravida samtidigt utan att vetat om det och nu har vi varsin son också! Hon har två tjejer sen tidigare. Tyckte i alla fall att det var ett häftigt sammanträffande och samtidigt lite "kusligt". Ja, ni fattar vad jag menar.

    Nä, nu ska vi väl ta och lägga lillsnurpan, allt har bllivit lite förskjutet idag. Var och handlade med båda barnen och tja, det tog ju lite längre tid än vad jag hade tänkt mig så vi kom hem först vid 17.10 och då hade jag inte ens tänkt ut vad vi skulle äta! Så nu blir det tight mellan middag och välling, men men, hon dricker väl det hon orkar. Hör även hur lilleman börjar knorra där ute så han vill väl också ha lite att käka.

    Kram på er!

  • klarafärdigagå

    Jag känner en Axelina, var bara tvungen och skriva det nu när jag kikade förbi... Hon är 6 år...

  • Risgrynet

    Grattis i efterskott Jonathan! och grattis Axel på namnsdagen.

    Jo - jag ääälskar bumbon och Lukas har äntligen blivit så stadig att han kan sitta i den. Är faktiskt inloggad för att lägga upp just en bumbo-bild på han. Söta Ian förresten. I alla fall, jag kan alltså varmt rekommendera bumbon och det gör ju sjukgymnaster och läkare också.

    Åsa - stora H och duktiga S.

    Var är Johanna? *hooohoooooooo*

    Hoppas att Charlie kryar på sig.

  • Southern Belle
    klarafärdigagå skrev 2008-06-16 19:37:50 följande:
    Jag känner en Axelina, var bara tvungen och skriva det nu när jag kikade förbi... Hon är 6 år...


    Jo - Haha, vad lustigt att ni har fick barn så gott som samtidigt! Kan berätta hur det gick till när min mamma väntade mej och skulle berätta det för sin syster. Det var Lucia och de hade varit med i samma lussetåg på ett ålderdomshem. Efteråt satt de och drack lussekaffe med alla gamlingarna. Mamma vänder sej om till sin syster och tänker just säga att hon är med barn. "Jag är med barn" säger systern då! Det skiljer 4 dagar mellan mej och min kusin!

    ...och 3 dagar mellan Sixten och hans ena kusin!

    Har två nya bilder på min minste goding i standardmappen! Nu ska jag kika på Lukas i bumbon!
    a balanced diet is Chocolate in both hands
  • DaJoDe

    Gaaahhh, att det är ett gäng söta barn i den här tråden, det är då ett som är säkert!!! Måste bara hålla med Åsa och att Lukas är fantastiskt söt i sommarhatten!

    Häftigt Åsa det där med din mamma och moster och sen att det verkar gå i arv .

    Nu ska jag ta och göra mig lite iordning, tänkte åka och handla lite midsommarkläder till Ian samt försöka hitta några byxor till mig också. Hoppas det finns en massa byxor med resår i utbudet . Ner går jag ju, men magen, tja den dallrar vidare i samma omfång .

    Ja, vart är Johanna?? Jobba för guds skull inte ihjäl dig! Kom in och säg ett snabbt hej bara så vi vet att du är kvar med oss .

    Hmmm, kanske ska Bumboleta lite innan jag börjar göra mig iordning...

    Ha en bra dag!

  • DaJoDe
    DaJoDe skrev 2008-06-17 08:30:11 följande:
    Måste bara hålla med Åsa och att Lukas är fantastiskt söt i sommarhatten!
    Det ska givetvis stå ett OM istf och...
  • DaJoDe

    Det var ett jäkla tjat här inne... Hinner ju inte läsa igenom alla inlägg....

Svar på tråden DM 1.3