• DaJoDe

    DM 1.3

    Jo - Naimi 060509, Ian 080502
    Åsa - Herman 011125, Elly 060511, Sixten 070804
    Johanna - Melvin 040903, Vega 060512
    Sara - Filip 060516, Lukas 071224
    Jaana - Erik 040515, Axel 060518
    Joanna - Pixie 060524, Charlie 070829
    Elisabeth - Malin 060528
    Jenny - Felicia 060604, BF 080822
    Sara - Tindra 060611
    Ellinor - Jonathan 060613
  • Svar på tråden DM 1.3
  • Jackson

    Glad midsommar!
    Vi har firat dagen på Gunnebo Slott och nu har vi just käkat traditionell midsommar mat med sill, potatis, västerbottenostpaj och sojakorv

    Tack för kramarna.


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • olfo0605

    Hej hej på er..

    Kommer in en sväng och har läst vad ni skrivit.. Jösses, så jobbigt det är för er Joanna och Åsa. Kan inte heller komma med några råd egentligen... kan dock ge er varma styrkekramar och hoppas att det blir bättre snart. Fast en sak kan jag ju i och för sig säga och det är nog klokt i att inte ge välling mitt i natten Åsa för jag började ju göra det och Felicia vill fortfarande ha det. Vet inte riktigt hur jag skall sluta eftersom jag jobbar heltid så behöver jag min sömn på natten och därför ger jag henne välling för hon somnar ju om direkt då. Men, har börjat spä ut vällingen så att den smakar mer vatten än välling så jag hoppas hon kommer att sluta själv till slut. Annars får jag försöka sluta när jag har semester innan lillan kommer. Så, med andra ord försök att INTE börja med välling på natten!!!!!

    Önskar er ALLA en fortsatt trevlig midsommar helg trots vädret som inte är det bästa.........

    kram på er alla..

  • DaJoDe

    Hej hej!

    Hoppas alla har haft en trevlig midsommar! Här blev det hellyckat, men vi missade hölasset. Ja ja, det tar lite längre tid att plocka ihop 6 vuxna och tre busiga tjejer än vad man tror. Sen var det ju lilleman som skulle med också, höll nästan på att glömma honom då han satt och sov så sött i sin babysitter. Men, väl uppe vid sjön så var det massor med folk och det blev dans runt stången. Naimi och Filippa dansade och sjöng med mig. Naimi hade ju firat midsommar på dagis dagen innan, men då var hon för trött (dag två utan att sova middag...) för att orka hänga med. Men igår så var hon med på noterna . Sen efter det gick vi hem och åt chokladcheescake, glass och jordgubbar. Mums mums! Tur hade vi ju med vädret också, det kom några rejäla skurar innan vi gick upp till sjön, men sen var det uppehåll hela dagen och kvällen!

    Sen busade tjejerna vidare, Emily 4½, Filippa 3½ och Naimi. Det var såå sött att se dem leka. Emily och Filippa leker ju lite på ett annat sätt men Naimi hängde på så gott hon kunde. Vid ett tillfälle fick de för sig att det fanns ett spöke i gästrummet så då sa jag åt dem att gå in och skrämma det så det gjorde de med råge. Skrek en massa BUUUUUU och hoppade och skrek. Mitt i allt hör jag hur Naimi upphetsat ropar "Spöket Laban spöket Laban" så ja, i hennes värld lekte de med Laban men för de större tjejerna rörde det sig ju om ett "riktigt" spöke . Hur som helst så skötte ju de sig själva väldigt bra så vi vuxna kunde sitta och snacka, grilla och fixa och ha oss. Vid 22-snåret så åkte gästerna hem och då gick lillsnurpans ögon i kors. Vid ett tillfälle la sig alla tre tjejerna i gästsängen och skulle sova, men de var för uppspelta så det gick inte. Men det hade ju varit mysigt om de hade lyckats med det. Nåväl, snurpisen somnade med en gång jag la henne och sen sov hon till 7:45! Tänk att man numera kallar det för sovmorgon .

    En annan söt sak som jag måste dela med mig om var nåt som hände en morgon. Naimi höll på att pilla på vår klockradio och fick igång den. P4 var inrattat så det var några som pratade och då hör vi hur Naimi håller i radion och tittar på den och säger "vad säger du? Va, vad säger du?". Sååå gulligt!!!

    Nä, nu ska jag kika in på vår lilla tjej som nu har sovit i två timmar!!! Inte riktigt likt henne, men hon är väl fortfarande helt slut efter gårdagens bus!

    Kram och ha en fortsatt bra midsommarhelg!

  • Jackson

    Josephine, gud så gulligt sagt av Naimi!

    Jag har en hemsk huvudvärk och mår allmänt kass. Typiskt nu när K har åkt!
    Åhh vilken lång dag det kommer att bli...


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Southern Belle
    Jackson skrev 2008-06-23 10:51:57 följande:
    Josephine, gud så gulligt sagt av Naimi! Jag har en hemsk huvudvärk och mår allmänt kass. Typiskt nu när K har åkt! Åhh vilken lång dag det kommer att bli...
    Samma här... Sixten o jag är förkylda och maken är i Paris. Nån här ovan skrev att jag aldrig gnäller men NU tänker jag gnälla! Jag är SÅÅÅ TRÖTT på makens resande...! Vet att han inte alls tycker det är kul att vara borta från familjen men vad hjälper det mej.. *egoistisk* Först hette det att han bara skulle vara borta må-tis denna veckan men det blev ändrat i sista stund så nu åkte han redan igår och kommer inte hem förrän fredag natt. Skitkul tycker jag... *ironisk* Det har dessutom varit omorganiseringar på moderbolaget och maken har blivit befodrad vilket är roligt för honom men samtidigt befarar vi (mest jag då... ) att det innebär ännu mer resor.... Hade jag bara fått sova på nätterna hade det i alla fall varit lite enklare men nu börjar alla månaders sömnbrist ta ut sin rätt... Känner hur mitt tålamod sviker för minsta lilla, koncentrationsförmågan är usel, jag börjar få minnesluckor och jag är skittrött hela dagarna. Förut, när jag ammade mer höll amningshormonerna mej pigg men i takt med att amningen har trappats ner har jag blivit tröttare och tröttare... VILL SOVA!

    Så, det var dagens dos av gnäll. Nu ska jag gå och rota i frysen och se om jag kan hitta nåt ätbart till lunchen. Behöver åka och handla också men det lockar inte alls.... Ringde simskolan och sa att vi inte kommer idag så vi har i alla fall inte bråttom ut nånstans. Ska nog sätta på nån mysig film istället och sjunka ner i TV-soffan med kidsen. Och en stor skål popcorn!

    Kram, kram
    a balanced diet is Chocolate in both hands
  • olfo0605

    Go'middag!!

    Stor kram till dig Åsa... Förstår att du tycker det är jobbigt!!! Men, visst är det skönt att gnälla lite??? Glad


    Krya på dig Joanna.............

  • Jackson

    Hoho!

    Orkar inte. Ingen energi över... puh.
    Frisk är jag allt och alla andra med (tack!) men seg i kolan i alla fall.

    Kram på er. Speciellt Åsa.


    ♥ Pixie & Charlie ♥
  • Southern Belle

    Hoho...

    Här är det inte mycket energi över heller... Nu är vi tre sjuklingar med feber och täppta näsor som håller oss vakna på nätterna. Igår natt var värsta natten någonsin och jag somnade inte förrän kl halv sex....... och då var det nästan dags att gå upp igen. Gissa om jag var avundsjuk på P's hotellsäng i Paris just då....... Sixten har, efter en väldigt orolig kväll, just somnat och Herman ligger i soffan, glödhet och mår illa så vi får se hur denna natten blir....

    Min sjuka började med ont i nacken, som nackspärr. Tidigare idag klagade även Herman på ont i nacken och när jag pratade med P i telefon nu ikväll sa han att han också har fått nackspärr... Knepigt va?! En förkylning som börjar med nackspärr......

    Nä, nu ska jag titta till sjuklingen i soffan.

    Natti!


    a balanced diet is Chocolate in both hands
Svar på tråden DM 1.3