Använder du Bregott?
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Ja, men bara på mackor. Det blir så dyrt annars.
Annat: Nej, av vana väljer jag Becel. (på både smörgås och till stekning)
kan man steka bregott också?
har alltid kört med lätt o lagom o tycker de är super men ville testa nått nytt. o de är alldeles för hårt. jag älskar att ha mycket smör på mackan men inte med bregott för de klumpar sig bara... så efter den första o sista förpackningen får de bli lätt o lagom istället...
Bregott är det enda som är gott på smörgås tycker jag, alla "lätta" margariner smakar salva tycker jag!
försökte använda deras ekologiska smör men det är för hårt... mackan går ju alltid isönder.
Ja, vi använder bara bregott. Gott, smakrikt och inte fullt med en massa skit.
Japp, använder bara bregott (mellan oftast, det är lite mjukare) för det är det enda margarinet som inte innehåller en massa skit. Läs innehållsförteckningen nästa gång ni är i affären och jämför...
Enbart bregott kommer innanför mina dörrar (och riktigt SMÖR till stekning), helst den ekologiska varianten. Jag ställer fram bregotten 5 - 10 minuter innan vi ska äta så är det sååå mjukt o fint.
Vägrar använda de "mjuka" varianterna med typ silikon i och sånt.... *rys*
Ja bregott mellan på smörgåsen.