• Eisa

    Använder du Bregott?

    Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Använder du Bregott?
  • LAV0LINA

    Ja, men bara på mackor. Det blir så dyrt annars.

  • Legolina

    Annat: Nej, av vana väljer jag Becel. (på både smörgås och till stekning)

  • Biancha

    kan man steka bregott också?

    har alltid kört med lätt o lagom o tycker de är super men ville testa nått nytt. o de är alldeles för hårt. jag älskar att ha mycket smör på mackan men inte med bregott för de klumpar sig bara... så efter den första o sista förpackningen får de bli lätt o lagom istället...

  • Boel1

    Bregott är det enda som är gott på smörgås tycker jag, alla "lätta" margariner smakar salva tycker jag!

  • chicopico

    försökte använda deras ekologiska smör men det är för hårt... mackan går ju alltid isönder.

  • Bonanza

    Ja, vi använder bara bregott. Gott, smakrikt och inte fullt med en massa skit.

  • tinna

    Japp, använder bara bregott (mellan oftast, det är lite mjukare) för det är det enda margarinet som inte innehåller en massa skit. Läs innehållsförteckningen nästa gång ni är i affären och jämför...


  • musli

    Enbart bregott kommer innanför mina dörrar (och riktigt SMÖR till stekning), helst den ekologiska varianten. Jag ställer fram bregotten 5 - 10 minuter innan vi ska äta så är det sååå mjukt o fint.
    Vägrar använda de "mjuka" varianterna med typ silikon i och sånt.... *rys*


  • teja

    Ja bregott mellan på smörgåsen.

  • Thursday
    tinna skrev 2008-09-16 10:48:38 följande:
    Japp, använder bara bregott (mellan oftast, det är lite mjukare) för det är det enda margarinet som inte innehåller en massa skit. Läs innehållsförteckningen nästa gång ni är i affären och jämför...
    Så gärna så.

    Lätta innehåller:

    Vatten, vegetabiliskt fett, vegetabilisk olja, filmjölk, modifierad stärkelse (tapiokabaserad), salt (1,5 %), emulgeringsmedel (sojalecitin och E471 av vegetabiliskt fett), konserveringsmedel (kaliumsorbat), arom, A- och D-vitaminer.

    Då kanske du kan tala om vad av detta som är "skit" (och musli kanske kan bidra med att tala om vad som är "silikon och sånt")?
Svar på tråden Använder du Bregott?