Använder du Bregott?
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Jag har faktiskt gjort eget "Bregott" en gång! Hade en hel del smör hemma men Bregotten var slut, så jag tog rumstempat smör och blandade med rapsolja och salt. Ställde in i kylen igen. Provade mig fram, tog i mer olja tills det var lagom mjukt. Funderar faktiskt på att göra eget helt från scratch, alltså köpa grädde och göra smör på först.
Köper annars Bregott mellan, steker i smör eller rapsolja, blir inga mer margariner i mitt hem, vare sig lätta eller fullfeta...
Nej, har becel gold till allt... mums!
Lite länkar att läsa om margarin...
http://www.shenet.se/ravaror/margarin.html
http://herregud.wordpress.com/2007/02/
http://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art7.htm
Kommer aldrig att köpa Becel eller liknande! smör eller Bregott är vad som gäller!
www.gunnarlindgren.com/becelochbenecol95.pdf
Jag använder inte smör/margarin på smörgås och jag steker i annat (olja och eller flytande margarin).
Jag köper dock Bregott åt de i familjen som vill ha smör/margarin på smörgås för jag tycker det är ett bra alternativ om man vill ha något.
Lillkillen är mjölkproteinallergiker, så det blir mjölkfritt margarin här hemma.
Hej.
Jag använder blått bregott på bröd och steker i det gröna om jag inte använder smör
Vi använder bregott på smörgåsen och steker i smör eller olivolja. Bakar jag blir det med smör.
annat använder becel den som är helt vegetabilisk eftersom jag är laktosintollerant, men resten av familjen använder bregott blå. Önskar jag kunde det med då den är mycket godare än min. Men jag har inget annat val...