Använder du Bregott?
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Annat: Nej, men jag vet inte varför jag inte använder det? Det har liksom bara inte blivit av att vi köpt det. Brukar köpa ICAs, mest för att det är billigast (och av gammal vana...). Bregott kostar drygt 20kr/paket.
Mitt Bregott är inte särskilt hårt. Har jag för varmt kylskåp då?
Valde annat då jag är laktosintolerant.
Valde annat då jag är laktosintolerant.
samma här
inga jäkla lajtvarianter
annat: använder inte smör över huvud taget.
Köper ofta mjukost då jag äter mackor och då har ja inge smör på. annars till mat är de olja
Jepp på mackan, men steker alltid i olja.
Annat: Jag är laktosintolerant
Japp, vanligt normalsaltat. Och inte tycker jag att det är så värst hårt heller. Men jag har en liten teori om det där, låter man smöret stå framme så att det blir riktigt mjukt och sen ställer in det i kylen igen, och nästa gång man tar ut det så kan det vara skithårt.