• Eisa

    Använder du Bregott?

    Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Använder du Bregott?
  • frökenpettersson

    Hemma använder vi Becel, på jobbet Bregott.

  • Liten måne

    valde på mackor, men det är i princip bara skorpor jag har smör på. Hinner iaf inte göra slut på ett slitet paket innan bäst före datumet går ut :-P

  • anorca

    Hej!
    Jag måste bara få tips. Ända gången är jag använder bergott ät när jag bakar.. Här är receptet på super goda spröda kakor..

    Bregottkakor
    300g rumsvarmt "grönt bergott"
    2½dl maizena mjöl el majsstärkelse
    1½dl socker
    3dl vetemjöl
    1tsk bakpulver
    Blanda samman allt i en matberedare el med elvispen
    lägg små kulor i "SMÅBRÖDSFORMAR" (Mindre än vanliga muffinsformar)och tryck ut dom lite.
    Grädda i ugnen i 175 grader i 15-25 min..
    Tips måste testas och man gillar spröda små kakor.
    Häls Annelie

  • Kenzie

    Använder bregott, dock inte på smörgåsar. Bregott är ju det absolut nyttigaste bordssmöret utan en massa skit i.

  • cruZZe

    Ja på smörgås. Till stekning använder jag både smör och rapsolja. Oftast samtidigt.

  • Snigel84

    Nej, det är för dyrt. Gillar annars bregott o tycker det är det bästa alternativet att ha på mackorna.

  • Fru X

    Har inte läst hela tråden.

    Om man vill ha omega3 fettsyror så är Rapsolja bra.
    Dock så skriver aldrig media om detta (media skriver inte sanningen, medierna skriver det journalisterna vill), utan det talas bara om olivolja o lax.
    Även ur klimatsynpunkt så är rapsolja bäst, för den odlas och tillverkas i Sverige.

    Så, om du vill bli smart: Poppa Popcorn!!! (INTE micropopcorn, de innehåller transfetter)

Svar på tråden Använder du Bregott?