Använder du Bregott?
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Jag använder det både till mackor och stekning. Mycket lämpligt.
Hemma använder vi Becel, på jobbet Bregott.
Ja, på smörgåsar.
valde på mackor, men det är i princip bara skorpor jag har smör på. Hinner iaf inte göra slut på ett slitet paket innan bäst före datumet går ut :-P
Hej!
Jag måste bara få tips. Ända gången är jag använder bergott ät när jag bakar.. Här är receptet på super goda spröda kakor..
Bregottkakor
300g rumsvarmt "grönt bergott"
2½dl maizena mjöl el majsstärkelse
1½dl socker
3dl vetemjöl
1tsk bakpulver
Blanda samman allt i en matberedare el med elvispen
lägg små kulor i "SMÅBRÖDSFORMAR" (Mindre än vanliga muffinsformar)och tryck ut dom lite.
Grädda i ugnen i 175 grader i 15-25 min..
Tips måste testas och man gillar spröda små kakor.
Häls Annelie
Använder bregott, dock inte på smörgåsar. Bregott är ju det absolut nyttigaste bordssmöret utan en massa skit i.
Ja, på smörgås.
Ja, på smörgåsar (den blå, bregott mellan).
Ja på smörgås. Till stekning använder jag både smör och rapsolja. Oftast samtidigt.
Nej, det är för dyrt. Gillar annars bregott o tycker det är det bästa alternativet att ha på mackorna.
Har inte läst hela tråden.
Om man vill ha omega3 fettsyror så är Rapsolja bra.
Dock så skriver aldrig media om detta (media skriver inte sanningen, medierna skriver det journalisterna vill), utan det talas bara om olivolja o lax.
Även ur klimatsynpunkt så är rapsolja bäst, för den odlas och tillverkas i Sverige.
Så, om du vill bli smart: Poppa Popcorn!!! (INTE micropopcorn, de innehåller transfetter)