Inlägg från: Det blåa huset |Visa alla inlägg
  • Det blåa huset

    Runt juni 2006 kom de ut, del 13

    Nu närmar sig 3-årsdagen med stormsteg! Våra småttingar börjar bli storingar, precis som det ska vara. Vardagen rullar på för de flesta och småsyskonen dimper ner här och var. En del har fullt upp med ett barn medan andra fyller huset med små fossingar och fläckiga små fotavtryck på köksgolven.

    Vi mammor fortsätter att dela med oss av de liv vi lever, var vi än befinner oss i landet. Glädjeämnen, svårigheter, toalettbestyr, inköpsfrågor, livsfrågor eller bara allmänna egoinlägg - allt är välkommet i vår tråd!

     Att känna er är en ynnest,
    {#lang_emotions_heart} få har så många goda vänner, över så stor yta, som vi har! {#lang_emotions_heart}{#lang_emotions_sunny}

    Senaste tråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m40098518.html
    Syskontråd: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m42309707.html

  • Svar på tråden Runt juni 2006 kom de ut, del 13
  • Det blåa huset
    Simon: När Are hade ögoninflammation ville inte personalen att han skulle vara på förskolan. Det smittar ju så lätt och barn är överallt med sina fingrar. Badda med ljummet vatten, kokt för rent vatten. Kanske inte bästa sätt men snabbaste.
  • Det blåa huset
    Polaris: Jag tror att eran fina vovve får det bra. Hon kommer att bo med vår tjocka katt som har haft nästan tre veckor på sig att boa in. De hade det bra i detta liv, hos oss, nu är det dags att bo hos någon annan - eller själva. {#lang_emotions_flower}
  • Det blåa huset

    Glad Påsk mina vänner!

    Sitter i ett soligt Gävle och myser, mestadelen av tiden har gått åt till att få frisk luft. Ljuvligt!

    Are fick en Palle Kuling-chokladkaka i sitt ägg från farmor och farfar och ett "kinderägg" av oss. Gissa om han var nöjd!

    Så glad jag blir av att läsa om Stellas soliga leende mot dig Lovis! Skönt att läsa att hon börjar repa sig ordentligt efter operationen.


  • Det blåa huset

    God morgon!

    Jag har inte haft tid att skriva här hos er. Det mesta är läst i alla fall. Idag är åter vardagen hos oss, klockan ringde 06:00 och jag möttes av en uppåtgående blodröd sol utanför fönstret. Våren har vältrat sig in över vårt landskap och varje dag säger det poff ibland växterna.

    Vår påsk i Gävle blev jättebra, Are stod i fokus alla dagar och även om han är en mammagris fick jag totalt sett någon timme för mig själv.

    Nu är det visst en som har vaknat på riktigt på ovanvåningen, typiskt. Han kände väl av att jag FL-ade.


  • Det blåa huset

    Bara måste kommentera pullan. Det är vad många av oss här omkring kallar en höna. Ni vet, pull pull, kom hit pullan. *S* Höll på at dö av skratt när maken sa att hans föräldrar sa så också för 30 år sen. Sen är det ju också inte så vackert ord för petting. Själv avskyr jag ordet snippa men får nog acceptera att det inte finns något annat ord. Kan ju inte säga vagina till ett barn. Det blir oftast kissen - sägs likadant som kyssen fast med ett i.


    Hos oss är det fint. Are vill gå ut i blåsten så jag får väl trä en mössa över huvet och virvla ut i naturen.


    Nästa helg är jag man- och barnledig. Jag, min syster och hennes sambo ska sova på hotell i Malmö. Skojigt! Men det är långt till nästa helg, nu är det torsdag och sonen ska få sin önskan uppfylld.


  • Det blåa huset
    Det är skojigt att läsa om våra underlivs namn.

    Snipa är en såssnipa.
    Snippa är ett ord framtaget (säkerligen någon prettoperson) för att ha ett samlingsnamn för kvinnor underliv. Jag undrar om det inte finns med i SAOL?

    Fitta, mus, fjas, kissen, muffen, murran, muttan (det ordet använder jag här hemma), vagina, framstjärt, tissen, mfl. Det är ju toppen att en kroppsdel/kroppsparti kan ha så många olika namn.
Svar på tråden Runt juni 2006 kom de ut, del 13