• BasseKatt

    TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)

    Hej alla som fött tvillingar i början av 2007 samt alla andra som vill landa i denna goa tråd! Välkomna!

    Tidigare trådar med samma gäng:
    Tråd 1: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m12268119.html
    Tråd 2: www.familjeliv.se/Forum-11-222/m15046511.html
    Tråd 3: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m18018307.html
    Tråd 4: www.familjeliv.se/Forum-11-236/m21405101.html
    Tråd 5: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m23964298.html
    Tråd 6: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m27097410.html
    Tråd 7: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m29894198.html
    Tråd 8: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m32909225.html
    Tråd 9: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m35403858.html
    Tråd 10: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m38417660.html
    Tråd 11: www.familjeliv.se/Forum-11-264/m41499563.html

    Vi träffas då och då - ibland många, ibland få!
    Info om kommande träffar finns i separata trådar...
    Sthlmsgängets återfinns här:
    www.familjeliv.se/Forum-11-264/m44119610.html

  • Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)
  • komandiva

    Pico, va kul att ni är sugna på bebis. Men ha bara myssex. Inte producera-bebissex. LÄtt att säga... jag tänkte själv när vi hade sex att nu kanske vi gör en bebis (fast jag visste att vi ju antagligen inte kunde) men på något märkligt vis var jag rätt säker på att vi skulle få en till. Och så blev det.

    Nu har det varit ganska jobbigt ett tag. Max och Mira sover ok , men att söva dem är fortfarande helt sjukt segt och jobbigt. Tar hela kvällen.
    Sen är det Siri som har sitt lilla rejs. Njuter av dom men skulle så gärna vilja ha liiiite kväll med maken och bara för egentid också.

    Har förövrigt njutit av champagne för att fira mamma och pappas bröllopsdag idag. Och sen ett glas rött. Jag tycker det är helt ok att ta ett glas då och då fast att jag ammar. (med tanke på vindiskussion några sidor tidigare.) När M o M var små drack jag inget. Men nu känns det helt ok och inte någon fara med tanke på hur alkohoplhalten i mitt blod = i mjölken inte gör att Siri blir påverkad. Har full respekt för dig Fia och alla andra som inte håller med. Men som Pico säger så anser jag att det inte är förligt och abslout ingen dödssynd att njuta ett glas.

  • FiaEleonora

    komandiva
    Alla är vi olika och tur är väl det!!!! Tänk om vi alla tyckte lika och sprang efter samma killar... OJ vad min Stefan skulle bli jagad då! *skratt*


    * Savannah, Leah o Novali - mina mirakelprinsessor *
  • ordning i oredan

    Frida: Ska kolla vad det var för stil på våra mikk-line overaller. De var inte så stora i storleken, men kan ha varit 92...eller 86...

  • Romanova

    Vilka härliga sommardagar det är!{#lang_emotions_sunny}
    Idag har vi åkt ångbåt till Saltkråkan (Norröra), fikat på Snickargårdens café (flickorna undrade så var Farbror Melker höll hus), badat och haft det toppen. Kan verkligen rekommendera en tur ut i Sthlms skärgård med båt.

    Tidigare i sommar besökte vi Pippi-land (Astrid Lindgren Värld), en besvikelse. Jag tror att det var alltför mycket folk, stökiga barn som knuffades, långa köer till mat, plastigt, och tomma kulisshus som gjorde att vi inte gillade detta koncept. Flickorna genomskådade och frågade var den riktiga hästen Lilla Gubben var, det var ju bara en plasthäst... Nåja, vi hade härliga dagar ändå tillsammans med vänner på en fantastisk gård som heter Wallby Säteri. Helt fantastiskt ställe att umgås med vänner med barn på. Lamm, kaniner och får runt omkring, toppenstugor och en härlig frukostbuffé.

    Snart tar flickorna och jag en tur ner till mina föräldrar i Provence medans pappa vandrar till Keb.

    Komandiva - jobbigt med sömnproblem. Sover MoM fortfarande middag? Om ja, pröva att sluta med det. Våra flickor somnar kl 19 som stockar sedan de slutade med em-sömn (rätt länge sedan nu). Härligt med skumpa! Här har vi också avnjutit rosa sådan ikväll och firar att jag nu blivit ett år äldre. {#lang_emotions_cheers} Av grannarna fick jag en hel påse full med gula kantareller som jag gjorde paj med västerbottenost av, supergott.

    Massa hej hej kram!


    Lycklig mamma till älsklingarna Clara & Cassandra
  • FiaEleonora

    Romanova
    STOOOOOORT GRATTIS!!!!!!!

    Kan ni fatta att lillskruttan är 4 veckor imorn?? Dessutom på hennes riktiga bf! 11 augusti skulle hon ju ha kommit egentligen...


    * Savannah, Leah o Novali - mina mirakelprinsessor *
  • Pico

    Komandiva: Tråkigt att ni har jobbiga läggningar! Kvällarna är ju så viktiga (för oss iaf) och få lite egentid. Hur gammal är Siri nu??

    Romanova: Härligt m båttur! Vi älskar båtturer hela familjen men det blir alldeles för sällan t yvärr. Tråkigt att ni inte gillade Astrid Lindgrens värld. Jag som trodde att det var jättebra! Ha så mysigt i Provance! Jag o tjejerna åker till mina föräldrar på Åland i morgon kväll. Stort grattis på födelsedagen!!

    Här har Agnes tagit över utbrottsstafettpinnen med "bravur"! Hon startar konflikter som hon bara aldrig kan vinna och hon ger sig inte. Säger man A säger hon B. Säger man då B ändrar hon sig till A, Hon blir helt galen (Basse och SL fick se en lightversion i Blecktornsparken i torsdags.) Svärföräldrarna fick se henne in action i helgen och det var lite bra faktiskt. De har nog alltid trott att vi har överdrivit eller bara gnäller. Nu var de lite chockade. Svärfar är nog bra nervös nu, de ska vara barnvakter helgen om två veckor. Sigrid blir väldigt olycklig och orolig när Agnes drar igång tyvärr, vi mår helt enkelt väldigt dåligt allihop av hennes utbrott. De är intensiva och varar länge men de går över på ½ sekund och då är allt som bortblåst... I morgon ska vi gå till frissan och klippa dem för första gången. Sen åker vi till Åland resten av veckan. Brorsan m familj kommer oxå. Mysigt men tråkigt att inte T kan följa med.
    .


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • ordning i oredan

    NU sover barnen! De var så trötta efter första dagen på dagis, men oj vad det behövde kissas och annat innan de nyss däckade..... PUH! Det är heeelt otroligt vad de kan trigga igång varandra! Det duger bara med att jag ligger hos dem just nu. Önskar att de vore lite pappiga istället. Han har iofs aldrig några problem när han är själv med dem. Men är jag där så spelar de gärna ut ALLA kort.
    Någon som känner igen sig:)

  • Pico

    Oio: Nej faktiskt inte. Här duger T och jag lika bra, och det är jag sååå glad över! Men de försöker med en hel del innan de vill lägga sig, det ska kissar och killar på benet etc etc. Men sen ligger de själva och donar innan de somnar. Ganska kul att sitta och lyssna på dem i babyvakten.


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • Pico

    Tack Basse och Simma Lugnt för en trevlig dag i Blecktornsparken! Men OJ vad tiden gick fort! Vi fortsatte till Barkarby outlet efteråt och tjejerna fortsatte leka som tokar, de var helt genomsvettiga och hade sååå roligt. Otroligt nog höll de sig vakna i bilen hela vägen hem (de sov mellan Norrtull och Barkarby bara).


    Gräset är inte grönare på andra sidan, det är grönare där man vattnar!
  • keno

    Hej allesammans!

    Nu är vi tillbaka i stan igen efter ca fem veckor på landet.
    Har haft det jättebra förutom vädret som kunde ha fått vara bättre.

    Men här har det då hänt saker märker jag, både glädje och sorg.

    Stort grattis Lakrits Fia m familj till er lilla lillasyster!!
    Stort grattis till Heoo med en liten i magen!!

    Och en stor styrkekram till dig Frida och din familj, fasiken så dumt det skulle bli....
    Beklagar sorgen oerhört mycket!!

    Har tänkt mycket på dig sen jag läste igenom allt jag missat i lördags.

    By the way, har du fått tag på kläder till tjejerna, annars kan jag rota efter och se vad jag kan hitta.

Svar på tråden TWINS födda Jan-Feb-Mar 2007 (tråd 12)