• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    tes 75 skrev 2014-02-25 16:31:59 följande:
    Yep, på torsdag morgon!



    Åh Grattis tes 75!!!! Nu håller vi tummarna för att allt går bra! Själv börjar jag resan tvivla på om detta kommer att gå så bra då jag har de vanliga symtomen som jag har varje månad REDAN!!! IBS tarmen krånglar ju till det så det gör ju ont hela tiden där nere.
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-25 20:01:23 följande:
    Är det inte lutinus som gör det tror du?



    Vad är det? Jag är helt nollställd vad det gäller sånt här. Har inte läst något om vad som händer och sker!!!!
  • Frazze

    För första gången idag så åkte jag bara förbi bageriet! Kände inte för semla!!!!!! Är jag sjuk????? Skrev ett långt meddelande i morse som inte gick att ladda upp tyvärr. Mina progesteron heter MIC APL drt finns inget sånt där papper i som det står biverkningar och sånt på. Men jag har läst att man kan känna ett stick i livmodern när ägget fäster om det nu gör det då. Inte säkert att man gör det, men en del har tydligen gjort det. Frågan är när det fäster? I vanliga fall och vanliga vägen efter typ 7 dagar eller något sånt va? Hur blir det då för oss?

    Lycka till nu i morgon på ÄP tes 75! Ska hålla tummarna för dig!

  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-27 09:54:19 följande:
    Det blev 3 ägg! Och piggare simmare än förra gången då de bara hittade orörliga, så snäppet bättre utgångspunkt än sist! Nu jäklar.



    Åh va skönt att höra! Nu så hoppas vi på att alla tre tar sig Kommer de hjälpa till med att befrukta äggen, eller får spermierna jobba själva? Blir det ET på lördag nu då? Hoppas hoppas!!!!
  • Frazze

    Jo då! Du ska se att det blir ET av det! Måste hoppas och tro på det! Jag ska hålla tummarna för er

  • Frazze
    livit skrev 2014-02-27 11:54:35 följande:
    Grattis Tes! Hoppas på befruktning nu :)



    När är det din tur livit?
  • Frazze
    livit skrev 2014-02-27 14:40:14 följande:
    Ska till läkaren på måndag (dag 10) för vul och blodprov. Vi får se hur det går, känner inga större förhoppningar. Just nu känns det ingenting ...



    Jo då! Det oordnar nog upp sig ska du se. Vi får hålla tummarna för dig! Själv så fick jag ju sluta att ta mina tabletter mot min kroniska svampinfektion innan jag började med sprutorna och det där, så nu börjar jag känna av det lite igen så surt!!! Fattar inte varför man får det? Men tydligen så har det nog med hormonerna att göra. Jaja jag får ringa och kolla med dem om det finns någon annan medicin jag kan ta istället.
  • Frazze
    Micro skrev 2014-02-27 18:33:46 följande:
    Hej, ny i denna tråd. Fick avbryta min behandling idag på sprutdag 9 pga endast 1 äggblåsa. Har lågt amh å sköterskan sa att jag måste prata m läkaren om d blir ngt mer försök:(( det är vårt första så jag bröt ihop totalt. Läkaren ringer på onsdag, en hel evighet tills dess. har tagit gonal-f 150 o menopur 300. Hon sa att d är hög dos. Hur mycket har ni fått? Ska detta vara första å sista? Tack gör att jag får lätta mitt hjärta.



    Hur lågt ligger du i Amh? Jag fick Menopur 375 vilket visst ska vara den högsta dosen de ger nere i Göteborg. Vissa har fått Menopur 450 men läkaren sa att de har inte sett någon skillnad så det är onödigt att ge mer än 375 då. Jag fick fram 5st äggblåsor och har ett Amh på 0.2. Har två stycken på ruvning just nu, men vi får se hur det går. Har du provat Dhea? Jag vet inte om det hjälper, men lanske värt ett försök. Eller den lång metoden? Jag hoppas verkligen att det inte var ditt sista försök! Lycka till!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH