• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Lycka till!!!!!! Jag ska hålla tummarna för dig. Hoppas hoppas att våra små äggblåsor har växt till sig ordentligt nu.

  • Frazze

    Grattis blomman2! Det måste kännas riktigt skönt!!!!! I morgon kl 10.00 så är det dags för min dom. Konstiga är att jag har typ världens äl flytningar nu fastän jag tagit orgalutran? Vad är det för något då???? Eller kan det vara något annat kanske? Jag hoppas i alla fall kunna skrapa ihop 3 ägg nu i morgon. Jag kanske oxå får äggplock på torsdag då är vi helt ikapp. Tänk om det skulle gå vägen för oss båda? Haha då får vi bebis nästan samtidigt! Åh tänk att få en guldklimp!!!! Min mamma är helt säker på att det går vägen, det roliga är att hon har aldrig fel!!! Verkligen ALDRIG!!! Och hon säger att hon redan vet vad vi kommer att få. Jag tror att om det går vägen så blir det en kille! Har aldrig trott att jag skulle få något annat. Men skönt att det verkar ha gått vägen för dig då i alla fall! Pust!!!

  • Frazze
    Zwillinge86 skrev 2014-02-16 15:14:44 följande:
    Jag blev också orolig när jag fick ÄL-flytning, men har nu lärt mig att ÄL-föytning uppstår när östrogenet höjs, alltså inte kopplat till LH-stegringen. Så det är helt i sin ordning att du med all stimuleringsmedicin har ÄL-sekret :)



    Åh va skönt att höra! Blev lite orolig där och tänkte att det kanske inte fungerat på mej. Nu får vi se hur det ser ut i morgon då!!!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-16 18:34:14 följande:
    Jag har också haft det så några dagar, först trodde jag att jag inbillade mig men sen tänkte jag att det nog va i sin ordning. Hur tycker du att det känns i kroppen och sådär, svullen, spänner det något osv? Jag hade ju inte alls många innan i veckan och det har blivit fler nu så det kan ju mycket väl vara fler än vad de såg i fredags, håller tummar och tår!



    Nä jag känner knappt inget tyvärr! Men jag hoppas på att de som var i ok storlek har växt till sig så att det blir något att plocka. Som sagt det behövs bara ett! En endaste bebis är allt jag begär!!! Börjar redan att bli nervös nu. Snart dags för mina sprutor för kvällen! Hoppas att det räcker med det nu. Jag skriver och berättar i morgon hur det går eller hur det gick.
  • Frazze
    NinaCamilla skrev 2014-02-17 08:27:24 följande:
    Jegs: Jag har läst tråden från år 2011 och minns dig. Härligt att höra att er erferlängtade son är här Själv befinner jag mig i Grekland och precis fått 3 blastocystor via ÄD. Jag har oxå obefintligt amh-värde och orkade inte kämpa med endo-skadade äggen. Läser dock tråden aktivt eftersom amh-värde är omdiskuterad och intressant. Vi hoppas på att 4 ggr gillt nu. Lycka till med syskonförsök!



    Håller tummarna för att du lyckas denna gången nu då. Jag som sagt är inne på mitt första försök och ska nu ner på mitt 2:a ul i gbg nu. Hoppas att allt ser bra ut och att drt blir äp på onsdag. Annars får det kanske bli äd för oss oxå.
  • Frazze

    Två dagar Menopur och orgalutran till och äp på fredag! Hoppas hoppas nu att allt växt till sig! Ett på 17mm ett på12mm ett på 11 mm och helt plötsligt 2 på 10mm. Ska man vara nöjd eller skraj eller missnöjd?

  • Frazze

    Men de har ju inte växt till sig helt ordentligt allihop? Det är ju bara 2 st som man nästan kan räkna med om man går på storleken. Om inte de andra två el tre säger poff och växer så det knakar på två dagar nu. Please! Grow big!

  • Frazze

    Om det ändå kunde vara så!!!!! Ja den ena fanns ju inte alls i fredags och nu poof så var det en extra på 10mm (höll på att skriva cm) Ja nog med drama nu! Nu vill jag att allt ska gå vår väg! Alla här på denna tråden ska lyckas! Om man skulle få en tös så hoppas jag att hon i så fall ALDRIG behöver genomlida detta!

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH