• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Tack Blomman! Jag sitter och väntar här nu. Har precis lämnat blodprov! Är så nervös att jag typ kräks snart! Men det är ju alla hjärtans dag idag så det måste bara bli bra nyheter.

  • Frazze

    Nä det var inte så bra nyheter för mig heller! En äggblåsa på13mm en på 9 mm på samma sida och på andra sidan var det bara två på 10mm. Ska på ul igen på måndag :'( jaja! Man får ju inte sluta hoppas ändå!!!

  • Frazze

    Ja det känns ju inte som att man vill fira i alla fall. Men som sagt inte ge upp!! Det är bara att fortsätta hoppas! Vad annat kan man göra? Gräva ner sig under en sten i skogen kanske? Jag hoppas att alla fyra växt till sig tills på måndag! Men drt känns som att alla hjärtans dag är slutfirad för min del!

  • Frazze

    Jag har inte den blekaste faktiskt???! Jag vet bara att jag ska fortsätta med menopur samma dos tills på måndag. Jag antar att jag får veta om det blir något äp och när det blir i så fall på måndag. När tror du att du har äp då? Eller vet du det redan? Jag hoppas att du får ut några. Hon sa ju att man kanske utvecklar fler äggblåsor tills på måndag? Låter ju lite konstigt tycker jag eller?

  • Frazze

    Ja du har så rätt! Man vill ju bara att det ska gå bra med en gång. Jag kanske har ett guldägg här redan! Vem vet? Nä jag har köpt en present till min man som jag hopas att han blir glad för! Inte det lättaste att köpa nåt till honom. Sen ska jag bara köpa ett kort och lite blommor. Klart vi ska fira, fast jag inte känner för det lika mycket som jag gjorde innan jag fick de mindre bra nyheterna. Men som sagt, måndag är avgörande antar jag. Förresten hur lång tid emellan försöken brukar man ha? Alltså när brukar man få försöka igen efter ett försök?

  • Frazze

    Menopur 375 vad det nu är? Mg?? De ringde och sa att mina provsvar såg bra ut i alla fall. Vi får väl se hur det går!

  • Frazze
    Hannah8401 skrev 2014-02-14 18:39:25 följande:
    Zwillinge, det låter ju mycket mer troligt att det är pga hormonell obalans med tanke på din ålder. Jag hade den teorien om mig själv också. Det var först när jag drog ner ordentligt på min träning och tog progesteron efter äl som jag blev gravid. Båda gånger.

    Hormonell obalans kan nog bero på mycket, speciellt med den typen av liv man har nuförtiden.

    Frazze, de där 3-4 äggblåsorna växer väl till sig så du kan plocka dom? Har dom någon gräns för hur många du måste ha?



    Nä sköterskan sa att de plockar även om det bara är två blåsor. Så det kanske jag klarar då! Men sen är det ju då chansen att de skulle vara någon bra kvalite på dem ganska låg. Men jag får hoppas på det bästa!!!!!

    Blomman2 Hur gammal skrev du att du var? Och hur gamla är ni andra? Vad de såg på mej var verkligen bara 2 äggblåsor på höger sida 13 resp 9mm och på vänster sida hittade de knappt äggstocken, men efter mycket tryckande och letande och myyyycket smärta så hittade hon 2 äggblåsor på 10mm styck. Men that's it! Men de sa ändå att det tydligen kunde dyka upp tills på måndag. Jag hoppas på det även om det inte ser så ljust ut!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-14 20:57:50 följande:
    Jag är 27.. De fick leta som tusan på mig också efter den vänsta.. Det brukar vara så tydligen, tarmarna är mer i vägen där.. Men visst, har man stora äggblåsor så syns dem ju trots tarmar.. mina va ju bara 3-4 mm på den sidan så jag räknar inte så mycket med min vänstersida utan hoppas på dem på höger.. Jag ska på ultraljud på söndag och om det ser om ut då blir det ÄP på tisdag, har det inte hänt så mycket får jag väl fortsätta med sprutor ett tag till antar jag.. 



    Jag vet inte vart jag fick ifrån att du var 38år???? Men va illa att du är så ung och redan har så lågt! Det kanske jag oxå hade, men jag visste i alla fall inte om det då. Jag träffade min man när jag var 27 och tänkte INTE skaffa barn då. Önskar att jag försökt då istället. Men jag känner att jag börjar bli lätt trött på att ta sprutor nu i alla fall. De kan vara så svåra att få in! Och nu har jag stuckit sönder mej. Tror jag tvekar för mycket när jag ska sticka. Jag hoppas i alla fall att det ser mycket bättre ut för dig nästa gång du kommer in på UL och att det blir äp på tisdag! Heja små äggblåsor! Väx nu!!!!!!!!!
  • Frazze
    Kattflickan skrev 2014-02-14 22:56:00 följande:
    Blomman och Frazze: Jag hejar på era äggblåsor och hoppas det blir fina ägg vid äggplocket!



    Tack så mycket kattflickan! All positiv energi behövs! Tyvärr hinner man inte läsa alla inlägg, hur går det för dig själv?
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH