• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    tes 75 skrev 2014-02-18 09:25:02 följande:
    Kör maxdos Menopur denna gång (försök #2) och känner idag efter 4 sprutor mig ganska illamående, och har lite värk i kroppen och huvudet. Minns inte att jag var särskilt illamående förra vändan, så förhoppningsvis händer det mer grejer där nere bland äggen denna gång!



    Jag mår oxå skit illa nu. Har mått pyton i flera dagar och haft världens huvudvärk. Skönt att det snart är över nu. Ja för denna gången i alla fall. Jag som har IBS har lidit fruktansvärtav detta! Fy! Men om det hjälper mej att få en liten så är det värt allt! Någon av er som blivit riktigt griniga och lättretliga? Vilken tid på torsdag har du Äp Blomman? Jag ska vara nere i götet kl 08.00 på fredag och sen sker plocket kl 09.00. Sen är det bara att vänta!!! Kommer att vara den värsta tiden innan man får veta om det är bra eller inte. Sen om det är bra så kommer värsta tiden att vara innan Mens! Har det fäst? Sen är det bara att inte få Mf då. Inte för att ta ut något i föreväg alltså Fy att behöva gå igenom detta alltså
  • Frazze

    Jag kollade precis in min Ovitrelle spruta och den är den där som de visade på kliniken. Fy jag hoppas jag klarar av att fixa det, den verkar ju lite besvärlig. I morgon kl 21.00 så är det dags i alla fall. Att koncentrera sig på något annat känner jag är helt omöjligt!!! Det snurrar ju i huvudet hela tiden!!

  • Frazze

    Samma här! Vi åker tåg för att slippa köra 20mil. Så vi åker kl 05.30 på fredag morgon. Och jag åt en semla alldrles nyss mmmm det var gottit! Jag önskar dig all lycka i morgon! Hoppas nu att det går vägen för dig! Kram

  • Frazze

    Haha ja just det! Ja men man kan inte få tur nog nu känns det som! Sen är jag lite veckovill och vet knappt vad det är för dag. Men lycka till på torsdag och hoppas att guld ägg/äggen finns där! Hur många vill du att de sätter tillbaks in om du får ut några som är bra? Vi har sagt två om det nu skulle gå

  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-19 04:46:51 följande:
    Inte bra att vara vaken på natten, alldeles för mkt tankar :S om ett dygn åker vi. Tänk om de inte hittar några ägg, eller att de är av dålig kvalité :'( får försöka tänka på annat under dagen..



    De tankarna far i mn skalle hela dagarna oxå. Värsta är att jag läser på komvux och har prov på torsdag. Koncentrationen är verkligen inte där den borde vara. Jag har ju ändå nästan 10år på dig, och de säger ju att chansen att lyckas är större ju yngre man är. Jag tror att det kommer gå bra för dig. Hoppet är det sista som överger en väl?
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-19 07:05:14 följande:
    Urk, mår kraftigt illa idag, efter 5 dagars sprutande med full dos Menopur. Kan man bli överstimulerad när man har lågt AMH? Känns inte som jag borde vara orolig, väl?



    Ja 12 dagar med menopur är inte bättre :-P vad har du för dos då? Jag har 375, men någon skrev till mig att högsta dosen menopur var 450??? Jag har inte en aning! Men idag är det dags för min ovitrelle vilket känns förbannat skönt!!!!! Magen är som en ballong och illamåendet är visserligen bättre just nu, men har vart riktigt illa. Typ graviditets illamående! Blir bättre när man ätit. Min orgalutranspruta sved som eld igår när jag tillslut fick trycka in den jag hoppas att det går vägen första gången, för jag vill hellst inte göra om detta igen. Tror inte vi kan bli överstimulerade faktiskt! Inte en chans för mej i alla fall med amh på 0,2!
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-19 13:40:33 följande:
    Precis, högsta för menopur är 450. Vi får tänka att de kraftiga biverkningarna tyder på full aktivitet i äggstockarna! Förra IVF-försöket mådde jag illa men inte alls så här. Känns som sagt precis som graviditetsillamående. Hur som helst, vad skönt att du nästan är klar med steg 1 nu! Håller tummar för dig imorgon.  



    Det är konstigt då att de talar om för mig att jag har högsta dosen av menopur när drt tydligt inte är det??? Så förbaskat skönt att det är sista sprutan idag. Hade inte orkat så värst mycket stickande till. I alla fall inte i rad såhär. Nu om det inte blir något så är det ju i alla ffall uppehåll tills nästa gång man kör! Hur många försök har du gjort? Har du barn innan?
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-19 15:54:41 följande:
    Det nuvarande är mitt andra IVF-försök. Gjorde första i nov-dec 2013, men fick inget embryo tillbaka. Fick ut 3 ägg, endast 1 befruktades, men blev alltså inget embryo. Jag har 2 barn sedan tidigare, med min förra sambo. De kom till på naturlig väg och jag hade då lätt för att bli gravid. Min nuvarande sambo gjorde en vasektomi för 6 år sedan, så därför måste vi göra IVF. Vi trodde att enda hindret var om han inte hade några spermier längre, men ack så fel vi hade. Mitt AMH ligger på 0,5. Är 39.



    Det är detta som jag är precis livrädd för att man ska få ut 5st ägg om jag nu skulle ha tur. Troligtvis är det kanske 3 st. Sen att det inte blir något av det. Fyyyy vilken otäck tanke det är! Jag har ju inga barn innan, aldrig vart gravid för man skulle ju minsann skydda sig mot oönskade graviditeter!!!! Hade man fått reda på detta så hade vi ju sökt för i alla fall 3 år sedan! Men jaja det går som det går. Hur mycket får ni betala för detta kalaset om jag får fråga? Tänkte om våra försök inte räcker till och vi får gå på äd istället.
  • Frazze

    Åh fyyyyy vilka pengar allt ska kosta! Får man inte betala nog när barnet är fött och ska växa upp? Men vad gör man inte för en liten? 2,5 timma kvar till Ovitrelle sprutan nu!!!! Höööög koncentration på mitt pluggande inför provet i morgon känner jag

  • Frazze

    Jag vet hur du känner dig Blomman2. Jag har legat vaken sen kl 2.30 och repeterat remburs och swift och likviditetsstyrning innan allt övergick till äp och kvalitet och embryon. Min man är den som aldrig sover bra i vanliga fall, men i natt har han snarkat som aldrig förr. Visserligen glad att jag har plugg att tänka på, men tyvärr så räcker det inte. Lycka till idag och hoppas nu att allt går hela vägen för dig! Min tur i morgon :-O Hoppas att man inte får allt för ont efter äp bara.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH