• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Provet gick väl sådär! Hade koncentrerat mig på fel saker och glömt av en del ansdra saker. Men ett godkänt blir det i alla fall. Hur gick det med äp? Gjorde det ont? Gör det ont nu efter? Och givetvis fanns det några ägg? Kram

  • Frazze

    Men GRATTIS!!!!!! Äh jag tror att du har stor chans nu! Du är ju väldigt ung och har förmodligen bättre kvalite än de som är äldre och får ut många ägg. Shit!!! 11st alltså??? Jag är som sagt glad om jag får ut 3 st, och jag är äldre än dig så kvaliten kommer nog att vara sämre oxå. Men man får inte ge upp hoppet!!!! Just nu så känns det som att mina äggstockar är på väg att komma ut ur mig! Min mage är som en ballong. Det trycker ordentligt där nere så kissar gör jag heeeela tiden. Hoppas nu att alla mina 5 ägg är tillräckligt stora för plock!!!!

  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-20 10:49:50 följande:
    Ja, fy. Dyrt är det. Egentligen borde vi spara pengar till större bil och boende nu, men längtan efter ett gemensamt barn är för stark för att kunna stoppa åt sidan. Så det är bara att hosta upp.. Fått finansiera halva detta försök med lån från Human Finans, annars hade det aldrig gått.



    Så surt att behöva låna pengar till det bara! Alltså om det inte skulle fungera tillslut. Vi får ju våra 3 första försök eftersom att vi inga barn har tidigare, men det är ju inte säkert att det räcker med de försöken. Man tycker ändå att man borde oavsett om man har barn innan eller inte, ändå få de första 3 försöken. Om man fått barn den naturliga vägen innan alltså. Jag hoppas verkligen att ni lyckas på detta försöket nu då så att det inte blir mycket dyrare för er.
  • Frazze

    Min tur i morgon bitti! Blir väl ingen sömn i natt heller, så det är väl bäst att vila lite nu istället. Jag tror i alla fall inte att det har dykt upp några fler äggblåsor på mej, så om nu alla 5 har växt till sig så får jag ju vara nöjd. Är ju kvaliten som betyder något i slutändan!

  • Frazze
    Kattflickan skrev 2014-02-20 10:37:48 följande:
    Grattis Blomman!!! Vilket superresultat! Jag var med om att de vid Vul bara såg ca 3 vettiga blåsor. När de plockade fick de ut 8 ägg, varav 6 blev befruktade. Ibland kan det vara så. Nu håller vi tummarna för dina ägg!



    Blev det någon bebis av något av de äggen då?
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-20 15:02:49 följande:
    Tack! Första VUL imorgon efter 7 dagars sprutande. Sjukt nyfiken hur det gått denna gång!



    Men va spännande!!!!!! Jag är på äp och du på vul!!!! Jag hoppas att de hitta många stora fina äggblåsor där inne!!!!! Jag mår så illa idag så jag smäller av!!!! :-P Hade inte klagat om jag visste att det var för att jag var gravid, men nu är jag ju inte det så då kan jag allt gnälla lite.
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-20 15:23:33 följande:
    Får hålla tummar åt oss själva och varandra imorgon då



    Ja det ska jag verkligen göra!!!! Hoppas nu att det finns ett guldägg där inne eller två! Please!!!!! På oss båda
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-20 16:30:42 följande:
    Nu tror jag det är jag som får peppa dig lite!! :) på mig såg de alltså 5+2 större äggblåsor i söndags, de andra va verkligen pyttesmå och han mätte inte dem ens! Så jag hoppas på att du har några som gömt sig och som gör ett bra upplopp! I vilket fall som så är det viktigast att de får ut ägg! Världens största lycka till, håller tummarna för bra sömn och skörd :)



    Ja med tanke på att det bara var 4 st första ggn och 5st andra ggn, så vet man ju aldrig vad resultatet kan bli. Så länge där finns ett el två st som är riktigt bra så är jag lycklig! Och sen att det fäster med naturligtvis!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-21 04:50:46 följande:
    Än en gång Frazze, lycka till!



    Ja nu ska det bli spännande att se vad som händer :-O Sitter på tåget nu och drömmer om mat!!!! Jag som är världens frukost människa alltså! Meddelar senare hur det har gått.
  • Frazze

    Då så var det gjort! 4 st ägg vad vi vet i alla fall, men det är bara ett som behövs. Hoppas det är kvalite på dom nu!!!!! Lycka till nu tes 75, du hade lika många som jag då. Hon tömde två st mindre oxå, men det var nog inget i dem. Lite lagom mosig känner jag mig allt.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH