• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    blomman02 skrev 2014-02-23 13:59:11 följande:
    Då har ni säkert fått tillbaka en liten diamant nu :)



    Det blev TVÅ stycken!!!!!!! Och av bästa kvalite sa de innan de förde in dem! Finns ingen som kan ta bort leendet från varken mig eller maken idag.

    Vi är helt borta och kan inte förstå att detta är sant??? Vi grät och skrattade om vartannat och kan inte fatta att det är sant! Ett av dem kan ju ta sig om inte båda Wiiiiiiiiiiiiiii
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-02-23 14:54:43 följande:
    Tjohooooo!! Vilken lycka att få tillbaka två, åhhh så roligt!!! Världens största grattis och lycka till spark!



    Tack! Ja nu får vi se om ett eller båda tar sig där inne. Man är ju typ livrädd att röra sig! Men idag så tillåter jag mig att vara precis överlycklig! Nu ordnar det sig för oss Blomman2 jag tror på detta nu
  • Frazze

    Ja hon sa att i morses så såg de att bara ett ägg såg super ut, sen när de tittade nästa gång så var de två. Och nu sitter de i mig!!!! Hon visade på ul att det där vita där är vätska luft och de två guldäggen. Inga i frysen visserligen, men jag tror att i alla fall ett vill fästa De sa själva att de hade vart lite oroliga då det inte såg så bra ut i fredags, men att de var väldigt nöjda och positiva till dessa ägg. Och så sa hon som har kollat till dem att - Ja de är den nästa sorten oxå. Jösses jag höll på att svimma av lycka där och då! Nu så håller vi tummarna för er alla andra som håller på med sprutor då. Testa Borago fram till äp! Verkar ha funkat för mig i alla fall.

  • Frazze

    Oj felskrivning igen!!! Den bästa sorten ska det ju vara!!! Jag har svårt att få in de rätta bokstäverna jämt på denna skit telefonen.

  • Frazze
    livit skrev 2014-02-23 19:38:54 följande:
    Vad är Borago?



    Köper man på hälsokost! Det har vitamin b6 och jamsrot etc. Jag läste en gång att det skulle vara bra. Jamsrot är ju väldigt vanligt i Afrika och de verkar ju inte ha några problem med att bli gravida där nere.
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-02-24 08:24:53 följande:
    Grattis till ruvardag 1 Frazze! Här är det förhoppningsvis sista Menopur-dagen. Börjar bli riktigt less på detta illamående. Underligt att det kan vara så olika vid olika behandlingsomgångar. Förra hade jag enorm värk i kroppen, lårben, armar, nacke, skuldror, och denna gång mår jag bara illa, nästan dygnet runt. VUL #2 imorgon, sedan förhoppningsvis Ovitrelle imorgon kväll. Äggplock torsdag & ET lördag. Och så lite lagom stress på det med  sjuka barn som jag måste vabba för i veckan. Jag eller sambon FÅR INTE bli sjuka!



    Oj efter mitt 2:a vul fick jag vänta i två dagar tills jag fick ta min ovitrelle spruta. Men jag ska hålla tummarna för att allt går bra och att ni håller er friska. Det är ju som sagt Vabuari fortfarande och alla är sjuka. Peppar peppar så har jag inte vart förkyld på säkert 3-4 år. Hoppas jag slipper det nu med. Lycka till!!! Jag hoppas att det blir några guldägg nu som ni kan föra tillbaks!
  • Frazze

    Förresten tes 75 så mådde jag oxå så fruktansvärt illa under behandlingen och jag tror att även blomman gjorde det, så alltså ett gott tecken på att det går som det ska! Jag är precis livrädd för att typ röra mig eller göra något nu! Jag vet att man ska kunna vara som vanligt och leva och träna som man alltid gör, men ändå är man så löjlig! Jag är så nervös för att det inte ska fästa och bli något av det. Med tanke på att det bara är 25-30% som det blir graviditet av. Vi har ju två ägg så vi hoppas ju att chansen ökar lite då i alla fall. Berätta gärna hur det går. Blomman2 Hur går det för dig? Är du lika nojjig som jag? Jag har lust att hellst ligga i sängen med rumpan på en kudde tills det är dags för test! Fy för 15 låååååånga dagar.

  • Frazze

    Jag läste ditt meddelande nu Blomman! Har svarat med Det är bra att du bestämt dig för att vara positiv. Min man går runt och kallar guldäggen för plupparna Hahaha! Vet inte vem som längtar mest av oss två! Men om man är positiv och glad så kanske det går lättare! Vem vet? Nu är det bara att börja nedräkningen till för mig den 10mars då.

  • Frazze
    livit skrev 2014-02-24 22:40:36 följande:
    Ah, ok. Har värre att vänta med andra ord :P

    Fick ni också en konstig färg på urinen? Orange-aktig?



    Japp! Trodde dock att det var från mina kalcium tabletter med gurkmeja i. Men väldigt mörk blev den. Jag minns inte riktigt när jag började må illa, men kanske efter 4-5 dagar. Och ont i huvudet och trött blev jag med. Mådde allmänt piss om man får uttrycka sig så. Och så lite spänning i äggstockarna kände jag, det typ stack lite i dem.

    Lycka till idag tes 75!!!!! Jag hoppas du får ut några riktigt fina guldägg!
  • Frazze

    Ruvardag 2 idag! Suck! Vad man ska behöva genomlida då för att just "bara" bli gravid! Vissa spottar ju ut ungar hej vilt, medans vissa får kämpa som bara den! Finns då minsann ingen rättvisa i denna värld. Kan inte tänka på något annat än den 10mars då jag får testa och uppleva antingen euforia eller total devistation!

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH