**Den stora feta LCHF-tråden**
Undrar hur mycket fel det slår. Imorgon ska jag tex laga en skaldjurssås och då kan man ju inte fiska upp alla ingredienser och väga dem efteråt.

När jag vid dagens slut ska räkna ihop procenten, är det vanliga % då eller E-%?
Stjierna: När du gör ditt bröd, brukar du alltid ha Chevrette i eller blir det lika gott med vanlig ost? Är Chevrette hårdost eller mjukost och går den att köpa i vanliga affärer? Det börjar dra ihop sig för mens och jag lider helvetes kval efter alla typer av kolhydrater, så jag tänkte unna mig lite lchf-bröd. Det känns farligt och väldigt otillåtet och jag hoppas att suget efter vanligt bröd inte blir för stor efter det.
Jag kan iaf ge mig en liten klapp på axeln idag. Har avverkat 30 minuter gående på bandet, med olika intervaller. Sen 15 minuter med gå och springa, även det i intervall och sen 15 minuter och varva ner på 4-5 km/h. I steg räknat är det bara halva dagsransonen men eftersom jag knappt rört mig den senaste månaden så kanske det räcker för idag. Känner mig iaf mör i benen efter springandet.
Oki, det blir att åka och handla idag med hör jag. En annan fråga, vad bakar man bäst med mandelmjöl?
När man ger kroppen något nytt att tänka på, hur lång tid måste man hålla på med det innan det ger resultat? Tänker på träning då jag sprang lite imorse...
Stjierna: När du gör ditt bröd, använder du då M eller L på äggen? Och sen funderade jag även på det du skriver att man ska vispa kraftigt efter att man tillsätter bakpulver? Blir det inte väldigt kompakt då?