• LS 1976

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Snuffan: Jag har berättat för min chef, tyckte det var enklast så. På mitt jobb får man gå på läkarbesök på betald arbetstid, det har alltså inte varit några problem när det varit dags för blodprov och VUL. Eftersom vi bor ca 60 mil från KI har vi stannat kvar i Sthlm dagarna mellan ÄP och ET. Dagarna för ÄP och ET räknas som läkarbesök och då har jag haft betalt från jobbet, dagarna däremellan har jag tagit semester.

  • LS 1976

    Vi har nu fått tid för vårt nästa PGD försök, blir en tur till Sthlm i början av november om allt går enligt planerna. Ska börja medicinera vid nästa mens. Har haft ett självvalt uppehåll för att ge kroppen lite tid att återhämta sig. Detta blir PGD försök nummer 5.

  • LS 1976

    Hej igen,

    Här inne var det full aktivitet. Själv är jag återigen mitt uppe i en behandling efter ett självvalt uppehåll. I tisdags började jag med Menopuren efter att ha tagit nedregleringssprutor i ca 2 veckor. Tur att det inte är bikinisäsong för min mage är full med röda prickar efter alla nålstick, tar en spruta på morgonen och två på kvällen. På tis nästa vecka är det dags för VUL och har planerat ÄP den 5 nov på KI Huddinge. 

  • LS 1976

    Idag var jag på RMC i Malmö och gjorde VUL. Resultatet såg bra ut enligt KI så på måndag blir det ÄP som planerat.

    Snuffan: Jag har tidigare gjort 2 ET på KI och vid båda tillfällena har läkarna låtit oss avgöra om vi vill sätta in ett eller två embryon. Vi har valt 2 vid båda tillfällena.  

  • LS 1976
    simple82 skrev 2012-10-30 15:12:38 följande:
    De görs då i samband med ivf antar jag? El vid FET ex? El är de nått speciellt?

    ET och FET är samma sak. ET är insättning med färskt embryo, FET är insättning när embryot varit fryst.
  • LS 1976

    Då var man ruvare igen, får se om det blir 3:e gången gillt. Denna gång blev det bara ett embryo som var "rätt". Fick ut 7 ägg, 6 st blev befruktade och gick vidare till biopsi, av dem var ett av kvinnligt kön och kunde sättas tillbaka.

  • LS 1976
    simple82 skrev 2012-11-12 09:50:01 följande:
    LS; Är de 3 pgd ivf:en el har ni gjort FET och sånt imellan? Önskar lycka till och håller tummarna!! =)
    Det är 3 PGD IVF:er. Vi har aldrig fått några ägg till frysen. Totalt har jag gjort 5 behandlingar, bara 3 av dem har lett till att jag fått embryo/n insatt.
  • LS 1976

    Vi har kört oskyddat sedan det bestämdes att vi skulle göra IVF. Jag har aldrig lyckats bli gravid på egen hand.
    Har också försökt skaffa barn i cirka 5 år.

  • LS 1976

    Om vi inte lyckas bli gravida nu på detta sista IVF försök lägger vi bebisverkstaden på hyllan. Vi har pratat om adoption men varken sambon eller jag vill adoptera. Jag är inte på något sätt motståndare till adoption men jag orkar inte med fler utredningar nu. IVF karusellen har varit i gång i ca 5 år med utredningar, läkarbesök och all denna väntan... Jag vill inte börja om på nytt med detta.

Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång