• LS 1976

    IVF/PGD väntar på eller är igång

    Min remiss gällande PGD skickades till Sthlm i slutet av 2009. Det var inga som helst problem att bli beviljad PGD trots att sjukdomen jag är bärare av inte är dödlig. Verkar vara stora skillnader mellan olika landsting. Att någon kan "tvingas" till en abort borde vara skäl nog.

  • LS 1976

    Chief Wiggum: Har du skrivit in dig på mödravården ännu? Blev det Capio? Jag tänkte ta kontakt med dem nästa vecka efter att vi varit på RMC. Fick du göra UL el VUL när du var på RMC efter att du plussat?

  • LS 1976
    Chief Wiggum skrev 2012-12-08 10:54:33 följande:
    LS,när är det vul?
    Jag har tid på RMC nu på tis. 
  • LS 1976
    Kattflickan skrev 2012-12-09 10:06:36 följande:
    Hur känner du dig LS? Mår du illa? Skönt att du så snart gör VUL!
    Jag mår bra, är bara mer trött än vanligt. Har inget illamående eller andra krämpor. Känns skönt att det snart är VUL, är väldigt nyfiken.
  • LS 1976
    Yrja M skrev 2012-12-11 17:42:25 följande:
    Åhh vad roligt att det gick bra på vul och att det var hjärtslag! Glad

    Är datumet beräknat på när du gjorde insättning eller embryots storlek?



    Läkaren igår räknade utifrån insättningsdag. När jag pratade med en sköterska tidigare räknade hon från uttagsdagen. Det slår på 4 dgr så skillnaden är ju inte så stor.
  • LS 1976

    Det var ungefär samma för oss. Fick dock inte fullt så många ägg nu senaste gången men det enda som klarade biopsin växer nu i min mage,

  • LS 1976
    Tez skrev 2012-12-13 20:15:42 följande:
    Nu är alla mediciner inskaffade, tacksam över högkostnadsskydd, och på måndag börjar jag spraya!
    En fråga till er som gjort resan... Hur säker är karolinskas planering, vågar vi boka tåg och hotell? När vet vi att min kropp följer deras planering liksom... Vi har ju lång resväg.
    Det är dessvärre svårt att säga, allt hänger på hur din kropp svarar på medicinerna. Jag har fått avbryta ett försök efter att min kropp inte ville nedreglera sig, sprayade i ca 2 månader utan resultat. Övriga 5 gångerna har det gått bra, kroppen har reagerat som den ska och tidsplaneringen har stämt. Vi har dock fegat och kört bil upp till Sthlm från Skåne.

    Vid ett av försöken ändrades förresten tiden för ÄP, jag var nedreglerad och redo för hormoner medans en annan tjej hade halkat efter i sin planering. KI ringde då och frågade om vi kunde byta tid med varandra, det var helt frivilligt och inget tvång. Jag hade inget emot att minska ner min behandling med en vecka.
Svar på tråden IVF/PGD väntar på eller är igång