• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (TV)
    Anonym (VarbergV) skrev 2018-02-19 17:36:02 följande:

    Just det har jag aldrig upplevt jobbigt på något sätt. Vi tycker alldeles för mycket om varandra för att låta det bli ett problem. Det som är jobbigt är att jag faktiskt inte är helt säker på att han är ärlig mot mig. Och det kan finnas flera orsaker till det, eller så har jag fel! Oavsett vad så finns mina känslor där och det kommer de med stor sannolikhet att fortsätta göra. Antingen så får jag stå ut med det och njuta av den intensitet som finns i vår relation, och helt enkelt acceptera att det kommer att stanna vid det. Eller så kommer jag till en punkt där jag inte klarar av det längre och behöver då vara tydlig med att vi behöver hålla ett stort avstånd till varandra, med effekten att då kommer jag stå utan honom, vi kommer att stå utan varandra. Eller så finns där något som faktiskt blir någonting på sikt. Jag vet ärligt talat inte. Men en annan människa kan inte påverka mitt beslut att vara kvar på arbetsplatsen eller inte, jag måste hitta mina egna strategier för att hantera det. Mitt i allt detta känner jag någon form av lugn, och någon form av trygghet. För det finns någon form av kärlek och den är jag rädd om oavsett utgång.


    För en utomstående låter det som att du är förälskad i honom och han känner inte likadant men uppskattar er flirtiga relation och uppmärksamheten han får av dig. Hoppas för din skull att det inte stämmer!
  • Anonym (Faaan)
    Anonym (Tin) skrev 2018-02-18 14:16:23 följande:

    Vem av er gjorde slut och varför?


    Hon gjorde slut med mig, det blev så mycket missförstånd i vårat förhållande så hon orkade inte längre
  • Anonym (Tin)
    Anonym (Faaan) skrev 2018-02-22 20:28:22 följande:

    Hon gjorde slut med mig, det blev så mycket missförstånd i vårat förhållande så hon orkade inte längre


    Tråkigt att höra! Ofta ställer missförstånd till det.

    Mycket kan räddas via bra kommunikation!
  • Anonym (Jahapp)

    Hur fan kan du bli sur för jag inte orkar ha kontakt längre? Helt otroligt hur du & de dina lyckas vrida att allt jag gör är fel? Trots att allt är bara en respons på vad du gör & gjort. Är du för blåst för att förstå jag har inget val mer än försöka glömma dig när det gör ont påminnas om dig. Du kan inte ens säga förlåt när du vilselett mig eller sårat mig. För du gör aldrig några fel va?

    Din idiot jag både saknar & älskar dig. Men har fattat att jag betyder inte ett piss för dig. Aldrig känt smärta så här, över någon tidigare.

    Gå om du vill gå, stanna om du vill stanna.

    Spela aldrig på mina känslor, bad jag dig flera gånger.

    Önskar innerligt att du inte sårat mig medvetet, att du verkligen var förvirrad som du sa. För detta har skadat mig.

    Gör aldrig så mot någon någonsin igen, du får inte vara så egoistist.

    Om du skulle älska mig som du sa? Vad är du rädd för?

    Jag klagar bara när man lurar mig eller sviker sitt ord. Ät, gå & stå som du vill. Jag klagar aldrig.

  • HelaGotland

    Varför måste vi låtsas att vi är främlingar? Vi kommer aldrig bli lika tajta som vi var när vi brukade sitta uppe till fyra på morgonen med en flaska vin och bara prata. Jag fattar att du kapade banden, men jag kommer aldrig fatta riktigt varför eller hur du funkar. Eller varför DU var avundsjuk på MIG. Men det är så himla löjligt att ghosta irl. Vi kommer ju fortsätta träffas, våra kretsar är små och sammanflätade. Du kan väl iaf säga hej? Önskar du kunde mogna lite. Du är faktiskt inte 25 längre.

  • Anonym (Vill bryta tystnaden)

    Hej mamma och pappa

    Nästa varje dag från det att jag var 9 år så tvingade min bror mig att ligga naken med benen isär så han kunde stoppa in sin snopp i mig, jag ville inte det!! men han sa att han måste för det är skönt för honom... Det var inte skönt för mig! det gjorde ont....
    Ibland kom det blod. Ibland ville han att vi skulle leka porrfilm, då skulle han få stoppa snoppen överallt i mig. JAG VILLE INTE DET... Men han sa att jag måste för annars skulle han berätta för mina kompisar att jag fått hår på snippan. Så då fick han stoppa in den där han ville.
    Vet ni hur mkt jag hatar honom? Att Jag fortfarande måste träffa honom, fast att jag inte vill? för vad skulle ni säga om jag helt plötsligt inte vill komma på alla kalas? Om jag helt plötsligt slutar hjälpa honom pengar? Jag vill inte hjälpa honom med hans skulder mer? Han har redan fått min själ, min oskuld, min barndom, min framtid. Jag vill inte ge honom mina pengar som jag jobbar hårt för. Jag har gått i skolan i många år för att kunna få jobba och hjälpa våldtäcksoffer. Pappa, du har frågat mig många ggr vad det är som driver mig så hårt, men det kan jag ju inte berätta. Ni är stolta över mig, det säger ni.
    Ni frågar mig så ofta varför jag dricker så mycket alkohol, hur skall jag kunna säga till er att jag måste det, för annars känner jag hans kropp mot min, jag känner hans snopp överallt i mig även om det har gått 20 år sedan han slutade.
    Bara alkoholen tar mig därifrån, den gör mig trygg....
    Ni kunde inte hjälpa mig när jag var liten, ni såg inte.... ni hade fullt upp med att hata varandra, fullt upp med er skiljsmässa. Jag kunde inte berätta varför jag skar mig, eller varför jag bröt mina egna fingrar. Jag var rädd att ni skulle bli mer ledsna då och att mamma skulle gråta mera, för mamma grät faktiskt mkt pappa! varje gång hon hittade dig tillsammans med en annan kvinna. Jag ville vara stark för er.
    För 3 år sedan berättade du mamma för mig i förtroende och jag fick lova att inte berätta för någon för då skulle min bror bli ledsen. Du berättade att psykologer och läkare sagt till dig och pappa att min bror har en psykisk funktionsnedsättning. Men ni ville inte tro på det, ni tror ju inte på mediciner eller psykvård.
    nu sitter jag och tänker.... om ni hade lyssnat på läkarna, hade JAG varit fri då?
    Hade jag kunnat haft en egen familj och barn då? Hade jag  kunnat ligga ner i en säng tillsammans med en man och låta honom smeka mig? låta honom älska mig?
    Jag har så många frågor men det kommer aldrig komma några svar.

  • Andiie87
    Förattjagkan skrev 2018-03-15 00:40:54 följande:

    Bara rannsaka dig själv & bryt tystnaden med ett förlåt.

    Ett förlåt du kommer växa av & jag kan få ro.


    Hoppas du får ditt förlåt, och hur vet du att du inte redan är förlåten? 
  • Anonym (Majjjja)

    Hej. Jag söker en dam som jag träffade igår eftermiddag med min tvååring.

    Jag grät hela kvällen igår pga ditt beteende mot oss!

    Jag är HELT för att tillrättavisa andras barn, självklart ska man göra det ifall de har något hyss för sig. Jag var såklart jättenervös! Jag avsyr nonchalanta föräldrar vilket jag verkligen inte känner att jag var. Du skämde ut mig fullständigt och gjorde mig jätteförlägen!

    Du måste förstå att även om han är två år så är även han där som kund, han var där för att välja två bilar, självklart måste han se bilarna han ska välja ifrån. Hur ska han kunna göra det om han inte får stå på en liten stol så han ser upp? Om inte det är okej så får ni allt ställa leksakerna längre ner! Kom ihåg, även om han är två och ett halvt år så är han en kund! Nu hade jag sagt att det var okej, just pga av att ni hade bilarna en och en halv meter upp! Inte ens jag såg upp dit och var tvungen att stå på en stol! Hur förvirrad blir inte han då? och förstår du vilken ångest jag fick och hur stressad jag blev? Vilket han märker av! JAG VET att han klarar stolar galant och det är MITT ansvar!

    Det var en av de andra första gångerna utan vagn, för den är på dagis, men han skötte sig till en början väldigt väl! Innan du stressade upp oss! Du tror säkert att jag är en korkad tonåring men jag är 30 år, vuxen och tar ansvar för mitt vanligtvis väldigt skötsamma barn, men han blev ju också ledsen och förvirrad!

    Sen ger jag honom en uppgift så att han står där snällt, att hålla i en cykel som vi tänkte köpa men DIREKT var du där och bannade honom och sa att det inte var en leksak! JAG gav den till honom att hålla, han stod snällt med en i handen och lekte inte med den! och kom ihåg han är en kund och han var där för att köpa en vara när du kommer och tar den i ifrån honom. En sak som hans MAMMA sa åt honom att hålla åt henne. Hur ännu mer ledsen och förvirrad blir inte han då? Jag får ännu mer ångest och ännu mer panik och kassan är bara upptagen så vi kommer inte där ifrån, hur lätt tror du att det är det att hålla HONOM lugn när jag är panikslagen? Jag vet inte vart ifrån du får det behovet att hacka på barn men man beter sig inte så mot kunder, hur gamla de än är.

    Tack för den här hemska upplevelsen som jag kommer ha ångest över för resten av mitt liv. Hoppas du sov gott i natt, för det gjorde inte jag.

  • Anonym (Miss U)

    Återigen har du träffat en kvinna vars bekymmer du inte kan lösa.

    Jag önskar att du träffar någon som är snäll mot dig och älskar dig <3

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!