• Anonym
  Äldre 24 okt 09:10
  2010624 visningar
  11390 svar
  11390
  2010624

  Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

  Hej ****k*. Din sambo sedan 10 år har ett barn med mig. Kanske blev det till i din säng för sju år sedan. Alla vet, utom du. Grattis till dottern.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 09:59
  Anonym (tråkigt tyst) skrev 2011-10-23 02:29:37 följande:
  Shit vilken rolig tråd

  Mitt sms skulle gå till mitt ex/strul

  Du är mitt allt just nu. Jag är så jävla kär och vill bara att du ska vara min.
  Jag vill inte bara ha ett strul. Det funkar inte längre.
  Jag mår dåligt av att veta att du är fri att gå precis när du vill.
  Wow!    SKICKA!Hjärta
 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:10

  Till sambon:

  "Älskar inte dig längre, du är så ego och tänker bara på dig själv.
  Du verkar skita i vårt barn också.
  Jag sköter allt och du fattar inte att jag är slutkörd.
  Du klagar på att du inte kan sova, nehe men gör nåt åt problemet istället för att klaga på det!!!!
  Du klagar på att det är skitit, ja men städa då förfan!!!!
  Jag är så sjukt trött på våran relation, men det är likabra att stanna kvar.. Annars lär jag väl inte se röken av våran dotter. Fan, är så rädd! "

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:10

  Till mitt ex:

  Jag hatar dig, din feta och missbildade jubelåsna!
  Men jag vill ligga, kom hit!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:16

  Till min svärmor:

  Dra åt hel****. Du fick träffa vår dotter mot min vilja häromdagen. Du frös ut mig som vanligt och det enda du sa till mig var: Ja jag har ju inte ens fått röra vid henne ännu. Vad f*n ska jag göra när dottern först sover när vi kommer, sedan vaknar och är för trött för att orka äta ordentligt och för hungrig för att kunna sova så hon gråter, hon är känslig för starka dofter och du STINKER cigarettrök så hon börjar gråta ännu mer så fort min man gick i närheten av dig med dottern. Att DU skapar en sådan orolig atmosfär runt dig så att vår dotter blev orolig och inte kunde äta ordentligt så hon åt förtioelva jäv*a gånger och var kinkig hela tiden istället för att få lugn och ro och äta ordentligt så hon kunde somna och sova ut och sedan vara glad, pigg och vaken. Att dottern behövde blöjbyten och jag fick göra detta stående på knä inne i badrummet så det tog extra lång tid. När hon ÄNTLIGEN kände sig trygg nog att äta ordentligt kom du in, klappade henne på sidan och sa bara Nu ska farmor åka hem. Du var kvar länge nog tills hon precis hade ätit färdigt och var pigg och glad så gick du med orden: Ja det här var väl första och sista gången jag fick träffa henne.
  Hade jag fått bestämma hade du inte fått träffa henne alls. Jag vill inte att barnmisshandlare ska ens titta åt min dotter. Du har misshandlat BÅDA dina barn både fysiskt OCH psykiskt så länge din dotter kan minnas min man har "förträngt" och de barnbarn du redan har du också varit på och varit elak emot och kallat dem för horungar och jag vet inte allt. Din bittra förbannade kärring. Jag fattar inte hur någon överhuvudtaget vill ha dig i närheten av sig. Du SUGER UR ALLA ENERGI ifrån alla som finns runt dig. Du är elak mot alla som försökt bry sig och sedan undrar du varför ingen vill umgås med dig. Konstigt. Vem f*n vill umgås med någon som först smilar in sig som en jäkla rövslickare och sedan hugger dem i ryggen så fort du kommer åt.
  Jag hade en farmor som beteende sig hälften så illa som dig och det har tagit mig MÅNGA år att förlåta henne för att kunna gå vidare och hon gick bort för snart tio år sedan. Jag vill inte ha dig i mitt liv. Men jag vill ha min man och min underbara älskade dotter och din son vägrar se hur förjävligt du beter dig mot honom, hans syster, ja alla runt dig så jag får stå ut med att du finns där i bakgrunden och snackar skit om mig. Det är DITT problem att du hatar mig så mycket. Inte mitt. När ska du fatta det? Jag har aldrig gjort något mot dig förutom att jag råkade bli kär i din son och jag tänkte inte låta dig sära på oss. Det kan du fetglömma.

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:22

  Till en kille jag träffade till och från i ca ett år (han är "livsfarlig" för mig, ser jag honom kan jag inte låta bli honom...): Tänker på dig nästan varje dag och undrar ibland vad som kunde hänt mellan oss om vi träffats vid en annan tid i livet?! Jag vet att du har flickvän nu och du verkar lycklig. Är uppriktigt glad för din skull... fast kanske lite avis. Du förtjänar all lycka, du är den bästa kille jag träffat! Jag saknar dig! puss och kram

  Till min svägerska: Jag tycker verkligen inte om dig! Du är falsk och snackar bara skit. Jag vill inte umgås med dig alls och vill inte att mitt barn ska träffa dig heller! Mitt barn ska inte behöva växa upp med folk som pratar bakom folks ryggar! Usch vad jag hatar sånt! Väx upp!

  Till svärmor: Det är jätte snällt att du ger ditt barnbarn leksaker men vi behöver INTE mer grejor! Han leker inte ens med dom, våra köksgrejor är mer intressanta än dom. Så sluta dra hit mer och mer grejor!

  Till sambons familj: Sluta kom hit oanmälda! Vi har annat för oss än att roa er! Svarar vi inte i telefon är vi förmodligen upptagna eller vill vara ifred. Det är inte kod för "välkommen hit" och speciellt inte "kom hit och sitt och vänta på oss utanför tills vi kommer hem"!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:31

  Skulle vilka skriva till sonens pappa:

  Kan du inte bara erkänna att du inte vill ha kontakt med sin son? Att komma förbi 3 ggr om året är knappast att vara en pappa! Stanna du i *** med din nya tjej och dotter och kom aldrig mer förbi!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:38

  Till min mamma.

  Jag orkar inte ha dig i mitt liv längre. Jag har mina egna sorger nu, går igenom den värsta tiden i mitt liv, dina patetiska problem rör mig inte i ryggen. I hela mitt liv har du styrt mig, aldrig respekterat mig. Du har aldrig lyssnat, alltid kommit med ursäkter. Jag orkar inte låtsas längre, orkar inte hålla någon fasad eller mur mot dig, du gör mig bara illa. Min son dog och du kan ändå inte se förbi dina egna problem. Jag har varnat dig många gånger, nu är vi där. Jag orkar inte längre, du gör mig för illa. Du har sumpat dina chanser som både mamma och mormor. Nu förlorar du mig och ditt underbara barnbarn.  Försvinn ur mitt och min familjs liv.

  Till min svärmor.

  Sluta snacka så mycket skit om alla! Om dina närmaste vänner visste vad du säger om dem när de inte hör, och framför allt när du är onykter skulle du inte ha några vänner kvar. Jag undrar verkligen vad du säger om mig när jag inte hör...

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:40

  Till min granne och vän.

  Sluta skrik ungjävel till din son! Och sluta klanka ner på han hela tiden, se vilket underbart och fint barn du verkligen har! Men du är så inne i att han är jobbig och fel så du ser inte ens när han gör något bra! Det skadar inte att berömma han heller. Jag mår så dåligt när jag ser hur han mår så jag önskar nästan att hans pappa tar han på heltid, där har han det nog bättre. Och om du ska ha kvar din son så gör slut med din kille, han behandlar din son värre än vad du själv gör!

 • Anonym
  Äldre 24 okt 10:44
  Borttagen användare skrev 2011-10-24 10:41:00 följande:
  Förlåt, men fyfan vilken hemsk vän du verkar vara. Du gör nog henne en tjänst som säger upp konakten så hon slipper dig i sitt liv.
  har du själv haft en vän som stjäl all din energi? jag förstår absolut tjejen som skrev. haft såna vänner och nu en svärmor som är sådan.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
Logga in
Bli medlem