Inlägg från: Kravmärkt |Visa alla inlägg
  • Kravmärkt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Två döttrar och en son skrev 2012-08-17 09:38:55 följande:
    GRATTIS!! Då kände du rätt.... 4-5.e försöket efter avbrytandet?När fick du missfallet?Nu håller jag tummarna & denna gång ska det väl gå bra!!!     

    Fjärde efter avbrytandet tror jag. Missfallet fick jag i augusti förra året, var i vecka 6 eller nåt tror jag så det var tidigt men ack så jobbigt. Allt det här gör ju tyvärr att man inte riktigt kan glädjas, jag ser det bara som att första hindret är passerat.
    72dagar skrev 2012-08-17 09:49:26 följande:
    Grattis kravmärkt! Låt det gå vägen nu!!

    Nellin skrev 2012-08-17 10:35:40 följande:
    Men åååh grattis! Gud så roligt! Nu håller vi tummarna att allt går som på räls!

    Tack!! Ja håll tummarna för att det kommer att gå som på räls nu! Så hoppas jag att ni joinar inom kort!
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-17 11:16:21 följande:
    Hur var det nu, kravmärkt, använde du några preparat denna gång? Vad har du för symptom?

    Jag drack grapefruktjuice faktiskt, som ska fräkmja älsekretet. Märkte av dem mycket mer den här gången. Symptomen som gjorde att jag först misstänkte nåt var det att brösten kändes svullna och tunga redan på på äl+6. Sen på äl+9 så vaknade jag av att de ömmade. Brukar ha ömmande bröst men då bara under armarna inte över hela. Sen molvärken och och tröttheten som slog till i måndags (äl+10) gjorde att jag började misstänka.
    Pastell skrev 2012-08-17 11:17:15 följande:
    Grattis Kravmärkt!!!! Så roligt!

    Taaack!!
    Ciccie86 skrev 2012-08-17 12:23:34 följande:
    Här kom Mensen :(

    Fy så tråkigt Skickar en stor kram till dig.
    FridaF skrev 2012-08-17 11:15:09 följande:
    update!!!!!: Läkaren ringde mig nu. han förklarade att mitt nummer inte kopplats upp då han ringde å därför sökt på hitta.se å ringt det numret, men till fel brud.iaf ursäktade han sig och sa att han inget mer gjort än presenterat sig å sagt varifrån han ringde.. pustar ut aningen nu.MEN sen säger han att han pratat med sin kollega som även är chef och dom sa att vi inte bör ha sex då risken för flerbörd är stoooor m fyra äg. Öööööö, jag hade äl i onsdag å vi har pippat som kaniner å nu på fredag säger dom det???? BRAAA!! så ja, nu är jag mest livrädd att det blir fler än två vilket kunde vara riskabelt.. får jag + så skall jag in i v 7-8 på vul för att kolla hur många som bor där..om det inte tar sig så skall jag hädanefter bara äta enkelkurer.ja..ska man skratta eller gråta...skräckblandad förtjusning nu iaf..håller alla tummar och tår för att EN max TVÅ skall bo där snart..men fy hur jag mådde igår, aldrig haft så ont nånsin och svettades å hade vallningar..som en klimakterietant..huuua... håll tummarna för mig 

    Jag måste säga att det var skönt att det inte var något värre!! Jag menar, risk för flerbörd vet ni redan om, så länge det inte var något sjukligt bakom så är det ju toppen! Sen att få följa dig nu inför nästa bim ska bli ruggigt spännande! Hoppas att åtminstone ett (max två) ägg lyckats bjuda in en varsin spermie nu
    kanske 4a skrev 2012-08-17 11:46:35 följande:
    Hemma från semestern. Grattis kravmärkt!!! Har någon mer plussat medan jag varit borta?Jag har dålig koll på cykeln den här gången men tror jag är på äl +3-4, vi fick till mys en gång under semestern, den dag jag hade positivt ältest och en gång två dagar innan det. Så jag har inte så stora förhoppningar. kram   
    X vä feb-2003. X vä mars-2011 misslyckad metotrexatbehandling, vänster äggledare togs bort. MA juni-12

    De dagarna räcker ju gott och väl!! Hoppas att semestern gjort gott och välkommen tillbaka
  • Kravmärkt
    72dagar skrev 2012-08-18 07:54:47 följande:
    Lite svagt teststreck på äl-stickan igår. Typ positivt denna morgon!!! Blir att mysa på idag och imorrn. Fick till det i torsdags. Mycket spännande!

    Underbart!!! Kör så det ryker nu
    Solrosen 83 skrev 2012-08-18 09:48:15 följande:
    Gjort gravtest idag som bekräftade det både jag och läkaren trodde nämligen att det inte blivit något denna månaden. Så nu har jag tagit min första Provera för att få en ny cykel och komma vidare i utredningen.

    Tråkigt Solrosen Men bra att du fått Provera, nu hoppas vi att det funkar så ni får en ny chans!
  • Kravmärkt
    mylady skrev 2012-08-18 10:08:23 följande:
    Fick min mens igår. Igen :(

    Jag kommer ta en paus från FL nu ett tag. Tror jag.

    Jag orkar inte tänka på det hela tiden längre. Blir så ledsen varje gång

    Kan inte släppa tankarna men ska försöka.

    Blir kanske lättare om man inte läser här hela tiden.

    9e försöket nu.

    O vi kör på varannan o ber att det ska gå vägen snart.

    Trodde verkligen denna gång. Men kanske att vi myst på för bra under semestern.

    Usch och fy för mens! Förstår att det känns tungt och det är ju som du säger, det här med att bli gravid ockuperar hela ens tid. Skickar en stor kram, nästa månad kanske är den du plussar!
  • Kravmärkt
    Nellin skrev 2012-08-18 11:33:02 följande:
    Jag vet ju inte om eller när jag fick ÄL, men om vi utgår ifrån att det var i söndags som det skulle ha varit så är jag ju idag på ÄL +6. Det är ju astidigt. Så tidigt att man inte borde kunna känna något.

    Något är annorlunda, definitivt. Men det kan ju alltid bero på vad som helst. Vi körde ju med Bisolvon för första gången denna så kanske går jag och hoppas extra mycket bara för att jag fått för mig att det ska ha gjort tricket. Jag driver mig själv till vansinne!

    Hur som helst så känner jag lite stick och molande då och då i magen, gärna mer på vänster sida. I övrigt känner jag mig liksom lite "öm" i livmodern, lite skör. Sen är jag extrem tjurig och gråtmild och väldigt trött.

    Men man kan ju lura sig själv och kroppen har ju spelat mig spratt förr.

    Tänk att man ska behöva vänta så länge innan man får testa och veta. :/ 

    Gud så spännande!! Jag håller mina tummar! Den första anteckningen jag gjort är på äl +6, då började mina bröst bli svullna och jag misstänkte faktiskt redan då. Det beror ju på när ägget fäster och allt sånt. De som lever får se
  • Kravmärkt
    Rebster skrev 2012-08-18 16:47:37 följande:
    Nej det måste inte vara på dag tre, men dag tre är på fredagen och på lördagen är det stängt. Kan inte vara från jobbet på torsdagen heller så det är nog kört denna månaden. Får väl bara hålla tummarna att mensen kommer på fredag eller senare så kan jag lämna på måndag som är en mycket bättre dag.

    Jag kommer ihåg när jag skulle ta det provet. Glömde ens reflektera över dag så det blev till att åka till akuten och lämna, det kändes lite löjligt faktiskt men jag fick gå förbi kön lite snabbt
  • Kravmärkt

    Nellin jag tror som både du och Två döttrar att det är lite "efterskalv" från äl, hade det varit äl borde du märkt av mer flytningar också, har du det? Blir det värre ska du så klart söka vård men om det inte blir det råder jag dig att slappna av Förhoppningsvis så är det full aktivitet därinne och om en vecka får ni ert plus

  • Kravmärkt
    Pastell skrev 2012-08-19 19:38:58 följande:
    Men tjejer, hur vet ni vad som är äl-flytningar eller gammal sperma? Tycker det är jättesvårt att veta. Borde ha äl snart i dagarna framöver och vi ligger ju i endel nu såklart, men hur ska jag veta om jag har äl-flytningar?

    Lukta och känn på konsistensen! Äl-flytningar luktar ingenting och är extremt trådiga.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus