• Anonym (Nykomling)

    Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna

    Hej!

    Jag har desperat letat efter information och berättelser om hur det är att komma ut ur garderoben som vuxen, men det verkar vara helt omöjligt.
    Efter att ha pratat med HBT-jouren har jag förstått att det är väldigt vanligt, särskilt för kvinnor att komma ut med dessa känslor sent i livet.

    Att komma ut senare i livet ger en lite annan problematik än att komma ut som tonåring.
    Jag har haft väldigt svårt för att acceptera de här känslorna som jag förnekat under större delen av mitt liv och jag har levt med enorma skamkänslor. Jag bär på stora skuldkänslor över att vara orsaken till att min familj måste splittras, att mina barn ska leva med skilda föräldrar och att jag kommer såra min man.

    Det har tagit mig över ett år att bearbeta känslorna och acceptera det faktum att jag som tjej gillar tjejer. Jag har ännu bara kommit ut för mig själv och för en vän.

    Det skulle vara intressant att få höra era berättelser om hur era komma-ut-process gick till och var i livet ni befann er då. Det skulle även vara skönt att komma i kontakt med er andra som är på väg att ta det stora klivet ut ur garderoben och in i livet.
     

  • Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna
  • Anonym (Killen...)

    Jag skickar ett pm till dig, fiaxz. Har du lyckats registrera flera nick med snarlika namn? Fiaxz, fiaxxxx och fiaxx?

    Tänk på att typ 90% av "marknaden" har fel sexuell läggning, lägger man till att de som är kvar till stor del redan är upptagna blir dina chanser att träffas utan internet ganska låg är jag rädd.

  • Anonym (32-årig tjej)

    Alltså vilken såpopera det här är!! Nästan så jag inte skulle tro att det var sant om jag själv läste det.

    Så ni vet att hon är gravid och har bara väntat på att snubben som är pappa ska komma hem eftersom han jobbar 3v iväg och är hemma 1v.

    Så han skulle komma nu i helgen, hon skulle berätta och sedan ta ställning hur hon skulle göra med barnet.

    Min hand har gjort ont så jag gick inte till gymmet igår eller idag.

    Min man kom hem och sa att hon inte hållt klassen igår och jag har inte hört från henne sen "pappan" kom hem så blev orolig direkt!

    Messade henne och hon sa att vi kunde träffas över en kaffe idag.

    Sagt o gjort sågs vi över en kaffe idag. Hon är så go och vi kramas länge när vi ses.

    Hon berättade att hon träffat snubben som absolut inte vill bli pappa. Hon tog beslutet i måndags att göra abort och skrev om situationen till sin chef och att hon behövde vara ledig tisdag. Så han SPARKADE henne på momangen via sms!! Omfg!!

    Dessutom stoppade polisen henne för blåstest och eftersom hon inte fört över sitt körkort till AU från NZ så tog dem det. Så nu får hon inte köra bil heller...

    Efter allt det här peppade jag henne att starta eget som PT så i helgen ska jag komma hem till henne, vi ska dricka vin (hon har bestämt sig för abort nu så hon sa att hon ville bli full) och brainstorma hennes nya business.

    Sen kom hon med mig till salongen och satt kvar över en timme, det är som hon inte kan slita sig från mig när vi ses..vi kramades hårt 3ggr och när vi pratade fick vi de där sprakande vibbarna mellan oss igen.

    Kanske kanske kan det hända nåt i helgen.

    Det kan vara bra att jag inte är hennes "kund" längre, jag tror det är svårt för henne att göra något med någon hon ska träna..

    Nu pirrar jag igen och längtar tills på lördag. Sorry för en så utdragen följetång.. Svårt när ingen av oss varit med en tjej, konstant förnekelse....

    För manna verkar det gå betydligt bättre... ;)

  • Anonym kärlek

    Åhh hoppas de går bra för er idag!!! Skriv så fort du ser detta med en update :)) var enda detalj :p kram kram

  • Anonym kärlek

    Nääääää!!! Nu vill vi ha en uppdatering ;( 32 åring hur har det gott? Kram

Svar på tråden Vi som kom ut ur garderoben när vi var vuxna