Inlägg från: Clearblue Expert |Visa alla inlägg
  • Clearblue Expert

    Clearblue - fråga Jessica!

    grodis skrev 2013-02-13 13:39:11 följande:
    Nu kom jag på en till fråga Skrattande
    Kan man använda ProgesterAll www.hormoni.se/pms_och_barnloshet.php
    samtidigt som man använder sig av monitorn?

    Hej grodis,

    Progersterall i sig påverkar inte monitorns funktion, så det borde gå bra att använda de två tillsammans. Eventuellt kan progersterall påverka din cykel samt cykellängd så monitorn kanske inte kan plocka upp hormonförändringarna alla månader, så det kan vara bra att komma ihåg.

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    emmamadeleine skrev 2013-02-13 13:56:42 följande:
    Hej Jeesica! Jag vet inte om du kan svara på det här... När jag registrerade mig på familjeliv kom det upp något erbjudande med rabattkod på clearblues produkter. Det lyckades jag klicka mig förbi. Undrar om detta är något man kan få i efterhand? Känns inte så kul att gå miste om rabatten, hade nämligen tänkt köpa monitorn och den kostar ju lite grann. Tack på förhand!

    Hej emmamadeleine,

    Jag har skickat ett meddelande till din inbox! Solig

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    Med kärlek skrev 2013-02-13 18:00:01 följande:
    Nu är jag på dag 15 i min 27-29 dagars cykel mer äl flytning men ingen glad gubbe på äl test :( tog ett test nu vid 17 tiden efter jobb... Tänkte testa ikväll igen..
    Hej kärlek,

    Ge inte upp hoppet, du kan råka ha en längre cykel denna månad, så ägglossning kan fortfarande komma. Fortsätt och testa, men kom ihåg att testa med koncentrerat urin.

    Håller tummarna!

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    123456 skrev 2013-02-13 19:48:28 följande:
    Tack för alla fina grattis! Jessica: jag vill dock gärna fortfarande veta hur jag skickar vidare.... Glad
    Hej 123456,

    Jag ska föra vidare, så kommer förhoppningsvis någon att hjälpa dig. Glad

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    Trasslet skrev 2013-02-13 17:35:12 följande:
    Hej Jessica,

    Samma sak gäller för mig. Är med i VIP-gruppen, men har inte fått något paket tyvärr. Kan du kolla åt mig också, så är du supersnäll!?

    Tack på förhand!
    /Trasslet
    Ja, jag ska försöka få någon att kontakta dig. Glad

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    gabbi81 skrev 2013-02-14 07:01:11 följande:
    Oj då, höjning redan på dag 11. Hur länge kan jag ha denna höjningen innan max kommer? Har aldrig någonsin haft en cykel under 30 dgr nämligen.. Vad innebär denna höjningen? Vad är det för hormon monitorn reagerar på ? Spännande.. :)

    God morgon gabbi81!

    När monitorn slår över till hög fertilitet har monitorn sett en ökning i östrogen! Beroende på din naturliga östrogenbalans samt livsstil kan du ha runt 1-5 högfertila dagar, men det kan ju naturligtvis variera. Vissa kvinnor kan se uppemot 10 högfertila dagar ibland, så ge inte upp att testa även om det går över 5 dagar. Glad

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    Med kärlek skrev 2013-02-14 07:20:57 följande:
    Jessica, jag testade igår på dag 15 .. Testet gjorde jag vid 16 tiden och hade inte varit på toa p flera timmar.. Test visar ring, prövar uteliggare några Tim senare .. Ring, försökt sova .. Går inte ont i magen troligtvis älvärk .. Nu dag 16 morgon .. Ring.. :( kan jag haft äl igår och missat fullt utslag på morgonen? Då borde det väl ändå visa idag med?
    God morgon

    Vad tråkigt att höra. Vi ska fundera tillsammans.

    Vilken dag i din cykel började du testa? Om din kortaste menstruationscykel har varit 27 dagar under det senaste halvåret, bör du börja testa på dag 10 i din cykel, dvs. om det är dag 16 idag, borde du ha börjat testa fredagen den 8:e februari.

    Man borde kunna se smileygubben om man testar med 24 timmars mellanrum, viktigt att tänka på är urinkvalitén. Urinen borde vara mest koncentrerat med hormoner efter den längsta sömnen (förutsatt att man inte varit uppe och kissat under natten), men som regel bör man testa med urin som har varit minst 4 timmar i urinblåsan. Beroende på när du testar kan du se smileygubben över ett antal dagar, t.ex. råkar du testa när LH är på väg upp är det troligt att du ser smileygubben två (eller t.o.m. tre!) dagar på raken, medan om du börjar testa när det är på väg neråt, kanske du bara ser det en dag (eller missar det helt om det inte är över gränsvärdet).

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert
    Med kärlek skrev 2013-02-14 19:25:19 följande:
    Smiley :) som jag väntat trodde äl var för flera dagar sedan... Mer mys!!! :)
    Strålande! Solig

    Kram,
    Jessica
  • Clearblue Expert

    Hejsan tjejer,

    Till er som har frågor om 30-gruppen. Jag är här för att svara på frågor angående Clearblue-produkterna, alltså jag är inte ansvarig för utsändelsen av era paket. Om ni har frågor eller dylikt bör ni kontakta de som skickade paketen till er. Naturligtvis kan jag hjälpa, men kan jag då be er att skicka ett privat meddelande, så att denna tråd kan hållas kring det som den var skapad för!

    Tack och ha en fortsatt trevlig söndag! Glad

  • Clearblue Expert
    Pixlar skrev 2013-02-16 16:55:07 följande:
    Hej Jessica!

    Den här frågan kanske har kommit tidigare, men jag undrar hur många dagar man kan gå med hög fertilitet innan den når max?

    Mvh
    Pixlar
    Hej Pixlar

    Vanligtvis har en kvinna mellan 1-5 högfertila dagar innan den når max. Glad

    Kram
    Jessica
Svar på tråden Clearblue - fråga Jessica!