• Snova

    Kärringar på väntabarn gympan!!!

    Så har vi det på Friskis & Svettis, Kungsholmen i STHLM... Jag kanske är sniken/känslig men ärligt talat så tycker jag att de ska hålla sig därifrån. Jag går på en del baspass med fullt med pensionärer och tycker att det är sååå skönt att slippa dem på väntabarnpassen. Men ett par lyckas ta sig in ändå, morr!

    Är jag överkänslig?
    Är det likadant på andra väntabarnpass i STHLM/landet?

    Kopierar en insändare jag nyss skrev till Friskispressen; (vaddå mkt tid över? )

    "Jag väntar barn och gillar Friskis Väntabarn pass. Stör mig dock på att det är en del äldre damer som går på dem... Förstår att det är bekvämt för er då det inte är så mkt folk och prickpass (billigare) trots att klockan är 18 (primetime).

    Däremot är det skönt för oss att få en stund med andra gravida och att kunna prata om knipövningar eller "intima" saker med folk i samma situation. Då är det inte speciellt trevligt med "sega damer" på gympagolvet. Det finns så många andra pass för er, detta är det enda vi har så låt oss ha det i fred, snälla!

    Tack från Snova och Lillan i magen"

    Sega damer kan man tolka på olika sätt, praktiskt! Parenteserna skrev jag nu för att icke Friskismedlemmar skulle fatta.

  • Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!
  • Snova

    Funderar ff på att be en moderator ta bort tråden men ska fundera lite till...

  • Janki

    Pizan. Det jag menar är att under denna korta tid som jag har varit med på FL så är jag lite konfunderad över hur vissa formulerar sig. Det verkar många gånger som man "hoppar" in i trådar utan att bemöda sig att se vad den egentligen handlade om från början. Det är väl det som jag reagerar på. Förstår du vad jag menar?

  • Miss Daisy

    Ja, jag förstår vad du menar men jag har inte sett det i den här tråden. Det jag reagerar på är att om man ställer en fråga så måste man acceptera att folk svarar. FL är ett diskussionsforum och då får man vara beredd på att man inte bara får medhåll. Jag försöker alltid undvika att vara otrevlig och framför bara min åsikt. Misslyckas jag med det och tycker nån att jag är otrevlig så får de gärna anmäla mina inlägg.

    Så länge man håller god ton så får alla uttycka sig i en tråd, och speciellt då man har frågat vad andra tycker.

  • Janki

    Jag tycker att det har varit vissa inlägg som man kan diskutera. Det är möjligt att dessa har tagits bort. Självklart skall man få argumentera för sin sak. Men då skall det hålla sig på en vettig nivå. Det är ändå skönt att se att de mesta är "bra" inlägg. Även om jag inte alltid håller med, och det är väl det som är meningen med forumet. Hoppas att alla får en skön söndag, och att alla håller med mig om att rätt låtar gick vidare i melodifestivalen, he,he.

  • Miss Daisy

    Om nån har varit otrevlig så kan man anmäla så tas inlägget bort. Jag tycker anmälningsfunktionen är bra för annars så skulle diskussionerna urarta tror jag.

    Hoppas du får en trevlig söndag du med!! Jag såg inte melodifestivalen så jag vet inte om det var rätt eller fel låt!

  • Snova

    Inlägg har tagits bort här då det Jannki skriver om hände. Och Pizan, jag utgår från att du har hajat nu att jag tycker att alla åsikter är välkomna, det var meningen här. Verkar dock som att du fortsätter insinuera på att jag inte accepterar andra åsikter, vill du vara vänlig och sluta med det?

    Man måste ju få argumentera tillbaka utan att det tas som att man inte accepterar en åsikt. Så har du ju gjort själv och det är ju då det blir en diskussion=helt normalt.

    Sen reagerade jag över sättet en del åsikter framfördes på och det utslitna "graviditetshormoner" som kommer så fort en gravid kvinna är upprörd över ngt. Jag har om något haft ett lugnare humör än vanligt under min grav.

    Jannki, jag håller bara delvis med! Tycker det var dåliga låtar igår över lag.

  • Norahs mamma

    Snova:
    Vill du inte bli anmäld så borde du kanske tänka innan du postar ett inlägg...
    T ex så är det inte tillåtet att diskutera anmälningar mm som du gör, bara så du vet.

  • Snova

    Det visste inte jag innan ngn skrev det så tack för infon.

    Tänk själv, du var väl den första att kläcka ur dig det onödiga "gravidhormoner" om jag inte minns fel...

  • Cuthalion

    TS - bästa sättet att släcka en eld är inte med bensin

Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!