• Snova

    Kärringar på väntabarn gympan!!!

    Så har vi det på Friskis & Svettis, Kungsholmen i STHLM... Jag kanske är sniken/känslig men ärligt talat så tycker jag att de ska hålla sig därifrån. Jag går på en del baspass med fullt med pensionärer och tycker att det är sååå skönt att slippa dem på väntabarnpassen. Men ett par lyckas ta sig in ändå, morr!

    Är jag överkänslig?
    Är det likadant på andra väntabarnpass i STHLM/landet?

    Kopierar en insändare jag nyss skrev till Friskispressen; (vaddå mkt tid över? )

    "Jag väntar barn och gillar Friskis Väntabarn pass. Stör mig dock på att det är en del äldre damer som går på dem... Förstår att det är bekvämt för er då det inte är så mkt folk och prickpass (billigare) trots att klockan är 18 (primetime).

    Däremot är det skönt för oss att få en stund med andra gravida och att kunna prata om knipövningar eller "intima" saker med folk i samma situation. Då är det inte speciellt trevligt med "sega damer" på gympagolvet. Det finns så många andra pass för er, detta är det enda vi har så låt oss ha det i fred, snälla!

    Tack från Snova och Lillan i magen"

    Sega damer kan man tolka på olika sätt, praktiskt! Parenteserna skrev jag nu för att icke Friskismedlemmar skulle fatta.

  • Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!
  • Ejnie

    Så 15 till 45-åringar som är allt från nygravida (10 minuter efter testet eller så) till på väg till förlossningen är ok men de som är äldre är inte välkomna...? Borde inte kriteriet vara att man mår bra av sortens jympa? T.ex. bäckenbottenproblem eller liknande?

    Kan inte hjälpa att det känns lite ogint om det bara rör sig om några stycken som fyller upp restplatser... En annan sak om de tar över totalt.

  • Snova

    Jag ska prata med recpetionen/ansvarig för vänta barn gympan som sagt att hon gärna vill ha feedback. En insändare till en tidning får man ju skriva ändå, det kan göra folk uppmärksamma på detta "problem" och kanske också kan få andra att låta bli att gåpå pass som inte främst är ämnade för dem. Att jag ej går på seniorgympan eller tar plats på ryggympan om jag ej har ryggbesvär t.ex.

  • Snova

    Ejnie, exakt!

    Har förklarat 71 ggr varför jag tycker som jag gör och orkar ej igen.

    De lär ej ta över men de kanske fyller upp platser som gravida som kommer senare till lokalen skulle haft, det är ändå för gravida (åtminstone i första hand). Skulle lacka totalt om jag fick vända i dörren pga att ogravida fyllt upp passet!

  • Tjejen77

    Tycker nästan det är som om det står tjejgympa så kommer 3 karlar in för att fylla upp platserna???

  • Liwa1

    Snova

    Det är väl en stor skillnad på att fråga en pensionär om dom är gravd eller om någon skulle ifrågasätta din "senioritet"

    ""De flesta verkar iaf hålla med mig och det var det jag ville kolla innan jag pratar med Friskis på det sätt jag nu väljer att kntakta dem. Att du och ngn enstaka till inte håller med mig är alltså inte av betydelse för mig och därför tycker jag att det är ointressant att diskutera vidare med dig. Hejdå, ha det bra! ""

    Visste inte om att det handlar om att dom flesta ska hålla med en på FL. Trodde det handla om att om man frågar en sak så vill man ha och så är man öppen för andra synsätt. Man behöver inte hålla med och man kan tycka olika så klart. Men frågar man något på ett internet forum som FL tex och anser att bara svar som faller en själv i smaken och inte vill ha andras åsikt utan avfärdar vikande avsikt med att det är ointressant. Ja då kan man lika bra prata med sig själv via en spegel så får man dom svaren man vill ha.

    Omklädnandsrummet var en annan som skrev, så det var fel av mig. Men för det så kan man väl byta erfarenheter med andra gravida efter/innan passet även om det är pensionärer där. Dock bör dom som sagt inte vara där.

Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!