Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om SD!

    Peachpie skrev 2014-09-21 19:31:11 följande:

    Smutsiga sanningar finns om andra partier....varför skrivs det inte om Vänsterpartiet


    Troligtvis för att tråden heter "Smutsiga sanningar om SD!"

    Hade du något att tillföra om trådens ämne?
  • nihka
    Mandel skrev 2014-09-21 20:09:07 följande:
    Verkar så när man måste omvända alla som röstade SD för alla som gör det är ju rasister...?
    Det verkar som du behöver tygla din fantasi.

  • nihka
    SnuffyN skrev 2014-09-21 20:37:02 följande:

    TS får man fråga vad du rösta på?


    Javisst. Jag röstade på sjuklövern som SD kallar alla som inte är med SD.

    Det är ju ganska insiktsfullt ändå att se att alla de övriga partierna har mer gemensamt med varandra än SD har med någon av de andra riksdagspartierna.


  • nihka
    FDFMGA skrev 2014-09-22 07:05:21 följande:
    Röstade också på sjuklövern, faktiskt på olika klöverblad i de tre valen. Jag tycker det är stort med ett parti som värnar svenska traditioner  och tycker att alla barn ska få lära sig att räkna, läsa och skriva.

    Bra länk i ts där hela sjuklövern står upp för våra unika svenska värderingar. Jag har för mig att jag såg något exempel på en sverigedemokrat häromdagen som gick till angrepp mot sjuklövern och pk-mentaliteten, dvs till angrepp mot demokratin och våra fina svenska värderingar. Jag ska se om jag hittar artikeln senare.

    Det jag tycker är märkligt med SD-klientelet är att de anser att sjuklövern ska anpassa politiken efter dem. Det är ju inte bra när vissa inte förstått att 87 är så mycket större än 13 - och man kan ju inte precis påstå att sjuklövern inte varit tydliga med att de aldrig kommer att samarbeta med SD.
    De har varit övertydliga. Det är lite oroande att så många människor (som röstar på SD) inte förstår vad nej" betyder. Kollektiv öronvaxpropp?
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-03 17:44:11 följande:
    Det är inte olagligt att samla på nazistföremål, bara så du vet. Nazistföremål är eftertraktade på samlarmarknaden. Jag hade gärna haft en SS-mössa i garderoben, likaså en kommunistmössa. Jag är intresserad av historia.
    Har jag påstått att det är olagligt att samla på nazistföremål? Nej. Bara så du vet. Däremot har jag sagt att det aldrig tycks ta slut på nazivänliga som dras till SD. Personer som valts in på SD-mandat i fullmäktige poserar i en nazistmössa på sin Facebooksida och du tycker det är "ett skolexempel på när media gör en höna av en fjäder" som tar upp det. Jag är inte förvånad.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-04 06:42:00 följande:
    Jag ser inte kopplingen till att vara nazivänlig och posera i en nazimössa. Lemmy Kilmister är inte nazivänlig men han samlar på naziföremål, likaså så Ozzy Osbourne. Alla människor som har naziföremål hemma och ibland har satt på sig naziföremålen, som kan vara en mössa, uniform, ringar etc behöver inte för den delen vara nazivänliga.
    Bara för att du inte ser en koppling betyder det ju inte att någon sådan inte finns. Man kan väl till viss del ursäkta privatpersoner, men representerar man andra får man vara beredd på att synas i sömmarna. Den som är nazist och visar sina sympatier med naziattribut och den som har det dåliga omdömet att göra det utan  att förstå det extremt smaklösa i det lämpar sig inte som politisk representant för någon annan än nazister.

    Jag tog bort Gerts fjärt på slutet.
  • nihka
    Anghammarad skrev 2014-10-04 11:29:19 följande:

    Till SDs försvar  kan man ju ändå säga att Robert Nazist, förlåt Natzén, i Värnamo faktiskt inte är SDpolitiker. Han hade för extrema åsikter tom för dem så han fick inte kandidera för SD. Istället kryssades han in av kompisgänget på SD mandat eftersom SD körde med öppna listor pga att de har svårt att hitta folk som vill representera dem i kommunfullmäktige. 


    SD höll sina listor öppna HELT MEDVETNA om att det som har hänt kunde hända. Alla fattade ju att nästan ingen annan än SDare och värre ut på extremhögerkanten skulle vilja associera sig med SD och använda sig av kuppmöjligheten, vilket i praktiken innebär att SD bjudit in nazister i kommunpolitiken i hela landet.

    Det är ju också ett sätt att få in folk som delar av ens befintliga väljarkår sympatiserar med i stället för att låta stolen bara stå tom i brist på "egna" representanter. Sedan kan man officiellt göra diverse uttalanden som inte ändrar på ett skit. Nazisterna runt om i våra kommunfullmäktige kommer ju att närmast stödja SD. Alla andra partier ligger ju alldeles för långt ifrån deras ideologi.


  • nihka
    Bajsa skrev 2014-10-04 11:28:44 följande:

    HAHAHAH ja ni kan ju fortsätta skriva om era såkallade "skandaler".
    Men faktum kvarstår. INGEN av de som röstar på SD kommer ändra åsikt. Eftersom det är POLITIKEN ni måste angripa. Kom med sakargument mot politiken. Så KANSKE ni lyckas. Men inte ens då är det säkert att ni kan vända SDare tyvärr.


    Givetvis ändrar sig folk hela tiden. Det är därför vi har val var fjärde år i stället för en gång per livstid.

    Politik i grunden styrs av ideologi som de som representerar de olika partierna ska kunna ställa sig bakom. När det gäller SD glappar det rejält mellan dikt och verklighet därav alla dessa ständiga "såkallade "skandaler"."
  • nihka
    Bajsa skrev 2014-10-04 23:35:36 följande:
    tyvärr har du fel när du lyfter ut SD som det enda partiet där det "glappar".
    Alla andra partier har exakt lika mycket skandaler.
    Tyvärr har du fel när du säger att jag lyfter ut SD som det enda partiet där det glappar.

    Nej, jag tror inte att "alla andra partier har exakt lika många skandaler" för då skulle inte SD leda uteslutningsligan med över 60 uteslutningar, "frivilliga" avgångar inte medräknade, under förra mandatperioden.

    Jag lyfter ut SD som det enda partiet där det glappar rejält.

Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!