Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Smutsiga sanningar om SD!

    Bajsa skrev 2014-10-05 01:32:23 följande:
    Nej du har fel.
    SD är det enda partiet som på riktigt tar tag i sina vanliga problem. som alla andra partier också dras med, men vägrar erkänna och ta tag i.
    Det är därför som SDs uteslutningssiffror är högre än hos övriga partier.
    De gör fog för sin nolltollerans alltså. Långt ifrån vad de andra partierna lyckas med.
    Förklara då varför sådana som Alfsson och Ekeroth fortfarande är kvar i SD-toppen.

    Tänk om SD kunde städa lika bra i sitt parti som jag städar i dina inlägg!
  • nihka
    Bajsa skrev 2014-10-05 11:26:21 följande:
    Biffus skrev 2014-10-05 07:13:25 följande:
    Hade SD tagit tag i sina problem på riktigt hade inte Ekeroth, Söder eller Alfsson varit kvar.
    Ta o sök lite bland 7klövernpartierna så ska ni se att det sitter betydligt många fler personer i riksdagen med mycket mer tveksamma och sjuka lik i garderoben än vad Ekeroth, Söder och Alfsson har i ryggen.
    Du kanske har rätt. Kanske finns det mer totalt på företrädarna för nästan 90% av representanterna än på SDs dryga 10 för att de andra är så väldigt många fler, men till och med det ställer jag mig tveksam till.

    Ja, hur var det då? Varför om nu SD är så "duktiga"på att städa i sitt parti" jämfört med alla andra sitter Alfsson, Ekeroth och nu när du nämner honom Söder kvar i SD-toppen? Och inte bara det utan man fortsätter att inom partiet lyfta dem Förvånad

    De har ju kvalificerat sig för uteslutning om man nu ska gå på SDs papperpsprodukt "nolltollerens mot rasism" många gånger om, för att inte tala om alla människors lika värde, och där inkluderas faktiskt HBTQ-personer. Med SDs "Trakasserier och diskriminering mot människor p.g.a. deras sexuella läggning är oacceptabelt" så borde både Söder och Alfsson ha åkt ut på arselet för länge sedan. JärnrörsEkeroths graverande uppträdande på Kungsgatan fick inte heller några varaktiga konsekvenser utan han sitter i stället riksdagen Förvånad "Fy dig" och sedan "Här har du dina poster".

    Jag rensade lite i ditt inlägg igen. Tråkigt att du själv inte ser var det behövs, någonstans.
  • nihka
    Biffus skrev 2014-10-05 12:01:30 följande:
    ...

    Bara för att ta några få uttalanden av de högst uppsatta...
    Den här tråden har material att plocka från för att leva ett evigt liv plus att SD bara producerar mer och mer och mer ny skit.
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-04 11:44:12 följande:
    Den rörliga gruppen som gick från M till SD är samma personer som röstade på S innan de gick till M valet 2006 och 2010. Vad säger det om S? 
    Det säger att packet till slut hittar hem till SD oavsett var de börjar.
  • nihka
    Bajsa skrev 2014-10-05 15:22:15 följande:
    Då borde du läsa dem igen. För det är inget rasistiskt i det dom säger. Bara sanningar. Sanningar är aldrig rasistiska.
    Det är så rasister resonerar när de presenterar sin bild av hur andra människor "är".
  • nihka
    Lord Hans skrev 2014-10-05 15:56:10 följande:

    Tyvärr tror jag att videon i Ts endast bidrar till ökat stöd för SD. En stor del av de 13% som röstade på SD gjorde nog det just som en protest emot den enorma propaganda och likriktning som finns inom svensk media idag. Tråkigt att folk inte verkar inse det.


    SDare ser ju tillbaka med saknad på den tiden då de oemotsagda kunde basunera ut sin skit på sina hatsajter, men det är slut på det. Nu är det SD och SDare som avpixlas - en utveckling jag välkomnar.
  • nihka
    Daniel12 skrev 2014-10-06 12:25:11 följande:

    Och här är några smutsiga sanningar om 7-klöverpolitikerna, dvs V, S, MP, C, FP, KD och M. Och kom sedan inte och säg att det bara är SD-politiker som gör sig skyldiga till brott!!

    docs.google.com/document/d/1xO_kruy8hgikQBZ3KYJfpjN2RNXUiP-i3HFJVz84zL8/mobilebasic&ap=2


    Märkligt. Jag har inte sett ett enda inlägg som påstår att det bara är SD-politiker som gör sig skyldiga till brott. Var har du snappat upp det?

    Lite OT, men en intressant sammanställning du kommer med. Det är en massa människor som begått brott - vilket ju är högst klandervärt och något människor gör oavsett vilket parti de röstar på eller representerar, men varför finns inga fall av den typen som visar att dessa politiker agerar och talar med kluven tunga om sitt partis paradnummer såsom SDs representanter exempelvis har för vana att göra gällande SDs pappersprodukt " Nolltolerens mot rasism"?

    Tvärtom är samtliga brott ganska orelaterade till partiernas respektive paradnummer - inga miljöpartister som orsakat härdsmälta i sina hemmabyggda  kärnkraftverk i garaget eller kristdemokrater som begått rituella satanistiska mord i källaren eller ens gjort uttalanden om Belsebubs förträfflighet i jämförelse med Gud - sådana brott mot den egna uppställda politiska ambitionen som innebär ett dubbelt svek mot allt vad anständighet heter. Fall med politiker som har gjort olämpliga uttalanden uppmärksammas inte ens därav inte ett enda fall av rasistiska, homofobiska eller islamofobiska uttalanden och påhopp som hetsar mot dessa grupper - SDs egen lilla specialitet.

    Däremot finner jag en hel massa källhänvisningar till Avpixlat, SvPs Realisten och till och med Svenska Motståndsrörelsens (de riktigt tunga nazisterna) Nordfront.

    Är det ur ett SD-perspektiv med sympatier i riktning mot SvP du postade listan innehållande dessa källor eller ett mer renodlat nazistiskt perspektiv?
  • nihka
    Gert skrev 2014-10-06 19:05:34 följande:
    Då är frågan hur mycket pack det finns i Sverige.
    Ja, det kan du svara på så mycket bättre än vad jag kan. Jag rör mig inte bland pack.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2014-10-06 14:08:51 följande:

    Den här är rätt rolig - om än inte så smutsig. SD-ordföranden i Sörmland får frågan varför SD har så låg andel kvinnor i länets kommunfullmäktige.

    Som alla sverigedemokrater är ryggmärgsreflexen omedelbar - i detta fall är det medias fel.

    SD är som en karikatyr på ett barn som av någon anledning lärt sig att man alltid kan skylla på någon annan. SD - krakarnas parti, utan personligt ansvarSkrattandetinyurl.com/mrjhr73


    För var allt "samhällets fel". Med SD är nu allt "medias fel". Fast när det är illa ställt inom SD är det iaf aldrig SDs fel. Hahahahaha!
  • nihka
    Anghammarad skrev 2014-10-06 13:58:53 följande:
    Registrerade du detta nick bara för att skriva i denna tråd? Varför kunde du inte använda något av de andra nicken du har?
    Det går inte och det är medias fel Baby
Svar på tråden Smutsiga sanningar om SD!