• Anonym (Viva kärlek och bra sex)

    Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.

    Jag är man 49 år. Varit gift i 23 år. Obrottsligt lojal. Bra familjefar och tagit stort ansvar för barnen.

    Sexlivet är mer plikt än passion. För oss båda. Närheten viktig. Men den där sensationella åtrån saknas. Förbjudenheten. Fingertoppar som utforskar det okända.

    Nu har jag efter moget övervägande bestämt mig för att ha en affär. Enbart av den anledningen att jag ta mig fan är värd det. Jag kommer att sköta det snyggt såklart och ge min älskarinna det klara regelverket från början. Jag kommer inte lova henne något och garantera att det aldrig kommer ut och eventuellt genera min fru.

    Jag har försökt att prata med min fru. Men hon är väldigt konventionell och konservativ. Hon är rädd för förändring. Hon är fantastisk på alla andra sätt.

    Och ja - självklart önskar jag min fru samma nöje och hoppas att hon sköter det snyggt och att hon inte får dåligt samvete.

    Är det någon som har erfarenheter av detta? Jag vet att jag sätter äktenskapet på spel. Men livet är fullt av risker. Jag vill inte dö nyfiken......

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2015-02-18 18:40
    För dig som inte orkar läsa hela tråden, här kommer en snabb återblick:

    Jag tycket att man kunde diskutera ehuruvida trohetslöftet är så viktigt i detta samhälle. Skulle vi inte må bättre av att det inte är sååååå skuldbelagt att ha sex med någon annan? Det blir utan tvekan lite slentrian i sexlivet efter 20-30 år har båda könen get uttryck för i tråden.

    Ojojoj, det skulle jag inte ha gjort. Alla mörkrets frikyrkosystrar sprang till denna digitala skampåle och kastade de fulaste orden de kunde uppbåda på mig. Jag var det äckligaste som fanns. Dessa kvinnor visste precis hur jag var och hur min hustru vill ha det. Med fingrar insmorda i svavelsyra skrev de så det glödde hur vidrig jag är.

    Men jag skuttade vidare på tangentbordet och lät mig inte träffas av så många av giftkulorna.

    Och sedan trådstarten har jag haft sex med en annan kvinna. Det var fantastiskt att få låta fingrarna vandra över outforskad terräng, det var så innerligt, exotiskt och fint och sensuellt. Jag önskar alla den upplevelsen. Alla!

    Och för dig som har haft den, eller som står inför den: Njut och förgås inte av dåligt samvete. Oavsett vad vissa kommer att skriva i tråden om ungefär 15 sekunder från nu...

  • Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.
  • Hjortron
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-01-22 23:32:17 följande:
    Jag måste ha uttryckt mig otydligt. Självklart skall min fru vara ovetande om detta. Eftersom detta är MIN ÖNSKAN. Allt är inte tvåsamhet. Alla beslut är inte för alla att fatta.
    Ja. Det är ju det som i alla fall jag ser som ett moraliskt dilemma. Du utför en handling som indirekt påverkar din fru men du ger henne ingen chans att själv handla utifrån denna verklighet, utan utifrån en falsk verklighet. Hon får fortsätta leva i tron om att allt är som vanligt, men hon kanske skulle föredragit något helt annat om hon vetat. Om man vill vara så egoistisk att föra en nära människa bakom ljuset så tycker jag att man borde leva sitt liv som en sådan fullt ut också, d.v.s ensam eller åtminstone ge personen ett självständigt val.
  • Anonym (ÖoB)
    Anonym (ö) skrev 2015-01-23 05:47:34 följande:

    Du kan inte ha kakan och äta den.


    Men om man handlar på ÖoB så kan man ha två ;)
  • Fool

    Tänk att man alltid tycker alla andra är så himla tråkiga och fyrkantiga när de inte vill samma sak som man själv vill... Drömmer

    Kan man verkligen kalla ett övervägande som man gör med sig själv om ert gemensamma förhållandes gränser och framtid utan att involvera din partner för ... moget? Jag tycker det snarare låter som egoistiskt och egoism är väl knappast moget?

    Livet är fullt av risker... ja tänk va lätt det är att ta risker med ANDRAS välmåenden? Jag menar det är ju inte du själv som kommer drabbas av ditt svek det är din fru och dina barn...

    Hela din trådstart dryper av klyshor och dåliga ursäkter.... du är självklart fri att göra som du vill (det kommer du antagligen göra oavsett vad någon säger) men låt oss vara ärliga. Nej du har ingen som helst rätt att bedra din fru oavsett hur duktig du än anser dig vara och hur mycket du än anser att du är värd det. Den enda som kan avgöra om det är ok eller inte ok att du knullar andra är din fru inte du, om du nu väljer att göra det ändå bakom hennes rygg så är du inget annat än en fegis (du går hellre bakom ryggen än tar en konflikt) , en bedragare (du sviker era överenskommelser) och en lögnare (du döljer ditt svek för din fru). Sen är det det är upp till dig att avgöra vilken slag man du vill vara.

  • Anonym (Jagärhär)

    En reko man planerar väl inte att ljuga för och svika sin fru? Eller? Det är i varje fall inte egenskaper som jag tänker på när jag hör 'reko'.

    Kan man verkligen älska någon och samtidigt vilja såra den personen så djupt som en otrohetsaffär innebär? Tveksamt enligt mig.

    (Som både blivit bedragen och varit otrogen. )

  • TomNorr

    Men hur ärliga är alla ni andra? Hur många är det inte som skriver här utan att ens partner vet? Varför postar alla "ärliga" människor anonym?
    Inte att jag vill säga att en affär är samma sak som att chatta lite om sex på detta forum, men någonstans blir det lite hypokrit. Det finns inte många som är 100% ärliga.
    Förmodligen kommer hans fru bli rätt ledsen om TS lämnar henne för att kunna ha sex med andra och hon kommer också att bli ledsen om hon upptäcker att TS har vänstrat. Eller så gör han ingenting och då är det han som känner sig olycklig.

    TS försöker att hitta en lösning som gör att han själv mår bättre utan att skada sin fru, i ett läge där det känns uteslutet att de kommer att hitta en gemensam lösning. Detta är inget man ska göra lättvindigt, men jag förstår att det i något läge kan kännas som en utväg.

  • Donum
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-01-23 14:05:19 följande:

    Jag tycker mig märka en klar skillnad mellan manliga och kvinnliga svar. Och även om jag kallats patetisk och att en viss hätskhet så spårar jag enbart den typen av svar till rädsla. Jag lämnar den typen av polemik och försöker att lyfta frågan till något större:

    Vilka skyldigheter har man gentemot sig själv? Förutsatt att man bidragit till flockens väl och ve. Gjort allt det som verkar vara familjenormen.

    Nu då? Jag tycker att jag är värd passionens pirr. Fjärilshjordens flykt i magen. Andningen tätt, tätt, tätt. Och inte bara jag - det är alla förunnat. Du som läser det här. Din morsa....

    Är det en förändring i normerna som är på gång?


    Problemet är inte att du vill ha passion utan att du vill ljuga för din fru. Hade du skrivit att du vill ha passion och berätta om dina planer för din fru så hade du sannolikt fått helt andra svar.
    I've gone to look for myself. If I should return before I get back, please keep me here.
  • Vanillaextract

    Du är värd det och är en reko kille? Fel. En reko kille hade frågat sig själv om hans fru och barn förtjänade att behandlas så och det svaret är alltid nej.

  • Anonym (Viva kärlek och bra sex)

    Ärlighet är en gråskala. INGEN är helt ärlig i något sammanhang, den som säger det är en hycklare. Barn ljuger för föräldrar. Lärare ljuger för barn. Du ljuger för chefen och chefen ljuger för dig. Och du ljuger redan idag för din partner.

    Mitt syfte är självklart inte att såra någon och jag gör allt som står i min makt för att undvika detta.

    Som barn klättrade jag högst upp i en tall som stod i en skogsdunge. Jag kände en svindlande känsla när jag kom upp. Jag gjorde det enbart för min skull och jag har aldrig haft behov av att berätta om det för någon. Det hade bara blivit bannor från föräldrar och lärare. Jag kunde ha dött. Jag kunde ha blivit rullstolsbunden. Men JAG klarade av mina egna rädslor när jag tog mig upp. Jag lever med minnet att jag klättrade upp och det har stärkt mig i vissa situationer i livet.

    Det här är exakt samma sak. Exakt.

  • Anonym (E)
    Anonym (Sigrid) skrev 2015-01-22 22:09:07 följande:

    Exakt var tror du att du ska hitta denna älskarinna? Tänker du ställa dig i kö på BC bland alla andra förhoppningsfulla män med samma tankar som du? De är hundratals kan jag informera dig om. Men lycka till...Vad vet jag, du kanske har nåt alldeles extra att erbjuda.


    Jag är med där, och får många förslag från de som vill vara otrogna, jag brukar ofta fråga varför? De svarar typ att "gnistan är inte kvar", jag brukar informera dem om att jag inte heller har någon "gnista"
  • Anonym (E)
    Anonym (Viva kärlek och bra sex) skrev 2015-01-22 23:35:44 följande:
    Tack för din omtanke. Men att hitta kvinnor som bara vill ha sex är verkligen inte ett problem. Var har du fått det ifrån?
    Det beror på hur du ser ut (och beter dig)
Svar på tråden Jag är en reko man och far. Men nu är jag värd att älska med nån annan.