• Snart lycklig

    Tjejer, hinner knappt läsa och är än sämre på att kommentera. Vill bara ge en annan sida av smärta och dyl pga av KS. Kan säga att jag inte haft några som helst problem alls, inte ont, inte orörligare. Kommer på mig själv att jag måste använda musklerna på rätt sätt, annars skulle jag röra mig som vanligt. Slutade helt med värktabletter i förra veckan. Det enda är att jag har känselbortfall i huden mellan naveln och snittet. Dock börjar det kännas allt bättre och bortfall på ett allt mindre område.

  • Snart lycklig

    Tack snälla raringar för era ord och pepp runt amning.

    Ego: har nu lämnat tillbaka den förb......e bröstpumpen. Vårtorna och psyket pallade inte längre. Sonden drogs imorse. Nu kör vi bara mys-/"så mkt som finns"-amning, ca 10+10minuter, sedan Calma nappflaska med ersättning. Lyssnar lite mera på sonens önskemål om tidpunkter för måltider. Inatt var första natten m flaska, han sov fr kl 01.00 till 07.00!!!!!! Underbart!

  • Snart lycklig
    bullenochgrisen skrev 2015-08-02 22:18:11 följande:

    Men oj den informationen har inte jag fått!!?? :o

    Jag fick ingen information alls förutom att jag inte ska lyfta mer än mitt barn de närmsta två månaderna. Ingenting om att jag inte får köra vagn :/ men åh då kommer jag verkligen bli låst! Jag måste ju ta ut hundarna på iallafall minst en promenad om dagen så dom slipper vara på tomten hela dagen, handla? Gå till BVC? Jag har inget körkort :/ det känns så instängt med bärsjal, jag har en ergobaby med spädbarnsinlägg i en låda som jag inte tagit fram än. Men vill gärna köra vagn :( det är så smidigt liksom :/ fan


    Köra vagn och promenader är helt okej. Likaså lyfta sitt barn. Ingen annan träning förrän efter två månader. Det är vad jag fick som information på speciellt möte/kurs som SöS anordnade. Jag har burit liggdelen med bebis nerför och uppför två trappor, då vi inte har ngn hiss. Likaså underredet till vagnen upp och ner. Många ggr använt magmusklerna när jag suttit lutad i sängen eller i soffan och ska resa mig. Hur i hels....e ska det annars gå till?
  • Snart lycklig

    Jag provade bärsjal på sjukhuset vid ett tillfälle. Bökigt som bara den att sätta på, så det är inget för mig. Väntar på att lillkillen ska bli 3,5 kg, för då kan vi köpa och använda Babybjörn bärsele, åtminstone i korta stunder.

    Ego: nu när sonen fått smak på och rätt teknik för Calma nappflaska verkar han inte så förtjust i mina bröst längre, vilket gör mig ledsen. :( Snart blir det väl bara flaska då. Försöker tänka positivt.....

    Sonen ökar dock mkt bra i vikt och växer på längden, 51 cm (v 38+1) och 2940 gr idag (v 38+3). När han föddes v 34+3 (ja, han är 1 månad idag) var han 47 cm och vägde 2308 gr.

    Det är inte alltid lätt att vara nybliven mamma, även om det är fantastiskt och man är kär varje dag. :)

  • Snart lycklig

    Jag har inte hunnit kommentera, men läser och gläds med era positiva besked, att allt löper på som det ska. Ingen nämnd, ingen glömd. Kramar.

Svar på tråden Redan47's samlade pärlor-resan efter plus